Předchozí
Další
Cioconat Horká čokoláda - Karamelová s burisony, 28g
Nezapomenutelný zážitek plnosti a uspokojení. Je to večírek pro Vaše smysly. Intenzivní, plná chuť, jako čokoláda rozplývající se v ústech.
Složení:
Cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (25%), kukuřičný škrob, aromata, sůl, zahušťovadlo E410.
Upozornění:
Může obsahovat stopy mandlí, oříšků.
Příprava:
* Příprava horké čokolády v gastro provozovnách: obsah sáčku se smíchá se 110-125 m...
celý popis
Všechny nabídky pro Cioconat Horká čokoláda - Karamelová s burisony, 28g
Parametry
Výrobce | Cioconat |
Popis Cioconat Horká čokoláda - Karamelová s burisony, 28g
Nezapomenutelný zážitek plnosti a uspokojení. Je to večírek pro Vaše smysly. Intenzivní, plná chuť, jako čokoláda rozplývající se v ústech.
Složení:
Cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (25%), kukuřičný škrob, aromata, sůl, zahušťovadlo E410.
Upozornění:
Může obsahovat stopy mandlí, oříšků.
Příprava:
* Příprava horké čokolády v gastro provozovnách: obsah sáčku se smíchá se 110-125 ml mléka a provaří horkou párou z profi kávovaru dokud nezhoustne. Přelejeme do hrníčku, výsledkem je pravá italská hustá čokoláda.
* Příprava horké čokolády v domácnostech: Obsah sáčku smíchejte se 110-125ml teplého mléka, porci promícháme až se směs úplně rozpustí. Poté mírně provařit. Až začne objem v hrníčku narůstat, vytáhneme z mikrovlnné trouby a chvíli mícháme. Přelejeme do hrníčku, výsledkem je pravá italská hustá čokoláda.
Značka vynikajících italských horkých čokolád v různých příchutích. Tradiční receptury zanechávají čokoládu ve své ...
Složení:
Cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (25%), kukuřičný škrob, aromata, sůl, zahušťovadlo E410.
Upozornění:
Může obsahovat stopy mandlí, oříšků.
Příprava:
* Příprava horké čokolády v gastro provozovnách: obsah sáčku se smíchá se 110-125 ml mléka a provaří horkou párou z profi kávovaru dokud nezhoustne. Přelejeme do hrníčku, výsledkem je pravá italská hustá čokoláda.
* Příprava horké čokolády v domácnostech: Obsah sáčku smíchejte se 110-125ml teplého mléka, porci promícháme až se směs úplně rozpustí. Poté mírně provařit. Až začne objem v hrníčku narůstat, vytáhneme z mikrovlnné trouby a chvíli mícháme. Přelejeme do hrníčku, výsledkem je pravá italská hustá čokoláda.
Značka vynikajících italských horkých čokolád v různých příchutích. Tradiční receptury zanechávají čokoládu ve své ...