Předchozí
Další
koldokol Jablko sirup 400g
Jablko sirup BIO 400g
Jablečný koncentrát bio je jablečný mošt zahuštěný šetrným odpařením vody ve vakuu při teplotě 45°C - 50°C. Jablečný koncentrát se používá jako základ většiny ovocných drinků a nealko nápojů, dá se s ním experimentovat a míchat si nápoje vlastní. Vyzkoušejte např. přidat citronovou šťávu nebo vývar ze zázvoru.
Jablečný koncentrát se dá používat buď jako klasický sirup (i do...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro koldokol Jablko sirup 400g
Parametry
Výrobce | Koldokol |
Druh | Sirupy |
Popis koldokol Jablko sirup 400g
Jablko sirup BIO 400g
Jablečný koncentrát bio je jablečný mošt zahuštěný šetrným odpařením vody ve vakuu při teplotě 45°C - 50°C. Jablečný koncentrát se používá jako základ většiny ovocných drinků a nealko nápojů, dá se s ním experimentovat a míchat si nápoje vlastní. Vyzkoušejte např. přidat citronovou šťávu nebo vývar ze zázvoru.
Jablečný koncentrát se dá používat buď jako klasický sirup (i do sodovkovače) - po namíchání s vodou v poměru 1:7 dostanete jablečnou šťávu.
Vynikající je jako sladidlo - k slazení čajů, musli, jogurtů, kaší apod.
Doporučené ředění: 1: 7
Složení:
100% Jablečný koncentrát bio
Jablečný koncentrát bio je jablečný mošt zahuštěný šetrným odpařením vody ve vakuu při teplotě 45°C - 50°C. Jablečný koncentrát se používá jako základ většiny ovocných drinků a nealko nápojů, dá se s ním experimentovat a míchat si nápoje vlastní. Vyzkoušejte např. přidat citronovou šťávu nebo vývar ze zázvoru.
Jablečný koncentrát se dá používat buď jako klasický sirup (i do sodovkovače) - po namíchání s vodou v poměru 1:7 dostanete jablečnou šťávu.
Vynikající je jako sladidlo - k slazení čajů, musli, jogurtů, kaší apod.
Doporučené ředění: 1: 7
Složení:
100% Jablečný koncentrát bio