Kde jsem:  CoChceš.cz  >  Knihy a filmy  >  Knihy  >  Naučná literatura  >  Kuchařky  >  Bible šéfkuchaře Maso a zvěřina
Načítám galerii...
Předchozí
Další

Bible šéfkuchaře Maso a zvěřina

Kniha: Christian Teubner: Bible šéfkuchaře Maso a zvěřinaPodle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho správně uchovávat? Jaký vliv má na chuť zvěřiny, původ a potrava zvěře a také způsob ošetření úlovku? V rozsáhlé lexikonové části této publikace najdete všechny základní informace o jatečném dobytku, drůbeži a zvěřině: od vepřového a hovězího masa přes domácí drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kanč... celý popis

Podobné produkty

Všechny nabídky pro Bible šéfkuchaře Maso a zvěřina

Tento produkt nebyl v tuto chvíli nalezen v žádném z e-shopů.

Parametry

Výrobce Svojtka

Popis Bible šéfkuchaře Maso a zvěřina

Kniha: Christian Teubner: Bible šéfkuchaře Maso a zvěřinaPodle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho správně uchovávat? Jaký vliv má na chuť zvěřiny, původ a potrava zvěře a také způsob ošetření úlovku? V rozsáhlé lexikonové části této publikace najdete všechny základní informace o jatečném dobytku, drůbeži a zvěřině: od vepřového a hovězího masa přes domácí drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kančí či jelení. Rady pro kuchaře obsahují praktické postupy při úpravě masa, jeho vykosťování, porcování, marinování, solení, uzení a rovněž možné způsoby tepelné úpravy. Postup při zvlášť náročných úkonech je zde názorně vysvětlen krok za krokem.
Podobné vyhledávané fráze: Bible šéfkuchaře Maso a zvěřina |  maso a zverina teubner  |  bible sefkuchare ovoce a zelenina  |  menu zverina a kralik 1kg masozravci  |  menu zverina a kralik 500g masozravci  |  +Další nejvyhledávanější
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK