Předchozí
Další
Pískavice mletá (5 Kg)
Pískavice mletá
Použitá část rostliny: semena
Vzhled a barva: sypká směs, šedožluté matné barvy
Použití v kuchyni: Do indického kari,chutney, egyptských a etiopských chlebů, do dušených pokrmů a na obalení smažených pokrmů.
Historie a současnost: Pískavice neboli řecké seno, pochází z okolí Středozemního moře. U nás se pěstuje ojediněle.
Náš tip: Pískavice by neměla chybět ani ve Vaší kuchyn...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Pískavice mletá (5 Kg)
Parametry
Výrobce | Profikoření |
Hmotnost | 5000g |
Popis Pískavice mletá (5 Kg)
Pískavice mletá
Použitá část rostliny: semena
Vzhled a barva: sypká směs, šedožluté matné barvy
Použití v kuchyni: Do indického kari,chutney, egyptských a etiopských chlebů, do dušených pokrmů a na obalení smažených pokrmů.
Historie a současnost: Pískavice neboli řecké seno, pochází z okolí Středozemního moře. U nás se pěstuje ojediněle.
Náš tip: Pískavice by neměla chybět ani ve Vaší kuchyni při přípravě cizokrajných pokrmů!
Recept:
Íránský chorešt
1kg zadního hovězího, 400g napolo uvařených fazolí, 2-8 pórků, petrželová nať, šťáva z citronu, olej, mletá pískavice, sůl
V hrnci osmahneme kostky hovězího masa, zalijeme vodou a podusíme. Osmahneme osolené natě petržele, pórku, cibulkami a s fazolemi, citrónovou šťávou a kůrou přidáme k masu. Dusíme do měkka. Dochutíme solí a před dovařením i pískavicí.
Použitá část rostliny: semena
Vzhled a barva: sypká směs, šedožluté matné barvy
Použití v kuchyni: Do indického kari,chutney, egyptských a etiopských chlebů, do dušených pokrmů a na obalení smažených pokrmů.
Historie a současnost: Pískavice neboli řecké seno, pochází z okolí Středozemního moře. U nás se pěstuje ojediněle.
Náš tip: Pískavice by neměla chybět ani ve Vaší kuchyni při přípravě cizokrajných pokrmů!
Recept:
Íránský chorešt
1kg zadního hovězího, 400g napolo uvařených fazolí, 2-8 pórků, petrželová nať, šťáva z citronu, olej, mletá pískavice, sůl
V hrnci osmahneme kostky hovězího masa, zalijeme vodou a podusíme. Osmahneme osolené natě petržele, pórku, cibulkami a s fazolemi, citrónovou šťávou a kůrou přidáme k masu. Dusíme do měkka. Dochutíme solí a před dovařením i pískavicí.