Předchozí
Další
Koření na ryby (5 Kg)
Koření na ryby
Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, zelená barva
Složení: sůl, cibule, petržel, oregano, bazalka, rozmarýn, saturejka, zázvor, česnek, hořčice bílá
Použití v kuchyni: na pečení, smažení a grilování všech druhů ryb a jiných mas, do rybí polévky a omáček
Alergen: obsahuje alergeny hořčice, oxidu siřičitého. Může obsahovat stopové množství celeru.
Náš tip: Koření na ryby se ho...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Koření na ryby (5 Kg)
Parametry
Výrobce | Profikoření |
Typ | ryby |
Hmotnost | 5000g |
Popis Koření na ryby (5 Kg)
Koření na ryby
Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, zelená barva
Složení: sůl, cibule, petržel, oregano, bazalka, rozmarýn, saturejka, zázvor, česnek, hořčice bílá
Použití v kuchyni: na pečení, smažení a grilování všech druhů ryb a jiných mas, do rybí polévky a omáček
Alergen: obsahuje alergeny hořčice, oxidu siřičitého. Může obsahovat stopové množství celeru.
Náš tip: Koření na ryby se hodí jak pro sladkovodní tak pro mořské ryby!
Recept:
Pangas zapečený po řecku
4 kusy pangase, 1 stroužek česneku, 10dgk anglické slaniny, voda, koření na ryby, kysaná smetana, 1 vejce, 4 lžičky citrónové šťávy, vegeta
Pangase posypeme rybím kořením a pokapeme citronovou šťávou. Zapékací misku vyložíme plátky anglické slaniny. Kysanou smetanu zředíme vodou a ochutíme vegetou. Zamícháme do ní vejce a rozmačkaný česnek. Pangase položíme do pekáče, zalijeme zálivkou z kysané smetany a pečeme....
Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, zelená barva
Složení: sůl, cibule, petržel, oregano, bazalka, rozmarýn, saturejka, zázvor, česnek, hořčice bílá
Použití v kuchyni: na pečení, smažení a grilování všech druhů ryb a jiných mas, do rybí polévky a omáček
Alergen: obsahuje alergeny hořčice, oxidu siřičitého. Může obsahovat stopové množství celeru.
Náš tip: Koření na ryby se hodí jak pro sladkovodní tak pro mořské ryby!
Recept:
Pangas zapečený po řecku
4 kusy pangase, 1 stroužek česneku, 10dgk anglické slaniny, voda, koření na ryby, kysaná smetana, 1 vejce, 4 lžičky citrónové šťávy, vegeta
Pangase posypeme rybím kořením a pokapeme citronovou šťávou. Zapékací misku vyložíme plátky anglické slaniny. Kysanou smetanu zředíme vodou a ochutíme vegetou. Zamícháme do ní vejce a rozmačkaný česnek. Pangase položíme do pekáče, zalijeme zálivkou z kysané smetany a pečeme....