Předchozí
Další
Lifefood Goji Berries 100g
GOJI Berries BIO 100g
Z nutričního hlediska jsou Goji dost možná tím nejhodnotnějším ovocem na planetě!
Obsahují 18 druhů aminokyselin, včetně všech osmi esenciálních aminokyselin (např. tryptofan či isoleucin), 21 stopových prvků (jmenujme například zinek, železo, měď, vápník, selen, fosfor a germanium které se v potravinách nachází jen velice zřídka a působí proti rakovinovým buňkám), jsou jed...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Lifefood Goji Berries 100g
Parametry
Výrobce | Lifefood |
Popis Lifefood Goji Berries 100g
GOJI Berries BIO 100g
Z nutričního hlediska jsou Goji dost možná tím nejhodnotnějším ovocem na planetě!
Obsahují 18 druhů aminokyselin, včetně všech osmi esenciálních aminokyselin (např. tryptofan či isoleucin), 21 stopových prvků (jmenujme například zinek, železo, měď, vápník, selen, fosfor a germanium které se v potravinách nachází jen velice zřídka a působí proti rakovinovým buňkám), jsou jedním z nejbohatším zdrojů karotenoidů ze všech známých plodů na Zemi (což naznačuje už jejich jasně červená barva). Co se týče betakarotenu, jsou Goji vydatnější než mrkev. Dále obsahují vitamíny C, B1, B2, B6 a E.
Goji se konzumují samotné jako mimořádně zdravá svačinka, nebo se přidávají do cereálních směsí ke snídani. Skvělé je i přidávat goji do ovocných koktejlů a šejků, jejichž základem může být třeba super výživné konopné mléko.
TIP:
Čínskou specialitou je příprava čaje z Goji, podobně jako to my děláme s šípky. Goji lze přitom sníst i po vyluhování. Vědci ...
Z nutričního hlediska jsou Goji dost možná tím nejhodnotnějším ovocem na planetě!
Obsahují 18 druhů aminokyselin, včetně všech osmi esenciálních aminokyselin (např. tryptofan či isoleucin), 21 stopových prvků (jmenujme například zinek, železo, měď, vápník, selen, fosfor a germanium které se v potravinách nachází jen velice zřídka a působí proti rakovinovým buňkám), jsou jedním z nejbohatším zdrojů karotenoidů ze všech známých plodů na Zemi (což naznačuje už jejich jasně červená barva). Co se týče betakarotenu, jsou Goji vydatnější než mrkev. Dále obsahují vitamíny C, B1, B2, B6 a E.
Goji se konzumují samotné jako mimořádně zdravá svačinka, nebo se přidávají do cereálních směsí ke snídani. Skvělé je i přidávat goji do ovocných koktejlů a šejků, jejichž základem může být třeba super výživné konopné mléko.
TIP:
Čínskou specialitou je příprava čaje z Goji, podobně jako to my děláme s šípky. Goji lze přitom sníst i po vyluhování. Vědci ...