Předchozí
Další
Čubrica červená (5 Kg)
Čubrica červená
Barva a vzhled: sypká směs bez hrudek, pomerančově červené barvy
Vůně a chuť: aromatická vůně, pikantní chuť
Složení: sůl, pískavice, kukuřičný škrob, chilli, paprika pálivá, saturejka
Použití v kuchyni: k dochucení mletého masa, zapékaných zeleninových pokrmů a různých mas, do hustých zeleninových polévek, luštěninových jídel, zvláště fazolových, na rožnění masa, sýr, do slan...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Čubrica červená (5 Kg)
Parametry
Výrobce | Profikoření |
Hmotnost | 5000g |
Popis Čubrica červená (5 Kg)
Čubrica červená
Barva a vzhled: sypká směs bez hrudek, pomerančově červené barvy
Vůně a chuť: aromatická vůně, pikantní chuť
Složení: sůl, pískavice, kukuřičný škrob, chilli, paprika pálivá, saturejka
Použití v kuchyni: k dochucení mletého masa, zapékaných zeleninových pokrmů a různých mas, do hustých zeleninových polévek, luštěninových jídel, zvláště fazolových, na rožnění masa, sýr, do slané tvarohové pomazánky nebo na plátky slaniny.
Historie a současnost: Čubrica je kořenící směs původem z balkánské kuchyně, hodně se používá v Bulharsku.
Alergen: Může obsahovat stopové množství hořčice, celeru a oxidu siřičitého.
Náš tip: Vyzkoušejte chuť balkánské kuchyně!
Recept:
Sirene po Šopski
1 střední rajské jablíčko, slabší plátek balkánského sýra, směs koření Čubrica, olej, 1 vejce, malá feferonka
Rajče nakrájíme na plátky a vložíme na dno zapékací misky. Přikryjeme plátkem balkánského sýra, hustě posypeme směsí koření „Ču...
Barva a vzhled: sypká směs bez hrudek, pomerančově červené barvy
Vůně a chuť: aromatická vůně, pikantní chuť
Složení: sůl, pískavice, kukuřičný škrob, chilli, paprika pálivá, saturejka
Použití v kuchyni: k dochucení mletého masa, zapékaných zeleninových pokrmů a různých mas, do hustých zeleninových polévek, luštěninových jídel, zvláště fazolových, na rožnění masa, sýr, do slané tvarohové pomazánky nebo na plátky slaniny.
Historie a současnost: Čubrica je kořenící směs původem z balkánské kuchyně, hodně se používá v Bulharsku.
Alergen: Může obsahovat stopové množství hořčice, celeru a oxidu siřičitého.
Náš tip: Vyzkoušejte chuť balkánské kuchyně!
Recept:
Sirene po Šopski
1 střední rajské jablíčko, slabší plátek balkánského sýra, směs koření Čubrica, olej, 1 vejce, malá feferonka
Rajče nakrájíme na plátky a vložíme na dno zapékací misky. Přikryjeme plátkem balkánského sýra, hustě posypeme směsí koření „Ču...