Paprika sladká UZENÁ (50g)
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Paprika sladká UZENÁ (50g)
GRIZLY Paprika sladká uzená mletá 50 g Administrativní zařazení: Koření Složení: Mleté plody papriky - Capsicum 100% Vyrobeno v Česku Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Potravi...
Vynikající Délibáb maďarská uzená paprika intenzivní červené barvy s výraznou vůní a chutí vypěstovaná v známé jižní oblasti Maďarska - jižní nížiny Sándorfalva. Uzeno na dubovém dřevě. Vhodné do guláše, do polévek, na chlebíčky,...
Ceny dopravy Maďarské koření | |
---|---|
Osobní odběr
|
0 Kč |
Česká pošta
|
79 Kč |
Česká pošta - dobírka
|
118 Kč |
Přepravní služba (do 30 kg)
|
94 Kč |
Přepravní služba (do 30 kg) - dobírka
|
128 Kč |
Hlavní výhody: uzená sladká paprika má bohaté a intenzivní aroma, které dodává pokrmům unikátní a lahodnou chuť uzená paprika má umami chuť podobnou vývaru nebo slanině kouřová a sladká kombinace vytváří jedinečný profil chuti, ...
= 338 Kč Možnosti dopravy
Ceny dopravy Chefshop | |
---|---|
Osobní odběr
|
0 Kč |
Česká pošta
|
119 Kč |
Česká pošta - dobírka
|
139 Kč |
Přepravní služba (do 30 kg)
|
79 Kč |
Přepravní služba (do 30 kg) - dobírka
|
79 Kč |
Přepravní služba (nad 30 kg)
|
79 Kč |
Přepravní služba (nad 30 kg) - dobírka
|
79 Kč |
Parametry
Výrobce | Profikoření |
Typ | Paprika |
Hmotnost | 50g |
Popis Paprika sladká UZENÁ (50g)
Vzhled a barva: sypká bez hrudek, sytě červená barva
Použití v kuchyni: Do guláše, masových pokrmů, omáčky, maso, na gril, do salátů, polévek, zeleninových směsí. Dodá jídlu barvu, chuť a aroma po uzeném.
Historie a současnost: Pochází z Jižní a Střední Ameriky, odkud se přivezla do Evropy. Je to národní koření Španělů a Maďarů.
Zdravotní účinky: Obsahuje cukry, bílkoviny, barviva, tuky, silice a vitamíny A, B a C. Má vliv na omezení mrtvice a srdečních onemocnění, proti kornatění cév, podporuje chuť k jídlu, má dobrý vliv na fyzickou i duševní svěžest.
Recept:
Vepřové na paprice
500g vepřové plece, sůl, olej, cibule, sladká paprika ASTA, 2 lžíce kečupu, 1 stroužek česneku, šlehačka, vývar (masox)
Maso rozkrájíme na kostky. Na oleji osmažíme cibuli, přidáme rozetřený česnek, maso a opečeme. Posypeme moukou, opražíme, podlijeme vývarem. Zamícháme a necháme v papiňáku vařit. Poté zalijeme šlehačkou, dochutíme solí a ...