Detske nausnice bile zlato

Pro vyhledávací frázi Detske nausnice bile zlato jsme na našem vyhledávači našli 3202 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Detske nausnice bile zlato trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 3202 produktů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 248 2218

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru srdíčka s bílým zirkonem. Decentní srdíčka ozdobí ouška vaší malé princezny. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 39 2071

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru čtverce s malým bílým zirkonem zasazeným do hladka. Tak aby nezachytávali a neškrábaly. Velmi slušivé decentní dětské náušnice, které ozdobí každou malou princeznu. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 39 2072

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru čtverce s malým modrým (safírové barvy) zirkonem zasazeným do hladka. Tak aby neškrábaly a nezachytávaly. Velmi slušivé decentní dětské náušnice, které ozdobí každou malou princeznu. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 213 2169

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru šestilistého kvítku uprostřed vsazeným bílým zirkonem zasazeným do hladka tak aby náušničky nezachytávaly. Dětské náušnice ozáří ouška vaší malé slečny. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE213 2170

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru šestilistého kvítku uprostřed vsazeným růžovým zirkonem zasazeným do hladka tak aby náušničky nezachytávaly. Dětské náušnice ozáří ouška vaší malé slečny.K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 216 2173

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru šestilistého kvítku, v každém z nich vsazený bílý zirkon zasazený do krapen. Dětské náušnice budou zářit jako září oči vaší malé slečny a podrthnou tak její vyjímečnost. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 216 2174

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru šestilistého kvítku, v každém z nich vsazený růžový zirkon zasazený do krapen. Dětské náušnice budou zářit jako září oči vaší malé slečny a podrthnou tak její vyjímečnost. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 246 2212

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru čtyřcípého kvítku, v každém z nich vsazený bílý zirkon zasazený do krapen. Dětské náušnice budou zářit jako září oči vaší malé slečny a podrthnou tak její vyjímečnost. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato s granáty - VE197 2145

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru květu filigránového provedení a uprostřed vsazeným granátem. Velmi jemně provedené dětské náušničky ve tvaru kvítku ozdobí vaši malou květinku. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 198 2149

Dětské náušnice z bílého zlata se třemi zirkony ve tvaru trojuhelníku a vsazenými do hladkých obrub a malou zlatou kuličkou uprostřed. Jemné dětské náušničky ozdobí každou malou slečku.K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 198 2150

Dětské náušnice z bílého zlata se třemi růžovými zirkony ve tvaru trojuhelníku a vsazenými do hladkých obrub a malou zlatou kuličkou uprostřed. Jemné dětské náušničky ozdobí každou malou slečku.K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 202 2157

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru kvítku a v každém z nich růžový zirkon zasazený v krapnách. Zářící dětské náušničky, elegantní a přitom jemné, jak dělané pro malé slečny a princezny. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 202 2158

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru kvítku a v každém z nich safírově modrý zirkon zasazený v krapnách. Dětské náušničky, výrazné svou safírovou barvou elegantní a přitom jemné, jak dělané pro malé slečny a princezny. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE21 2057

Dětské náušnice z bílého zlata s bílým zirkonem vsazeným ve čtyřech krapnách.Říká se, že v jednoduchosti je krása, tak jako v těchto dětských náušnicích. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE21 2058

Dětské náušnice z bílého zlata se safírově modrým zirkonem vsazeným ve čtyřech krapnách. Říká se, že v jednoduchosti je krása, tak jako v těchto dětských náušnicích. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE36 2064

Dětské náušnice z bílého zlata s velkým zirkonem. Způsob usazení zirkonu do tří krapen je zvolen proto aby do zirkonu vnikalo co nejvíc světla a tím vynikl jeho lesk. Náušničky rozzáří ouška vaší malé slečny. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE36 2065

Dětské náušnice z bílého zlata s velkým růžovým zirkonem. Způsob usazení zirkonu do tří krapen je zvolen proto aby do zirkonu vnikalo co nejvíc světla a tím vynikla jeho růžová barva a lesk. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE36 2066

Dětské náušnice z bílého zlata s velkým zirkonem. Způsob usazení zirkonu do tří krapen je zvolen proto aby do zirkonu vnikalo co nejvíc světla a tím vynikla jeho akvamarínová barva a lesk. Náušničky budou zářit jako úsměv vaší princezny. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato s granáty - VE 41 2075

