Předchozí
Další
Grilovaná kuřata (500g)
Grilovaná kuřata
Vzhled a barva: sypká směs sytě oranžové barvy
Složení: kuchyňská sůl, koření
Dávkování: 8-10g na 1kg díla
Použití v kuchyni a průmyslu: Pro potravinářský průmysl – masný průmysl. Na pečení a grilování kuřecího masa, ale i vepřového, na marinády
Náš tip: Vychutnejte si grilovačku na zahradě s výborným kořením na kuře!
Recept:
Grilovaná kuřecí prsa
0,5 lžičky mletého pepře...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Grilovaná kuřata (500g)
Parametry
Výrobce | Profikoření |
Hmotnost | 500g |
Popis Grilovaná kuřata (500g)
Grilovaná kuřata
Vzhled a barva: sypká směs sytě oranžové barvy
Složení: kuchyňská sůl, koření
Dávkování: 8-10g na 1kg díla
Použití v kuchyni a průmyslu: Pro potravinářský průmysl – masný průmysl. Na pečení a grilování kuřecího masa, ale i vepřového, na marinády
Náš tip: Vychutnejte si grilovačku na zahradě s výborným kořením na kuře!
Recept:
Grilovaná kuřecí prsa
0,5 lžičky mletého pepře, 4 lžíce oleje, 1 lžička kari koření, 2 lžičky grilovacího koření na kuře, 3 lžíce plnotučné hořčice, 2 lžíce sojové omáčky
Kuřecí prsa naporcujeme na plátky, které budeme nakládat do marinády. Do mísy nalijeme olej, hořčici, všechno koření a sójovou omáčku. Promícháme a přidáme plátky masa. Poté maso uložíme do lednice, nejlépe přes noc. Další den maso opékáme na grilu.
Vzhled a barva: sypká směs sytě oranžové barvy
Složení: kuchyňská sůl, koření
Dávkování: 8-10g na 1kg díla
Použití v kuchyni a průmyslu: Pro potravinářský průmysl – masný průmysl. Na pečení a grilování kuřecího masa, ale i vepřového, na marinády
Náš tip: Vychutnejte si grilovačku na zahradě s výborným kořením na kuře!
Recept:
Grilovaná kuřecí prsa
0,5 lžičky mletého pepře, 4 lžíce oleje, 1 lžička kari koření, 2 lžičky grilovacího koření na kuře, 3 lžíce plnotučné hořčice, 2 lžíce sojové omáčky
Kuřecí prsa naporcujeme na plátky, které budeme nakládat do marinády. Do mísy nalijeme olej, hořčici, všechno koření a sójovou omáčku. Promícháme a přidáme plátky masa. Poté maso uložíme do lednice, nejlépe přes noc. Další den maso opékáme na grilu.