Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Cukrarska vyroba

Nalezeno 35 produktů

INFORMATORIUM Cukrářská výroba III

Učebnice uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků a za...

Koupit nejlevněji Porovnat ceny

INFORMATORIUM Cukrářská výroba II

Šlehané hmoty, třené hmoty, jádrové hmoty, čajové a pařížské pečivo, smetanové výrobky a náplně, ozdoby a příprava hmot, speciální výrobky.

Koupit nejlevněji Porovnat ceny

Cukrářská výroba I

Propočty surovinových norem, úprava cukru vařením, polevy, náplně, pevná tuková těsta, třená linecká těsta, pálená hmota, listové těsto, koloidy.

Doprava: neudáno
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská výroba I

Propočty surovinových norem, úprava cukru vařením, polevy, náplně, pevná tuková těsta, třená linecká těsta, pálená hmota, listové těsto, koloidy.

Doprava: 89 Kč
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská výroba II

Šlehané hmoty, třené hmoty, jádrové hmoty, čajové a pařížské pečivo, smetanové výrobky a náplně, ozdoby a příprava hmot, speciální výrobky.

Doprava: 89 Kč
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská výroba I

Propočty surovinových norem, úprava cukru vařením, polevy, náplně, pevná tuková těsta, třená linecká těsta, pálená hmota, listové těsto, koloidy.

Doprava: 89 Kč
Dostupnost: neudáno
Více informací

Cukrářská výroba II

Šlehané hmoty, třené hmoty, jádrové hmoty, čajové a pařížské pečivo, smetanové výrobky a náplně, ozdoby a příprava hmot, speciální výrobky.

Doprava: 89 Kč
Dostupnost: neudáno
Více informací

Cukrářská výroba III

Učebnice uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků a za...

Doprava: 89 Kč
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská výroba III

Šlehané hmoty, třené hmoty, jádrové hmoty, čajové a pařížské pečivo, smetanové výrobky a náplně, ozdoby a příprava hmot, speciální výrobky.

Doprava: 89 Kč
Dostupnost: neudáno
Více informací

Cukrářská výroba II - Karel Bláha

Šlehané hmoty, třené hmoty, jádrové hmoty, čajové a pařížské pečivo, smetanové výrobky a náplně, ozdoby a příprava hmot, speciální výrobky.

Doprava: neudáno
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská výroba II - Karel Bláha

Šlehané hmoty, třené hmoty, jádrové hmoty, čajové a pařížské pečivo, smetanové výrobky a náplně, ozdoby a příprava hmot, speciální výrobky.

Doprava: neudáno
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská výroba II - Karel Bláha

Šlehané hmoty, třené hmoty, jádrové hmoty, čajové a pařížské pečivo, smetanové výrobky a náplně, ozdoby a příprava hmot, speciální výrobky.

Doprava: 69 Kč
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská výroba III - Bláha a kolektiv Ladislav

Cukrářská výroba III - Bláha a kolektiv Ladislav. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků. Popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin, zmrzlinových a dietních výrobků. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní. Zabývá se také ...

Doprava: 84 Kč
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská výroba 1 /3.vydání/ - Bláha L.

Propočty surovinových norem, úprava cukru vařením, polevy, náplně, pevná tuková těsta, třená linecká těsta, pálená hmota, listové těsto, koloidy.

Doprava: 80 Kč
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská výroba III - Bláha a kolektiv Ladislav

Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků. Popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě z

Doprava: neudáno
Dostupnost: do 5 dnů
Více informací

Cukrářská výroba III. - Bláha, Conková, Kadlec

Učebnice uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků a za...

Doprava: neudáno
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská výroba I - Bláha L., Conková V., Kadlec F.

Cukrářská výroba I - Bláha L., Conková V., Kadlec F.. Zabývá se základy cukrářské výroby a popisuje přípravu a výrobu náplní a polev pro cukrářské výrobky, vady těchto výrobků a jejich příčiny, popř. možnosti a způsoby nápravy. Probírá výrobu cukrářských výrobků z pevných těst, třeného lineckého těsta, pálené hmoty a listového těsta. Uvádí druhy výrobků z uvedených těst...

Doprava: 84 Kč
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská výroba II - Bláha L., Conková V., Kadlec F.

Cukrářská výroba II - Bláha L., Conková V., Kadlec F.. Seznamuje s klasickými technologickými postupy i moderními formami práce a novými výrobními postupy. Objasňuje chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. Zabývá se vadami výrobků a jejich příčin...

