Předchozí
Další
Koření na šašlik (5 Kg)
Koření na šašlik
Vzhled a barva: sypká směs hnědožluté barvi
Složení: sůl, cibule, paprika sladká, hořčice bílá, cukr, koriandr, chilli, majoránka, provensálské koření, oregano, libeček, česnek, pepř černý
Použití v kuchyni: Na šašlik, špízy, ke grilování masa.
Alergen: obsahuje alergeny hořčice a oxidu siřičitého, může obsahovat stopové množství celeru
Náš tip: Koření na šašlik by nemělo ch...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Koření na šašlik (5 Kg)
Parametry
Výrobce | Profikoření |
Hmotnost | 5000g |
Popis Koření na šašlik (5 Kg)
Koření na šašlik
Vzhled a barva: sypká směs hnědožluté barvi
Složení: sůl, cibule, paprika sladká, hořčice bílá, cukr, koriandr, chilli, majoránka, provensálské koření, oregano, libeček, česnek, pepř černý
Použití v kuchyni: Na šašlik, špízy, ke grilování masa.
Alergen: obsahuje alergeny hořčice a oxidu siřičitého, může obsahovat stopové množství celeru
Náš tip: Koření na šašlik by nemělo chybět v žádné kuchyni, třeba při grilování špízů!
Recept:
Šaslik
600g vepřové kýty, koření na šašlik, sůl, citrónová šťáva, cibule, 250g rajčat, banán, 125g slaniny,
Nakrájíme kýtu, naložíme do směsi oleje, koření na šašlik, soli, šťávy z citronu a nakrájené cibule. Nakrájíme rajčata, banán, 2 cibule a slaninu. Napícháme na jehly, špízy potřeme marinádou. Ugrilujeme.
Vzhled a barva: sypká směs hnědožluté barvi
Složení: sůl, cibule, paprika sladká, hořčice bílá, cukr, koriandr, chilli, majoránka, provensálské koření, oregano, libeček, česnek, pepř černý
Použití v kuchyni: Na šašlik, špízy, ke grilování masa.
Alergen: obsahuje alergeny hořčice a oxidu siřičitého, může obsahovat stopové množství celeru
Náš tip: Koření na šašlik by nemělo chybět v žádné kuchyni, třeba při grilování špízů!
Recept:
Šaslik
600g vepřové kýty, koření na šašlik, sůl, citrónová šťáva, cibule, 250g rajčat, banán, 125g slaniny,
Nakrájíme kýtu, naložíme do směsi oleje, koření na šašlik, soli, šťávy z citronu a nakrájené cibule. Nakrájíme rajčata, banán, 2 cibule a slaninu. Napícháme na jehly, špízy potřeme marinádou. Ugrilujeme.