Předchozí
Další
Paprika sladká UZENÁ (5kg)
Paprika sladká UZENÁ
Vzhled a barva: sypká bez hrudek, sytě červená barva
Použití v kuchyni: Do guláše, masových pokrmů, omáčky, maso, na gril, do salátů, polévek, zeleninových směsí. Dodá jídlu barvu, chuť a aroma po uzeném.
Historie a současnost: Pochází z Jižní a Střední Ameriky, odkud se přivezla do Evropy. Je to národní koření Španělů a Maďarů.
Zdravotní účinky: Obsahuje cukry, bílkoviny, ba...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Paprika sladká UZENÁ (5kg)
Parametry
Výrobce | Profikoření |
Hmotnost | 5000g |
Typ | Paprika |
Popis Paprika sladká UZENÁ (5kg)
Paprika sladká UZENÁ
Vzhled a barva: sypká bez hrudek, sytě červená barva
Použití v kuchyni: Do guláše, masových pokrmů, omáčky, maso, na gril, do salátů, polévek, zeleninových směsí. Dodá jídlu barvu, chuť a aroma po uzeném.
Historie a současnost: Pochází z Jižní a Střední Ameriky, odkud se přivezla do Evropy. Je to národní koření Španělů a Maďarů.
Zdravotní účinky: Obsahuje cukry, bílkoviny, barviva, tuky, silice a vitamíny A, B a C. Má vliv na omezení mrtvice a srdečních onemocnění, proti kornatění cév, podporuje chuť k jídlu, má dobrý vliv na fyzickou i duševní svěžest.
Recept:
Vepřové na paprice
500g vepřové plece, sůl, olej, cibule, sladká paprika ASTA, 2 lžíce kečupu, 1 stroužek česneku, šlehačka, vývar (masox)
Maso rozkrájíme na kostky. Na oleji osmažíme cibuli, přidáme rozetřený česnek, maso a opečeme. Posypeme moukou, opražíme, podlijeme vývarem. Zamícháme a necháme v papiňáku vařit. Poté zalijeme šlehačkou, dochutíme solí a ...
Vzhled a barva: sypká bez hrudek, sytě červená barva
Použití v kuchyni: Do guláše, masových pokrmů, omáčky, maso, na gril, do salátů, polévek, zeleninových směsí. Dodá jídlu barvu, chuť a aroma po uzeném.
Historie a současnost: Pochází z Jižní a Střední Ameriky, odkud se přivezla do Evropy. Je to národní koření Španělů a Maďarů.
Zdravotní účinky: Obsahuje cukry, bílkoviny, barviva, tuky, silice a vitamíny A, B a C. Má vliv na omezení mrtvice a srdečních onemocnění, proti kornatění cév, podporuje chuť k jídlu, má dobrý vliv na fyzickou i duševní svěžest.
Recept:
Vepřové na paprice
500g vepřové plece, sůl, olej, cibule, sladká paprika ASTA, 2 lžíce kečupu, 1 stroužek česneku, šlehačka, vývar (masox)
Maso rozkrájíme na kostky. Na oleji osmažíme cibuli, přidáme rozetřený česnek, maso a opečeme. Posypeme moukou, opražíme, podlijeme vývarem. Zamícháme a necháme v papiňáku vařit. Poté zalijeme šlehačkou, dochutíme solí a ...