Předchozí
Další
Good Hemp Raw Nativní konopný protein 2500 g
Nativní protein v kvalitě „raw“, izolovaný za studena z konopných semínek britského původu. Producentem i výrobcem je rodinná společnost Braham & Murray, vlastnící farmu a výrobní zázemí v severním Devonu. U zboží je tak garanatován kromě špičkové kvality i jasný původ a čistota.
GOOD Hemp Protein je 100% naturální, komplexní zdroj, který nabízí v každé dávce tři důležité složky:
* ...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Good Hemp Raw Nativní konopný protein 2500 g
Parametry
Výrobce | Good Hemp |
Popis Good Hemp Raw Nativní konopný protein 2500 g
Nativní protein v kvalitě „raw“, izolovaný za studena z konopných semínek britského původu. Producentem i výrobcem je rodinná společnost Braham & Murray, vlastnící farmu a výrobní zázemí v severním Devonu. U zboží je tak garanatován kromě špičkové kvality i jasný původ a čistota.
GOOD Hemp Protein je 100% naturální, komplexní zdroj, který nabízí v každé dávce tři důležité složky:
* PROTEIN: Plnohodnotná, vysoce využitelná bílkovina rostlinného původu, včetně kompletního spektra všech deseti důležitých esenciálních aminokyselin. 65% obsahu bílkoviny tvoří u nativního konopného proteinu tzv. globulární forma Edistin, která má obdobnou strukturu jako globulární bílkovina naší krevní plazmy.
* OMEGA-3: Každá dávka obsahuje přes 10% nenasycených mastných kyselin, z toho tvoří 2,3% omega- 3 / 7,4% omega- 6 / 1,5% omega- 9 nenasycené mastné kyseliny. Pravidelná konzumace omega-3-nenasycených mastných kyselin, optimalizuje pozitivním směrem půso...
GOOD Hemp Protein je 100% naturální, komplexní zdroj, který nabízí v každé dávce tři důležité složky:
* PROTEIN: Plnohodnotná, vysoce využitelná bílkovina rostlinného původu, včetně kompletního spektra všech deseti důležitých esenciálních aminokyselin. 65% obsahu bílkoviny tvoří u nativního konopného proteinu tzv. globulární forma Edistin, která má obdobnou strukturu jako globulární bílkovina naší krevní plazmy.
* OMEGA-3: Každá dávka obsahuje přes 10% nenasycených mastných kyselin, z toho tvoří 2,3% omega- 3 / 7,4% omega- 6 / 1,5% omega- 9 nenasycené mastné kyseliny. Pravidelná konzumace omega-3-nenasycených mastných kyselin, optimalizuje pozitivním směrem půso...