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru srdíčka a uprostřed vsazeným granátem. Vaše malá slečna je zajisté i vaše srdíčko, a proto se k ní hodí obzvláště tyto náušničky . K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 176 2119

Dětské náušnice z bílého zlata čtvercového tvaru s hladkými okraji aby neškrábaly a vsazeným bílým zirkonem. Díky lesku těchto dětských náušniček se stane vaše malá slečna princeznou. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 176 2121

Dětské náušnice z bílého zlata čtvercového tvaru s hladkými okraji aby neškrábaly a vsazeným akvamarínovým zirkonem. Díky lesku těchto dětských náušniček se stane vaše malá slečna princeznou. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE178 2124

Dětské náušnice z bílého zlata s růžovým zirkonem vsazeným v hladké obrubě, tak aby nezachytávaly a neškrábaly. Říká se, že v jednoduchosti je krása, tak jako v těchto dětských náušnicích, které se stanou nezbytným doplňkem vaší mladé slečny.K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté- bílé zlato - zirkony safírové barvy-VE178 2125

Dětské náušnice z bílého zlata se safírově modrým zirkonem vsazeným v hladké obrubě, tak aby neškrábaly a nezachytávaly. Říká se, že v jednoduchosti je krása, tak jako v těchto dětských náušnicích, které se stanou nezbytným doplňkem vaší mladé slečny. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 179 2131

Dětské náušnice z bílého zlata s jedním menším bílým zirkonem a větším safírově modrým vsazenými v hladké obrubě. Náušničky malé velikostí ale výrazné svým leskem a barvou. Budou slušet vaší malé holčičce i když vyroste ve velkou slečnu. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato s granáty - VE 179 2132

Dětské náušnice z bílého zlata s jedním menším bílým zirkonem a větším granátem vsazenými v hladké obrubě. Náušničky malé velikostí ale výrazné svým leskem a barvou. Budou slušet vaší malé holčičce i když vyroste ve velkou slečnu. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 209 2161

Dětské náušnice z bílého zlata se dvěma zirkony, větším a nad ním menším vsazenými v hladké obrubě. Náušničky budou slušet vaší malé holčičce i když vyroste ve velkou slečnu. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 209 2162

Dětské náušnice z bílého zlata se dvěma zirkony, větším řůžovým a nad ním menším vsazenými v hladké obrubě. Náušničky budou slušet vaší malé holčičce i když vyroste ve velkou slečnu. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 210 2164

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru pětilistého kvítku a v každém z nich zirkon zasazený do hladka tak aby náušničky nezachytávaly. Roztomilé, zářivé, jemné, a přtom elegantní tak jako vaše princezna. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 210 2165

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru pětilistého kvítku a v každém z nich bílý zirkon a uprostřed safírově modrý zasazený do hladka tak aby náušničky nezachytávaly. Roztomilé, zářivé, jemné, a přtom elegantní tak jako vaše princezna. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE237 2190

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru pěticípé hvězdičky, osázené zirkony zasazenými do krapen. Náušničky rozzáří ouška vaší princezny tak jako září hvězdičky v jejích očích. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 244 2204

Dětské náušnice z bílého zlata s oválným zirkonem vsazeným do hladkého lůžka tak aby náušničky neškrábaly. Díky lesku těchto dětských náušniček se stane vaše malá slečna princeznou. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 245 2208

Dětské náušnice z bílého zlata se zirkonem ve tvaru oka vsazeným do hladkého lůžka tak aby náušničky neškrábaly. Díky lesku těchto dětských náušniček se stane vaše malá slečna princeznou. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony - VE 245 2209

Dětské náušnice z bílého zlata se zirkonem ve tvaru oka vsazeným do hladkého lůžka tak aby náušničky neškrábaly. Díky lesku těchto dětských náušniček se stane vaše malá slečna princeznou. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony bílé barvy- VE 41 2074

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru srdíčka a uprostřed vsazeným zirkonem. Vaše malá slečna je zajisté i vaše srdíčko, a proto se k ní hodí obzvláště tyto náušničky . K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté dětské náušnice, srdíčka, bílé zlato, zirkon v barvě rubínu, VE 248 9655

