Předchozí
Další
Nikl Gluten 500g
Koupit za 69 Kč
Dostupnost: Skladem
Lepek (gluten) je hlavní protein pšeničného zrna.
Je to jeden z mála dobře stravitelných rostlinných proteinů.
Gluten po přidaní tekutiny bobtná, vstřebává ji a díky svojí struktuře pevně váže. Na lepku z velké časti závisí i kvalita vypracovaného těsta, tedy jeho pružnosti, pevnosti a tažnosti.
Lepek je vyhledávaným komponentem zejména pro jeho vynikající pojivé vlastnosti.
Doporučen...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Nikl Gluten 500g
Složení: pšeničný lepek*. * alergen
Informace v obchodě
Možnosti dopravy
Ceny dopravy E-shop Zdravý život | |
---|---|
Zásilkovna 0-2000Kč
|
59 Kč |
Zásilkovna 2000Kč-jakákoliv
|
0 Kč |
Česká pošta - balík do balíkovny 0-2000Kč
|
55 Kč |
Česká pošta - balík do balíkovny 2000Kč-jakákoliv
|
0 Kč |
Česká pošta - balík na poštu 0-2000Kč
|
99 Kč |
Česká pošta - balík na poštu 2000Kč-jakákoliv
|
0 Kč |
Česká pošta - balík do ruky 0-2000Kč
|
109 Kč |
Česká pošta - balík do ruky 2000Kč-jakákoliv
|
0 Kč |
PPL 0-2000Kč
|
109 Kč |
PPL 2000Kč-jakákoliv
|
0 Kč |
Osobní odběr Brno
|
0 Kč |
Do obchodu
Dostupnost: Skladem
I mlsat se dá zdravě, pokud nebereme do úvahy cukr - nabízíme bezlepkovou směs na výrobu košíčků - muffinů nebo cookies - sušenek. Jedná se o světlou směs, kterou můžeme vylepšit kakaem a získáme tmavý základ. Další vylepšení spo...
+ doprava 169 Kč
= 332 Kč Možnosti dopravy
= 332 Kč Možnosti dopravy
Ceny dopravy Svět cukrářů | |
---|---|
Osobní odběr
|
0 Kč |
Česká pošta
|
130 Kč |
Česká pošta - dobírka
|
180 Kč |
Pro zboží od 2500,- vč. DPH
|
0 Kč |
Expresní doprava Ostravsko, Karvinsko
|
200 Kč |
Do obchodu
Dostupnost: Skladem
Parametry
Výrobce | Nikl |
Popis Nikl Gluten 500g
Lepek (gluten) je hlavní protein pšeničného zrna.
Je to jeden z mála dobře stravitelných rostlinných proteinů.
Gluten po přidaní tekutiny bobtná, vstřebává ji a díky svojí struktuře pevně váže. Na lepku z velké časti závisí i kvalita vypracovaného těsta, tedy jeho pružnosti, pevnosti a tažnosti.
Lepek je vyhledávaným komponentem zejména pro jeho vynikající pojivé vlastnosti.
Doporučené dávkování je max. 15%.
Je to jeden z mála dobře stravitelných rostlinných proteinů.
Gluten po přidaní tekutiny bobtná, vstřebává ji a díky svojí struktuře pevně váže. Na lepku z velké časti závisí i kvalita vypracovaného těsta, tedy jeho pružnosti, pevnosti a tažnosti.
Lepek je vyhledávaným komponentem zejména pro jeho vynikající pojivé vlastnosti.
Doporučené dávkování je max. 15%.