Předchozí
Další
Bible šéfkuchaře Maso a zvěřina
Kniha: Christian Teubner: Bible šéfkuchaře Maso a zvěřinaPodle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho správně uchovávat? Jaký vliv má na chuť zvěřiny, původ a potrava zvěře a také způsob ošetření úlovku? V rozsáhlé lexikonové části této publikace najdete všechny základní informace o jatečném dobytku, drůbeži a zvěřině: od vepřového a hovězího masa přes domácí drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kanč...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Bible šéfkuchaře Maso a zvěřina
Parametry
Výrobce | Svojtka |
Popis Bible šéfkuchaře Maso a zvěřina
Kniha: Christian Teubner: Bible šéfkuchaře Maso a zvěřinaPodle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho správně uchovávat? Jaký vliv má na chuť zvěřiny, původ a potrava zvěře a také způsob ošetření úlovku? V rozsáhlé lexikonové části této publikace najdete všechny základní informace o jatečném dobytku, drůbeži a zvěřině: od vepřového a hovězího masa přes domácí drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kančí či jelení. Rady pro kuchaře obsahují praktické postupy při úpravě masa, jeho vykosťování, porcování, marinování, solení, uzení a rovněž možné způsoby tepelné úpravy. Postup při zvlášť náročných úkonech je zde názorně vysvětlen krok za krokem.