Dětské náušnice z bílého zlata mají tvar srdíčka a jsou zdobeny zirkonem v barvě rubínu. Materiál náušnic je zlato 585/1000. Náušnice mají dětské zapínání na brizuru. Celková výška náušnice je 14 mm. Rozměr zdobné části je 5x6 mm.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté dětské náušnice, srdíčka, bílé zlato, zirkon v barvě spinelu, VE 248 9656

Dětské náušnice z bílého zlata mají tvar srdíčka a jsou zdobeny zirkonem v barvě spinelu. Materiál náušnic je zlato 585/1000. Náušnice mají dětské zapínání na brizuru. Celková výška náušnice je 14 mm. Rozměr zdobné části je 5x6 mm.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony modré barvy - VE 175 2114

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru kopretiny a uprostřed vsazeným modrým zirkonem. Dětské náušničky ve tvaru kvítku symbolizují křehkost narozeného miminka. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony modré barvy - VE 185 2136

Dětské náušnice z bílého zlata ve tvaru květu a uprostřed vsazeným safírově modrým zirkonem. Dětské náušničky ve tvaru kvítku symbolizují křehkost vaší malé princezny. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté, bílé zlato se zirkony růžové barvy- VE 176 2120

Dětské náušnice z bílého zlata čtvercového tvaru s hladkými okraji aby neškrábaly a vsazeným růžovým zirkonem. Díky lesku těchto dětských náušniček se stane vaše malá slečna princeznou. K dětským náušnicím z bílého zlata dodáváme krabičku zdarma Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté čtyřlístek, bílé zlato, VE 243 11011

Zlaté dětské náušničky ve tvaru čtyřlístku, bílé zlato 14 karárů 585/1000. Celková výška náušnice je 14 mm. Orientační váha náušnic je 1,14 g.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté dětské náušnice, čiré zirkony, bílé zlato, VE 251 (252) 10370

Dětské náušnice z bílého zlata mají tvar kytičky a jsou zdobeny čirými zirkony. Průměr kytičky je 7 mm. Celková výška náušnice je 14 mm. Náušnice mají dětské zapínání. Materiál je zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté dětské náušnice se zirkony , bílé zlato- VE 203 1682

Antioxidační povrchová úprava rhodiem. Zlato 585/1000.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté kytičky ,bílé zlato, pink zirkony - VE 197 2141

Dětské zlaté náušnice kytičky zdobené zirkonem . Klasické dětské zapínání . Velikost zdobné části - kytičky 6 mm . Celková velikost náušnice je 14 mm. Orientační váha náušnic je 0,85 g. Povrchová úprava - rhodium . Au 585/1000

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté kytičky, bílé zlato, spinel - VE 197 2143

Dětské zlaté náušnice kytičky zdobené zirkonem . Klasické dětské zapínání . Velikost zdobné části - kytičky 6 mm . Celková velikost náušnice je 14 mm. Orientační váha náušnic je 0,85 g. Povrchová úprava - rhodium . Au 585/1000

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice zlaté kytičky, bílé zlato, akvamarin - VE 197 2144

Dětské zlaté náušnice kytičky zdobené zirkonem . Klasické dětské zapínání . Velikost zdobné části - kytičky 6 mm . Celková velikost náušnice je 14 mm. Orientační váha náušnic je 0,85 g. Povrchová úprava - rhodium . Au 585/1000

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské zlaté náušnice kytičky ,bílé zlato, čirý zirkon VE 197 9839

Dětské zlaté náušnice kytičky zdobené zirkonem . Klasické dětské zapínání . Velikost zdobné části - kytičky 6 mm . Celková velikost náušnice je 14 mm. Orientační váha náušnic je 0,85 g. Povrchová úprava - rhodium . Au 585/1000

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské zlaté náušnice kytičky , bílé zlato, pink zirkon - VE 197 10254

Dětské zlaté náušnice kytičky zdobené zirkonem . Klasické dětské zapínání . Velikost zdobné části - kytičky 6 mm . Celková velikost náušnice je 14 mm. Orientační váha náušnic je 0,85 g. Povrchová úprava - rhodium . Au 585/1000

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské zlaté náušnice kytičky, bílé zlato, spinel - VE 197 10374

Dětské zlaté náušnice kytičky zdobené zirkonem . Klasické dětské zapínání . Velikost zdobné části - kytičky 6 mm . Celková velikost náušnice je 14 mm. Orientační váha náušnic je 0,85 g. Povrchová úprava - rhodium . Au 585/1000

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské zlaté náušnice kytičky , bílé zlato, akvamarin - VE 197 10375

Dětské zlaté náušnice kytičky zdobené zirkonem . Klasické dětské zapínání . Velikost zdobné části - kytičky 6 mm . Celková velikost náušnice je 14 mm. Orientační váha náušnic je 0,85 g. Povrchová úprava - rhodium . Au 585/1000

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské zlaté náušnice kytičky , bílé zlato , zirkon rubín - VE 197 10376

Dětské zlaté náušnice kytičky zdobené zirkonem . Klasické dětské zapínání . Velikost zdobné části - kytičky 6 mm . Celková velikost náušnice je 14 mm. Orientační váha náušnic je 0,85 g. Povrchová úprava - rhodium . Au 585/1000

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské zlaté náušnice kytičky , bílé zlato , přírodní granát - VE 197 10915

Dětské zlaté náušnice kytičky zdobené přírodním granátem . Klasické dětské zapínání . Velikost zdobné části - kytičky 6 mm . Celková velikost náušnice je 14 mm. Orientační váha náušnic je 0,85 g. Povrchová úprava - rhodium . Au 585/1000

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté dětské náušnice, čirý zirkon, bílé zlato, náušnice ze zlata, NK 1328 10366

Dětské náušnice z bílého zlata jsou zdobeny čirým zirkonem. Průměr zdobné části náušnice je 4 mm. Celková výška náušnice je 12 mm. Náušnice mají dětské zapínání. Materiál je zlato 585/1000. Orientační váha náušnic je 0,71 g.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté dětské náušnice, čiré zirkony, bílé zlato, náušnice ze zlata, VE 17 10367

Dětské náušnice z bílého zlata mají tvar kytičky a jsou zdobeny čirými zirkony. Průměr kytičky je 6 mm. Celková výška náušnice je 15 mm. Náušnice mají dětské zapínání. Materiál je zlato 585/1000. Orientační váha náušnic je 1 g.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté dětské náušnice, růžový zirkon, bílé zlato, náušnice ze zlata, VE 178 10368

Dětské náušnice z bílého zlata jsou zdobeny růžovým zirkonem. Průměr zdobné části je 4 mm. Celková výška náušnice je 12 mm. Náušnice mají dětské zapínání. Materiál je zlato 585/1000. Orientační váha náušnic je 0,78 g.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté dětské náušnice, růžové zirkony, bílé zlato, náušnice ze zlata, VE 21 10395

Dětské náušnice z bílého zlata jsou zdobeny růžovým zirkonem o průměru 3,2 mm. Materiál je zlato 585/1000. Náušnice mají dětské zapínání - na brizuru. Celková výška náušnice je 11 mm. Orientační váha náušnic je 1 g.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Zlaté dětské náušnice, číré zirkony, bílé zlato, náušnice ze zlata, VE 21 10394

Dětské náušnice z bílého zlata jsou zdobeny čirým zirkonem o průměru 3,2 mm. Materiál je zlato 585/1000. Náušnice mají dětské zapínání - na brizuru. Celková výška náušnice je 11 mm. Orientační váha náušnic je 1 g.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské zlaté náušnice, náušničky, bílé zlato 14 karátů, syntetický zirkon, váha 0,88 g 11016

Dětské náušnice, náušničky, jsou vyrobené z bílého zlata 14 karátů 585/1000. Jsou zdobené syntetickým zirkonem. Zapínání je na patent. Celková velikost náušnice je 14 mm.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice z bílého zlata 585/1000 VE 201 10676

Dětské náušnice bílé zlato s bílým kamínkem, srdíčka. Celková velikost náušnice je 14 mm. Orientační váha náušnic je 1,00 g.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice z bílého zlata 585/1000 VE 185 spinel 10908

Dětské náušnice bílé zlato s modrým kamínkem kytičky. Celková velikost náušnice je 14 mm. Orientační váha náušnic je 0,96 g.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

ČIŠTÍN s.r.o Dětské náušnice z bílého zlata 585/1000 VE 175 spinel 10909

Dětské náušnice bílé zlato s modrým kamínkem kytičky. Celková velikost náušnice je 14 mm. Orientační váha náušnic je 0,96 g.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK