Kde jsem:  CoChceš.cz  >  Dům, byt a zahrada  >  Nábytek a doplňky  >  Bytové doplňky  >  Jídelna  >  Nádobí

Nádobí

788 produktů
Produktů na stránku:
Seřadit:
Cena od
Cena do

Výrobce

Zobrazit všechnyZobrazit méně
 

Tescoma šlehací metla nerezová DELÍCIA 20 cm

Tescoma Výrobce

Šlehací metla nerezová DELÍCIA 20 cm - Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, vynikající ke šlehání a zpracování studených i horkých pokrmů. Po použití umyjte a osušte, vhodné do myčky. 3 roky záruka.

Koupit nejlevněji Porovnat ceny

Tescoma šlehací metla nerezová DELÍCIA 30 cm

Tescoma Výrobce

Šlehací metla nerezová DELÍCIA 30 cm - Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, vynikající ke šlehání a zpracování studených i horkých pokrmů. Po použití umyjte a osušte, vhodné do myčky. 3 roky záruka.

Koupit nejlevněji Porovnat ceny

Tescoma šlehací metla PRESIDENT

Tescoma Výrobce

Šlehací metla PRESIDENT - Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, vhodné do myčky. 5 roků záruka.

Koupit nejlevněji Porovnat ceny

Tescoma šlehací metla PRESTO

Tescoma Výrobce

Šlehací metla PRESTO - Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Vhodné do myčky. 3 roky záruka.

Koupit nejlevněji Porovnat ceny

Tescoma Teploměr digitální PRESTO

Tescoma Výrobce

Teploměr digitální PRESTO - Měří rychle a přesně teplotu od uvnitř pokrmů, nápojů, omáček atd. ve °C nebo °F. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a kvalitního plastu, opatřeno LCD displejem a ochranným krytem čidla, dodáváno s baterií. Odolné vůči p...

Koupit nejlevněji Porovnat ceny

Tescoma Teploměr do trouby GRADIUS

Tescoma Výrobce

Teploměr do trouby GRADIUS - Měří teplotu uvnitř trouby během pečení. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného skla, opatřeno háčkem pro zavěšení na rošt trouby. Nemyjte v myčce. 3 roky záruka.

Koupit nejlevněji Porovnat ceny

Tescoma Teploměr univerzální GRADIUS

Tescoma Výrobce

Teploměr univerzální GRADIUS - Měří rychle a přesně teplotu uvnitř pokrmů, nápojů, omáček apod. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného skla, opatřeno ochranným pouzdrem a klipsou pro zavěšení, vhodné do myčky. 3 roky záruka....

Koupit nejlevněji Porovnat ceny

Tescoma Tvořítko na led s pružným dnem PRESTO

Tescoma Výrobce

Tvořítko na led s pružným dnem PRESTO - Vynikající pro přípravu ledových kostek, opatřeno pružným dnem pro snadné vytlačování. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, vhodné do myčky. 3 roky záruka.

Koupit nejlevněji Porovnat ceny

Tescoma Váleček na těsto nerezový DELÍCIA 25 cm, ø 5 cm

Tescoma Výrobce

Váleček na těsto nerezový DELÍCIA 25 cm, ø 5 cm - Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, rukojeti z odolného dřeva gumovníku brazilského (Hevea brasiliensis). Díky hladkému nerezovému povrchu se těsto na váleček nelepí a lze jej snadno čistit. Po použ...

Koupit nejlevněji Porovnat ceny

Tescoma Vařečky oválné WOODY, sada 3 ks

Tescoma Výrobce

Vařečky oválné WOODY, sada 3 ks - Vhodné pro všechny druhy nádobí, vynikající zejména pro nádobí s antiadhézním povlakem, které nepoškodí. Vyrobeno z kvalitního březového dřeva, nemyjte v myčce. 3 roky záruka.

Koupit nejlevněji Porovnat ceny

Tescoma Vykrajovací forma na tyčinky DELÍCIA

Tescoma Výrobce

Vykrajovací forma na tyčinky DELÍCIA - Vynikající pro snadnou a rychlou přípravu tyčinek, vykrojí najednou až 26 kousků. Vhodné pro tvarohové a listové těsto. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu. Recepty uvnitř balení. 3 roky záruka....

Koupit nejlevněji Porovnat ceny

Tescoma Vykrajovací forma tradiční DELÍCIA

Tescoma Výrobce

Vykrajovací forma tradiční DELÍCIA - Vynikající pro rychlou přípravu cukroví s tradičními motivy, vykrojí najednou až 24 kousků. Opatřeno vyjímatelnou vložkou pro snadné odstranění zbytků vykrojeného těsta. Vhodné pro linecké, máslové i perníkové těsto. ...

