Předchozí
Další
Pepř bylinný (5 Kg)
Pepř bylinný
Vzhled a barva: Sypká kořenící směs béžové barvy
Složení: pepř, hořčice, koriandr, majoránka, saturejka, bazalka, tymián, kari, paprika ostrá
Použití v kuchyni: Na různé druhy mas, omáčky
Alergen: obsahuje hořčici
Náš tip: Bylinný pepř nesmí ve Vašich pokrmech chybět, vyzkoušejte netradiční pochoutky!
Recept:
Jáhly s kysaným zelím a kuřecím masem
500g kuřecího masa, 2 cibule,...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Pepř bylinný (5 Kg)
Parametry
Výrobce | Profikoření |
Typ | Pepř |
Hmotnost | 5000g |
Popis Pepř bylinný (5 Kg)
Pepř bylinný
Vzhled a barva: Sypká kořenící směs béžové barvy
Složení: pepř, hořčice, koriandr, majoránka, saturejka, bazalka, tymián, kari, paprika ostrá
Použití v kuchyni: Na různé druhy mas, omáčky
Alergen: obsahuje hořčici
Náš tip: Bylinný pepř nesmí ve Vašich pokrmech chybět, vyzkoušejte netradiční pochoutky!
Recept:
Jáhly s kysaným zelím a kuřecím masem
500g kuřecího masa, 2 cibule, kysané zelí, sójová omáčka, pórek, vývar, worcester, 500g jáhel, 150ml smetany, sůl, bazalka, bylinný pepř, olej
Cibuli, pórek, maso, worcester, sójovou omáčku, bazalku, sůl, pepř a osmahneme. Druhou cibuli osmahneme. Do zapékací misky poklademe osmahnutou 1/2 zelí s cibulí, na to 1/2 jáhel povařených ve vývaru, masovou směs, na to zbytek jáhel a nahoru zbytek zelí. Přelijeme smetanou.
Vzhled a barva: Sypká kořenící směs béžové barvy
Složení: pepř, hořčice, koriandr, majoránka, saturejka, bazalka, tymián, kari, paprika ostrá
Použití v kuchyni: Na různé druhy mas, omáčky
Alergen: obsahuje hořčici
Náš tip: Bylinný pepř nesmí ve Vašich pokrmech chybět, vyzkoušejte netradiční pochoutky!
Recept:
Jáhly s kysaným zelím a kuřecím masem
500g kuřecího masa, 2 cibule, kysané zelí, sójová omáčka, pórek, vývar, worcester, 500g jáhel, 150ml smetany, sůl, bazalka, bylinný pepř, olej
Cibuli, pórek, maso, worcester, sójovou omáčku, bazalku, sůl, pepř a osmahneme. Druhou cibuli osmahneme. Do zapékací misky poklademe osmahnutou 1/2 zelí s cibulí, na to 1/2 jáhel povařených ve vývaru, masovou směs, na to zbytek jáhel a nahoru zbytek zelí. Přelijeme smetanou.