Předchozí
Další
Pohankový mlýn Šmajstrla Pohanka Krupice 400g
Pohanka Krupice
Pohanková krupice je nejhruběji namleté pohankové zrnko. Pohanka pro výrobu pohankové krupice je loupaná mechanicky. Toto zpracování je šetrné a vede k zachování výživových hodnot pohanky.
Pohanková krupice je zdrojem vitamínů skupiny B, fosforu, vápníku, železa a rutinu. Pohanka je přirozeně bezlepková potravina, která je rovněž lehce stravitelná.
Pohanková krupice a využití v...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Pohankový mlýn Šmajstrla Pohanka Krupice 400g
Parametry
Výrobce | Pohankový Mlýn Šmajstrla |
Popis Pohankový mlýn Šmajstrla Pohanka Krupice 400g
Pohanka Krupice
Pohanková krupice je nejhruběji namleté pohankové zrnko. Pohanka pro výrobu pohankové krupice je loupaná mechanicky. Toto zpracování je šetrné a vede k zachování výživových hodnot pohanky.
Pohanková krupice je zdrojem vitamínů skupiny B, fosforu, vápníku, železa a rutinu. Pohanka je přirozeně bezlepková potravina, která je rovněž lehce stravitelná.
Pohanková krupice a využití v kuchyni:
Pohanková krupice zcela nahradí hrubou mouku pšeničnou nebo klasickou krupičku. Celiaci jej mohou použít k přípravě dětských kaší, těsta do halušek, knedliků, lívanců, moučníků a jiných.
Pohanková krupice je nejhruběji namleté pohankové zrnko. Pohanka pro výrobu pohankové krupice je loupaná mechanicky. Toto zpracování je šetrné a vede k zachování výživových hodnot pohanky.
Pohanková krupice je zdrojem vitamínů skupiny B, fosforu, vápníku, železa a rutinu. Pohanka je přirozeně bezlepková potravina, která je rovněž lehce stravitelná.
Pohanková krupice a využití v kuchyni:
Pohanková krupice zcela nahradí hrubou mouku pšeničnou nebo klasickou krupičku. Celiaci jej mohou použít k přípravě dětských kaší, těsta do halušek, knedliků, lívanců, moučníků a jiných.