Koupit nejlevněji Porovnat ceny

Tescoma Wok CANTON ø 30 cm

Tescoma Výrobce

Wok CANTON ø 30 cm - Tradiční wok pro přípravu asijských i ostatních pokrmů. Vyrobeno z kvalitní oceli, opatřeno antiadhezním povlakem proti připalování, rukojeť z odolného plastu nepálí. Vhodné pro všechny typy sporáků – plynové, elektrické, sklokeramic...

Koupit nejlevněji Porovnat ceny

Tescoma Wok i-PREMIUM ø 28 cm

Tescoma Výrobce

Wok i-PREMIUM ø 28 cm - Masivní wok s indukčním dnem z nerezavějící oceli a vysoce odolným antiadhezním povlakem vhodným i pro kovové kuchyňské nářadí. Opatřeno ergonomickou rukojetí z odolného plastu a nerezavějící oceli. Určeno pro všechny typy sporáků...

Koupit nejlevněji Porovnat ceny

Tescoma Závěsná kořenka, 3ks

Tescoma Výrobce

Závěsná kořenka, 3ks - Určeno pro zavěšení na závěsnou tyč MONTI, uzávěry s různou velikostí sypacích otvorů pro každou kořenku. Umístěte na závěsnou tyč, vyberte vhodné místo mimo přímý dosah páry a tepla.

Koupit nejlevněji Porovnat ceny
sdfsdfasdfasdfasdfasfa

Tescoma Mlýnek na chilli papričky VIRGO 16 cm

Dochucování pokrmů čerstvě mletými chilli papričkami bude s mlýnkem Virgo hračka. Opatřeno speciálním mlecím mechanismem a víčkem pro zachytávání zbytků koření.

Do obchodu

Zassenhaus Mlýnek na sůl BERLIN 18 cm červená lesklá

Mlýnek na sůl BERLIN od značky Zassenhaus je vysoký 18 centimetrů. Ruční mlýnek je vyroben ze dřeva. Má krásnou lesklou červenou barvu. Určitě oceníte, že na něm jde nastavit hrubost mletí.

Do obchodu

Banquet Mlýnek na koření elektrický COPPER 22,5 cm

Elektrický mlýnek na koření ve stylové měděnné barvě. Mlýnek BANQUET COPPER namele jakékoliv koření v mžiku. Vy si tak můžete čerstvě namletý pepř vychutnat kdykoliv. Přístroj je napájen 4× AA bateriemi, které nejsou součástí balení....

Do obchodu

Küchenprofi TRATTORIA mlýnek pepř/sůl 2v1

Tento dvojitý mlýnek na pepř a sůl od značky Küchenprofi má keramický mlecí mechanismus. Je vyrobený z nerez oceli v kombinaci s akrylem. Díky své konstrukci šetří v kuchyni či na jídelním stole místo.

Do obchodu

Banquet Mlýnek na koření manuální CULINARIA Duo 19 x 4,5 cm

Praktický ruční mlýnek na koření, díky němuž máte sůl a pepř neustále při ruce, a to v nejčerstvější možné podobě. Banquet mlýnek na koření manuální CULINARIA Duo s průměrem 4,5 cm, má keramický mlýnek a akrylové zásobníky....

Do obchodu

Orion Mlýnek WHITELINE gumovníkové dřevo/UH 15 cm

Mechanický mlýnek na sůl umožní mít oblíbené koření neustále po ruce. Orion Mlýnek WHITELINE gumovníkové dřevo/UH 15 cm je vyroben z gumovníkového dřeva s keramickým mlecím mechanismem v mlýnku.

Do obchodu

Toro Mlýnek na sůl a pepř 26 cm, měď

Lakovaný dřevěný mlýnek na sůl a pepř vyrobený pod značkou Toro v klasickém designu skvěle padne do ruky a na výšku měří 26 cm. Mlýnky na koření dodají vašemu jídlu tu správnou výslednou chuť.

Do obchodu

Kesper Rozprašovač na olej a ocet, 2 ks

Sada dvou rozprašovačů na olej a ocet ze skla s víkem z chirurgické oceli od společnosti Kesper. Ideální pro dochucování nejrůznějších pokrmů. Přijde vhod jak profesionálním kuchařům, tak náruživým gurmánům. Rozprašovače mají průměr 5 cm a výšku 19 cm....

Do obchodu

Zassenhaus Mlýnek na sůl BERLIN 24 cm červená lesklá

Mlýnek na sůl BERLIN od značky Zassenhaus je vysoký 24 centimetrů. Ruční mlýnek je vyroben ze dřeva. Má krásnou lesklou červenou barvu. Určitě oceníte, že na něm jde nastavit hrubost mletí.

Do obchodu

Peugeot PARIS mlýnek na pepř 27 cm čokoládový

Při dochucování jídla nemůže nic nahradit pepř a sůl. A když pepř, tak jedině čerstvě mletý. Kvalitní vysoký mlýnek na pepř, který svojí elegancí nezapře Francouze. Vyrobeno z bukového dřeva v čokoládové barvě. Na mlecí mechanismus z nerezové oceli je po...

