Předchozí
Další
Iswari mladá pšenice 125g
Bio Mladá pšenice - prášek 125g
Mladá pšenice od Iswari v podobě jemně mletého prášku, patří mezi typické zástupce tzv. zelených potravin. Vyniká svým alkalickým pH a obsaženými látkami jako je Chlorofyl a beta-karoten. Z vitamínů je mladá pšenice bohatá na beta-karoten (provitamin A), komplex vit. B (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12), vit. C, E, K a zeaxantin (karotenoid se silným antioxidačním účink...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Iswari mladá pšenice 125g
Parametry
Výrobce | Iswari |
Popis Iswari mladá pšenice 125g
Bio Mladá pšenice - prášek 125g
Mladá pšenice od Iswari v podobě jemně mletého prášku, patří mezi typické zástupce tzv. zelených potravin. Vyniká svým alkalickým pH a obsaženými látkami jako je Chlorofyl a beta-karoten. Z vitamínů je mladá pšenice bohatá na beta-karoten (provitamin A), komplex vit. B (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12), vit. C, E, K a zeaxantin (karotenoid se silným antioxidačním účinkem). Komplexní obsah živin, enzymů, vitaminů a minerálů.
Mladá pšenice nebyla tepelně, ani chemicky ošetřena, proto byly zachovány veškeré původní enzymy, vitamíny a minerály (BIO kvalita, 100% RAW)
Použití:
Doporučuje vmíchat jednu lžičku do polévky, salátu, ovocného nebo zeleninového džusu, apod. Důležité je používat mladou pšenici jen v pokrmech teplých do 40 st. C, čili přidat lžičku do polévky servírované již na talíři! Jenom tak získáte plný prospěch ze všech látek, které byly plně zachovány během šetrného zpracování mladé pšenice bez jakékoli vysokoteplotní ch...
Mladá pšenice od Iswari v podobě jemně mletého prášku, patří mezi typické zástupce tzv. zelených potravin. Vyniká svým alkalickým pH a obsaženými látkami jako je Chlorofyl a beta-karoten. Z vitamínů je mladá pšenice bohatá na beta-karoten (provitamin A), komplex vit. B (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12), vit. C, E, K a zeaxantin (karotenoid se silným antioxidačním účinkem). Komplexní obsah živin, enzymů, vitaminů a minerálů.
Mladá pšenice nebyla tepelně, ani chemicky ošetřena, proto byly zachovány veškeré původní enzymy, vitamíny a minerály (BIO kvalita, 100% RAW)
Použití:
Doporučuje vmíchat jednu lžičku do polévky, salátu, ovocného nebo zeleninového džusu, apod. Důležité je používat mladou pšenici jen v pokrmech teplých do 40 st. C, čili přidat lžičku do polévky servírované již na talíři! Jenom tak získáte plný prospěch ze všech látek, které byly plně zachovány během šetrného zpracování mladé pšenice bez jakékoli vysokoteplotní ch...