Doprava: 84 Kč
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská výroba II - Bláha L., Conková V., Kadlec F.

Seznamuje s klasickými technologickými postupy i moderními formami práce a novými výrobními postupy. Objasňuje chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotli

Doprava: neudáno
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská výroba I - Bláha L., Conková V., Kadlec F.

Zabývá se základy cukrářské výroby a popisuje přípravu a výrobu náplní a polev pro cukrářské výrobky, vady těchto výrobků a jejich příčiny, popř. možnosti a způsoby nápravy. Probírá výrobu cukrářských

Doprava: neudáno
Dostupnost: do 5 dnů
Více informací

Cukrářská výroba II - Bláha, L.; Conková, V.; Kadlec, F.

Šlehané hmoty, třené hmoty, jádrové hmoty, čajové a pařížské pečivo, smetanové výrobky a náplně, ozdoby a příprava hmot, speciální výrobky.; rok vydání2013-10-01číslo vydání4vydavatelINFORMATORIUM spol. s r.o.počet stránek184vazbaPaperbackrozměry205x144

Doprava: 79 Kč
Dostupnost: do 5 dnů
Více informací

Cukrářská výroba II - Bláha L., Conková V., Kadlec F. - A5, brožovaná

Cukrářská výroba II pro 2. ročník oboru Cukrář. Cukrářská výroba 2 - klasické technologické postupy, moderní formy práce. Chemicko-fyzikální děje v průběhu výrobního procesu. Fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. Výroba perníků, listového těsta, šlehaných hmot, třených a jádrových hmot, smetanových výrobků....

Doprava: 80 Kč
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská výroba I /4. vydání/ - obor Cukrář - BláhaL., Conková V., Kadlec F. - A5, brožovaná

CUKRÁŘSKÁ VÝROBA I pro 1. ročník UO Cukrář. Zabývá se základy cukrářské výroby a popisuje přípravu a výrobu náplní a polev pro cukrářské výrobky, vady těchto výrobků a jejich příčiny, popř. možnosti a způsoby nápravy. Probírá výrobu cukrářských výrobků z pevných těst, třeného lineckého těsta, pálené hmoty a listového těsta. Uvádí druhy výrobků z uvedených těst a hmot, j...

Doprava: 80 Kč
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská technologie

Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami. Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní výrobu a dohotovení - zdoben...

Doprava: 89 Kč
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská technologie - Půlpánová Alena

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní

Doprava: neudáno
Dostupnost: do 5 dnů
Více informací

Cukrářská technologie - Alena Půlpánová

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. v...

Doprava: neudáno
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská technologie - Půlpánová Alena

Cukrářská technologie - Půlpánová Alena. Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracov...

Doprava: 84 Kč
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská technologie - Půlpánová Alena

Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami. Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní výrobu a dohotovení - zdobení...

Doprava: 80 Kč
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská technologie - 2. vydání - Půlpánová Alena

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní

Doprava: neudáno
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská technologie - 2. vydání - Alena Půlpánová

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní

Doprava: 69 Kč
Dostupnost: skladem
Více informací

Bourbon vanilka - extrakt, se zrníčky vanilky, 1 kg

Autentická chuť! Potřebujete pouze 10 - 20 g na litr. Dlouhá trvanlivost! Vhodné pro všechny aplikace - zmrzlina, pečivo, omáčky, cukrovinky nebo cukrářská výroba. Šité na míru potřebám pro profesionální použití. K dispozici také v 50 ml lahvi. Tento vanilkový extrakt obsahuje malá semínka z vanilkového lusku. K dispozici i bez semínek.

Doprava: neudáno
Dostupnost: skladem
Více informací

Vanilkový extrakt - Bourbon Vanille, s vlákny, 50 ml

Autentická chuť! Potřebujete pouze 10 - 20 g na litr. Dlouhá trvanlivost! Vhodné pro všechny aplikace - zmrzlina, pečivo, omáčky, cukrovinky nebo cukrářská výroba. Šité na míru potřebám pro profesionální použití. K dispozici také v 1 kg láhvi. Tento vanilkový extrakt obsahuje malá semínka z vanilkového lusku. K dispozici i bez semínek.

Doprava: neudáno
Dostupnost: skladem
Více informací

Pro vyhledávací frázi Cukrarska vyroba jsme na našem vyhledávači našli 35 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Cukrarska vyroba trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!