Do obchodu

Lamart Mlýnek na koření LT7011 GRIND

Mlýnek na koření, pepř a sůl je vyroben ze soft plastu s keramickým mlecím mechanismem. Průhledná doplňovací komora umožňuje sledovat naplněnost mlýnku. Ovládání mlýnku jednou rukou po zmáčknutí tlačítka.

Do obchodu

DUE ESSE Dochucovací 4 dílný set HOME, hnědá

Dochucovací sada HOME od značky Due Esse obsahuje 2 ks skleněných kořenek a 2 ks skleněných nádobek na olej a ocet. Sada v dřevěné přepravce dozdobí stůl a je ideální jako dárek.

Do obchodu

Tescoma Elektrický mlýnek na sůl VITAMINO 642779.00

Elektrický mlýnek na sůl VITAMINO značky TESCOMA je vynikající pro dochucování pokrmů. Mlýnek mele automaticky při otočení dna vzhůru a vypne se otočením zpět. Díky prvotřídnímu mlecímu mechanismu bude vše perfektní!

Do obchodu

Tescoma Mlýnek na pepř/sůl VIRGO WOOD 24 cm

Snadné dochucování pokrmů čerstvě mletým pepřem nebo solí s mlýnkem Vigro Wood. Mlýnek o výšce 24 cm je vyrobený z dřeva gumovníku brazilského. Nastavitelná hrubost mletí.

Do obchodu

Tescoma Mlýnek na koření a bylinky GrandCHEF

Mlýnek na koření a bylinky GrandCHEF je vynikající pro dochucování pokrmů. S kvalitním keramickým mlecím mechanismem, nastavitelnou hrubostí mletí a víčkem pro zachytávání zbytků koření.

Do obchodu

Tescoma Mlýnek na sůl GrandCHEF

Mlýnek na sůl GrandCHEF je vynikající pro dochucování pokrmů. S kvalitním keramickým mlecím mechanismem, nastavitelnou hrubostí mletí a víčkem pro zachytávání zbytků koření.

Do obchodu

Lamart Elektrický mlýnek LT7021 RUBER

Mlýnek na koření je vyroben ze soft plastu s keramickým mlecím mechanismem s nastavitelnou hrubostí mletí. Ovládání mlýnku jednou rukou po zmáčknutí tlačítka.

Do obchodu

Maxwell & Williams kombinovaný mlýnek na sůl a pepř Duo

Kombinovaný mlýnek na sůl a pepř DUO od australské firmy Maxwell & Williams. Mlecí mechanismus je vyroben z uhlíkové oceli. Unikátnost a originalita spočívá v kombinaci mletí pepře a soli zároveň. Záleží pouze na směru otáčení.

Do obchodu

Küchenprofi Set mlýnků na sůl a pepř NEW YORK

Díky odolné nerezové konstrukci a kvalitnímu keramickému mlecímu mechanismu budete moct mlýnky snadno a dlouhodobě využívat. Set mlýnků Küchenprofi New York na pepř a sůl z průhledného akrylu.

Do obchodu

Tescoma Mlýnek na sůl VIRGO 24 cm

Vysoký mlýnek VIRGO o výšce 24 cm má prvotřídní keramický mlecí mechanismus a tělo má vyrobené z transparentního plastu. Vynikající pro snadné dochucování pokrmů čerstvě mletou solí.

Do obchodu

Srovnání cen Nádobí

Na CoChces.cz najdete ty nejnižší ceny v kategorii Nádobí Prošli jsme ceny u celkem 75 produktů a našli pro vás ty nejvýhodnější akční nabídky. Na CoChces.cz můžete vybírat Nádobí dle požadovaných parametrů a jednoduše si srovnat ceny z různých internetových obchodů a vybrat tu nejnižší.

CoChces.cz rovná ceny do latě a pomáhá vám najít nejlevnější produkty z 47 internetových obchodů. S Cochces.cz ušetříte a naleznete tu nejlevnější variantu vašeho oblíbeného produktu. Nenechte si ujít žádnou slevu a porovnávejte ceny zboží na CoChces.cz.

CoChces.cz je nejrychleji rostoucí srovnávač v ČR, na kterém vám neunikne žádný nový produkt na trhu. Nevíte si rady s výběrem toho nejlepšího produktu? Zkuste se inspirovat v kategorii TOP produktů, ve které naleznete ty nejčastěji navštěvované produkty. Pátrejte, srovnávejte a nakupujte nejlevněji s CoChces.cz.

Podobné vyhledávané fráze: kosik s nadobim nadobi v kosiku  |  wader nadobi tac s nadobim 30 ks  |  mycka nadobi 40 cm  |  odkapavac nadobi  |  mycka na nadobi  |  +Další nejvyhledávanější
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK