Kde jsem:  CoChceš.cz  >  Knihy a filmy  >  Knihy  >  Učebnice  >  Literatura pro výuku jazyka  >  Technologie přípravy pokrmů 5
Načítám galerii...
Předchozí
Další

Technologie přípravy pokrmů 5


Koupit za 161 Kč
Dostupnost: Skladem
Podrobnější popis bohužel není k dispozici. Pokud chcete o této knize vědět více, zkuste prosím některý z obchodů, který má knihu v nabídce. celý popis

Podobné produkty

Doporučujeme

Kniha - autor Hana Sedláčková, 144 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých pře...

+ doprava zdarma
= 174 Kč Možnosti dopravy
Ceny dopravy Alza.cz
Osobní odběr
0 Kč
Česká pošta
91 Kč
Česká pošta - dobírka
151 Kč
Přepravní služba (do 30 kg)
0 Kč
Přepravní služba (do 30 kg) - dobírka
150 Kč
Přepravní služba (nad 30 kg)
91 Kč
Přepravní služba (nad 30 kg) - dobírka
151 Kč
Kurýr po Praze ten samý den
180 Kč
AlzaBox - schránky pro vyzvednutí zboží
0 Kč
AlzaExpres (Praha a okolí)
99 Kč
Expresní kurýr po praze (do 90 min)
301 Kč
Kurýr po Praze ten samý den - dobírka
241 Kč
Do obchodu
Dostupnost: Skladem

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidl...

Informace v obchodě Možnosti dopravy
Ceny dopravy kniha.cz
Osobní odběr
49 Kč
Česká pošta
89 Kč
Česká pošta - dobírka
125 Kč
Do obchodu
Dostupnost: Skladem

Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých p...

+ doprava 69 Kč
= 269 Kč Možnosti dopravy
Ceny dopravy SEVT
Osobní odběr
0 Kč
Česká pošta
80 Kč
Česká pošta - dobírka
100 Kč
Přepravní služba (do 30 kg)
0 Kč
Přepravní služba (do 30 kg) - dobírka
0 Kč
Nad 1500 Kč
0 Kč
PPL
80 Kč
Do obchodu
Dostupnost: Skladem

<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, ...

+ doprava 57 Kč
= 229 Kč Možnosti dopravy
Ceny dopravy Dobré-knihy.cz
Osobní odběr
0 Kč
Česká pošta
64 Kč
Česká pošta - dobírka
90 Kč
Kurýr po Praze ten samý den
253 Kč
Balíková služba PPL
95 Kč
Do obchodu
Dostupnost: Skladem

Anotace: Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu tepl&yacute...

+ doprava 115 Kč
= 293 Kč Možnosti dopravy
Ceny dopravy Knihkupec.com
Osobní odběr
1 Kč
Česká pošta
49 Kč
Česká pošta - dobírka
99 Kč
Přepravní služba (do 30 kg)
79 Kč
Přepravní služba (do 30 kg) - dobírka
99 Kč
Česká pošta nad 599 Kč
0 Kč
Dobírkou Česká pošta nad 1000 Kč
0 Kč
Osobní odběr v pobočkách Uloženka.cz při platbě převodem předem
49 Kč
Osobní odběr v podočkách Uloženka.cz při platbě dobírkou
69 Kč
Do obchodu
Dostupnost: Do 10 dnů

Všechny nabídky pro Technologie přípravy pokrmů 5

Hana SedláčkováUčebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školyFORTUNA 2009Kniha, čeština, 144 stran

+ doprava 79 Kč
= 240 Kč Možnosti dopravy
Ceny dopravy Knihkupectví Chrpa
Česká pošta
99 Kč
Přepravní služba (do 30 kg)
0 Kč
nákup nad 1500 Kč
0 Kč
Do obchodu
Dostupnost: Skladem

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidl...

Informace v obchodě Možnosti dopravy
Ceny dopravy kniha.cz
Osobní odběr
49 Kč
Česká pošta
89 Kč
Česká pošta - dobírka
125 Kč
Do obchodu
Dostupnost: Skladem

<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, ...

+ doprava 57 Kč
= 229 Kč Možnosti dopravy
Ceny dopravy Dobré-knihy.cz
Osobní odběr
0 Kč
Česká pošta
64 Kč
Česká pošta - dobírka
90 Kč
Kurýr po Praze ten samý den
253 Kč
Balíková služba PPL
95 Kč
Do obchodu
Dostupnost: Skladem

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchová...

Informace v obchodě Možnosti dopravy
Ceny dopravy NEJLEVNĚJŠÍ KNIHY
Osobní odběr
35 Kč
Česká pošta
56 Kč
Česká pošta - dobírka
86 Kč
Přepravní služba (do 30 kg)
85 Kč
Přepravní služba (do 30 kg) - dobírka
105 Kč
Přepravní služba (nad 30 kg)
85 Kč
Přepravní služba (nad 30 kg) - dobírka
105 Kč
Balíková služba PPL
85 Kč
Do obchodu
Dostupnost: Do 3 dnů

Kniha - autor Hana Sedláčková, 144 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých pře...

+ doprava zdarma
= 174 Kč Možnosti dopravy
Ceny dopravy Alza.cz
Osobní odběr
0 Kč
Česká pošta
91 Kč
Česká pošta - dobírka
151 Kč
Přepravní služba (do 30 kg)
0 Kč
Přepravní služba (do 30 kg) - dobírka
150 Kč
Přepravní služba (nad 30 kg)
91 Kč
Přepravní služba (nad 30 kg) - dobírka
151 Kč
Kurýr po Praze ten samý den
180 Kč
AlzaBox - schránky pro vyzvednutí zboží
0 Kč
AlzaExpres (Praha a okolí)
99 Kč
Expresní kurýr po praze (do 90 min)
301 Kč
Kurýr po Praze ten samý den - dobírka
241 Kč
Do obchodu
Dostupnost: Skladem

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchová...

+ doprava 69 Kč
= 245 Kč Možnosti dopravy
Ceny dopravy Pompo
Osobní odběr
0 Kč
Česká pošta - dobírka
119 Kč
Přepravní služba (do 30 kg) - dobírka
119 Kč
Česká pošta nad 1 000Kč
0 Kč
PPL nad 1 000Kč
0 Kč
Do obchodu
Dostupnost: Do 3 dnů

Anotace: Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu tepl&yacute...

+ doprava 115 Kč
= 293 Kč Možnosti dopravy
Ceny dopravy Knihkupec.com
Osobní odběr
1 Kč
Česká pošta
49 Kč
Česká pošta - dobírka
99 Kč
Přepravní služba (do 30 kg)
79 Kč
Přepravní služba (do 30 kg) - dobírka
99 Kč
Česká pošta nad 599 Kč
0 Kč
Dobírkou Česká pošta nad 1000 Kč
0 Kč
Osobní odběr v pobočkách Uloženka.cz při platbě převodem předem
49 Kč
Osobní odběr v podočkách Uloženka.cz při platbě dobírkou
69 Kč
Do obchodu
Dostupnost: Do 10 dnů

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.

+ doprava 48 Kč
= 236 Kč
Do obchodu
Dostupnost: Skladem

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Informace v obchodě Možnosti dopravy
Ceny dopravy Supermeda.cz
Česká pošta
79 Kč
Česká pošta - dobírka
109 Kč
Přepravní služba (do 30 kg)
79 Kč
Přepravní služba (do 30 kg) - dobírka
109 Kč
Do obchodu
Dostupnost: Skladem

Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých p...

+ doprava 69 Kč
= 269 Kč Možnosti dopravy
Ceny dopravy SEVT
Osobní odběr
0 Kč
Česká pošta
80 Kč
Česká pošta - dobírka
100 Kč
Přepravní služba (do 30 kg)
0 Kč
Přepravní služba (do 30 kg) - dobírka
0 Kč
Nad 1500 Kč
0 Kč
PPL
80 Kč
Do obchodu
Dostupnost: Skladem

Parametry

Jazyk Angličtina

Popis Technologie přípravy pokrmů 5

kniha.cz píše:

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.

Dobré-knihy.cz píše:

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Knihkupec.com píše:

Anotace:
Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.
 

Supermeda.cz píše:

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga
Podobné vyhledávané fráze: Technologie přípravy pokrmů 5 |  technologie pripravy pokrmu 5 dil  |  technologie pripravy pokrmu 5 2 vydani  |  nejlevnejsi technologie pripravy pokrmu 5  |  technologie pripravy pokrmu i  |  technologie pripravy pokrmu 2  |  technologie pripravy pokrmu  |  technologie pripravy pokrmu 6  |  technologie pripravy pokrmu 3  |  technologie pripravy pokrmu 4  |  technologie pripravy pokrmu 1  |  technologie pripravy pokrmu 2 2 vydani  |  technologie pripravy pokrmu 3 2 vydani  |  technologie pripravy pokrmu 3 dil  |  nejlevnejsi technologie pripravy pokrmu 3  |  technologie pripravy pokrmu 2 dil  |  technologie pripravy pokrmu 4 dil  |  technologie pripravy pokrmu 1 sedlackova  |  nejlevnejsi technologie pripravy pokrmu 1  |  technologie pripravy pokrmu 4 2 vydani  |  technologie pripravy pokrmu 1 dil  |  technologie pripravy pokrmu 1 2 vydani  |  nejlevnejsi technologie pripravy pokrmu 4  |  nejlevnejsi technologie pripravy pokrmu 2  |  technologie priprava pokrmu 2  |  kryt pokrmu electrolux 50293071002  |  lib technologies bowlrider 8 5  |  lib technologies travis rice c2x 5  |  technologie i pro uo kadernik 5 vydani  |  +Další nejvyhledávanější
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK