Předchozí
Další
Bradley 6-ti roštová digitální
Udírna Bradley 6-ti roštová digitální
Šestiroštová digitální udírna Bradley je unikátní udící komora, která je vybavena generátorem kouře, topným tělesem a dřevěnými briketkami. Udírna má digitálně nastavitelnou teplotu, dobu produkce kouře a samostatnou dobu uzení. Použíté briketky nehoří, pouze produkují čistý kouř. Jedna briketka produkuje kouř 20 minut. Při produkci kouře nedochází k přímé...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Bradley 6-ti roštová digitální
Parametry
Výrobce | Bradley |
Popis Bradley 6-ti roštová digitální
Udírna Bradley 6-ti roštová digitální
Šestiroštová digitální udírna Bradley je unikátní udící komora, která je vybavena generátorem kouře, topným tělesem a dřevěnými briketkami. Udírna má digitálně nastavitelnou teplotu, dobu produkce kouře a samostatnou dobu uzení. Použíté briketky nehoří, pouze produkují čistý kouř. Jedna briketka produkuje kouř 20 minut. Při produkci kouře nedochází k přímému spalování dřeva ani přepalování popele, takže v udírně nevznikají žádné nechtěné zplodiny, které by mohli ovlivnit chuť uzeného masa. Tato udírna je velmi zajímavá tím, že se dá použít i jako pomalu pečící trouba, sušička ovoce nebo lze připravovat maso za pomoci chladného kouře. Provoz je zcela automatický a použití je možné i v interiéru. Udící komory jsou pečlivě izolované, takže kouř uniká pouze vrchním průduchem, který je možno napojit, jak na digestoř, tak na komín, bez obavy, že by se kouř dostával mimo udící komoru. Udírna má vnitřní povrchy vyrobené z nerezové oceli, čelní stra...
Šestiroštová digitální udírna Bradley je unikátní udící komora, která je vybavena generátorem kouře, topným tělesem a dřevěnými briketkami. Udírna má digitálně nastavitelnou teplotu, dobu produkce kouře a samostatnou dobu uzení. Použíté briketky nehoří, pouze produkují čistý kouř. Jedna briketka produkuje kouř 20 minut. Při produkci kouře nedochází k přímému spalování dřeva ani přepalování popele, takže v udírně nevznikají žádné nechtěné zplodiny, které by mohli ovlivnit chuť uzeného masa. Tato udírna je velmi zajímavá tím, že se dá použít i jako pomalu pečící trouba, sušička ovoce nebo lze připravovat maso za pomoci chladného kouře. Provoz je zcela automatický a použití je možné i v interiéru. Udící komory jsou pečlivě izolované, takže kouř uniká pouze vrchním průduchem, který je možno napojit, jak na digestoř, tak na komín, bez obavy, že by se kouř dostával mimo udící komoru. Udírna má vnitřní povrchy vyrobené z nerezové oceli, čelní stra...