Interierove barvy

Pro vyhledávací frázi Interierove barvy jsme na našem vyhledávači našli 1892 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Interierove barvy trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 1892 produktů

Nástěnné svítidlo Leticia AZ0951 Azzardo

Nástěnné interiérové svítidlo vybaveno paticí G9 o maximálním výkonu 40W, které vytváří nepřímé osvětlení a je možno jej pomocí vnitřních desek upravovat. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do bílé barvy. Hodnota stupně krytí je IP20, světelný zdroj není součástí.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Nástěnné svítidlo Leticia AZ1057 Azzardo

Nástěnné interiérové svítidlo vybaveno paticí G9 o maximálním výkonu 40W, které vytváří nepřímé osvětlení a je možno jej pomocí vnitřních desek upravovat. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do stříbrné barvy. Hodnota stupně krytí je IP20, světelný zdroj není součástí.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Nástěnné svítidlo Leticia AZ0952 Azzardo

Nástěnné interiérové svítidlo vybaveno paticí G9 o maximálním výkonu 40W, které vytváří nepřímé osvětlení a je možno jej pomocí vnitřních desek upravovat. Konstrukce je vyrobena z kovu, eloxována do zlaté barvy. Hodnota stupně krytí je IP20, světelný zdroj není součástí.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Nástěnné svítidlo Mars wall AZ0896 Azzardo

Nástěnné interiérové svítidlo vybaveno paticí G9 o maximálním výkonu 40W, které vytváří nepřímé osvětlení. Konstrukce je vyrobena z kovu a hliníku, lakována do bílé barvy. Hodnota stupně krytí je IP20, světelný zdroj není součástí.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Nástěnné LED svítidlo Clover Oval AZ2997 Azzardo

Nástěnné interiérové svítidlo vybaveno LED modulem o výkonu 12W, které vytváří nepřímé osvětlení. Konstrukce je vyrobena z kovu a hliníku, lakována do černé barvy. Hodnota stupně krytí je IP20, svítidlo není možno stmívat.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Nástěnné LED svítidlo Clover Oval AZ2998 Azzardo

Nástěnné interiérové svítidlo vybaveno LED modulem o výkonu 12W, které vytváří nepřímé osvětlení. Konstrukce je vyrobena z kovu a hliníku, lakována do bílé barvy. Hodnota stupně krytí je IP20, svítidlo není možno stmívat.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Stropní svítidlo Luvia XL AZ3073 AZzardo

Interiérové stropní svítidlo, ke kterému je potřeba dokoupit devět žárovek GU9 s maximálním příkonem 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do zlaté barvy. Difuzor je vyroben ze skla. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Stropní svítidlo Luvia AZ3072 AZzardo

Interiérové stropní svítidlo, ke kterému je potřeba dokoupit deset žárovek GU10 s maximálním příkonem 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do zlaté barvy. Difuzor je vyroben ze skla. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Alessia DIMM AZ3355 AZzardo

Interiérové stmívatelné LED svítidlo, které je vybaveno LED pásky o celkovém výkonu 60W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do černé barvy. Difuzor je vyroben z opálového plastu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Alessia XL DIMM AZ3356 AZzardo

Interiérové stmívatelné LED svítidlo, které je vybaveno LED pásky o celkovém výkonu 100W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do černé barvy. Difuzor je vyroben z opálového plastu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Louise AZ3155 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 3W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do černé barvy. Difuzor je vyroben z akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Louise AZ3156 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 3W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do zlaté barvy. Difuzor je vyroben z akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Louise AZ3157 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 3W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do bílé barvy. Difuzor je vyroben z akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Louise AZ3418 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 3W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do chromové barvy. Difuzor je vyroben z akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Louise 12 AZ3419 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 36W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do černé barvy. Difuzor je vyroben z akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Louise 12 AZ3420 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 36W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do zlaté barvy. Difuzor je vyroben z akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Louise 12 AZ3421 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 36W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do bílé barvy. Difuzor je vyroben z akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Louise 12 AZ3422 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 36W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do chromové barvy. Difuzor je vyroben z akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Louise 14 AZ3423 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 45W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do černé barvy. Difuzor je vyroben z akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Louise 14 AZ3424 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 45W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do zlaté barvy. Difuzor je vyroben z akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Louise 14 AZ3425 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 45W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do bílá barvy. Difuzor je vyroben z akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Louise 14 AZ3426 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 45W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do chromové barvy. Difuzor je vyroben z akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Kalia AZ3090 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 7W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z hliníku, lakována do bílé barvy. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Kalia AZ3091 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 7W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z hliníku, lakována do hnědé barvy. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Kalia AZ3092 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 7W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z hliníku, lakována do černé barvy. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Wheel xxl AZ3137 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 190W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do černé barvy. Difuzor je vyroben z opálového plastu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Wheel xxl AZ3138 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 190W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do zlaté barvy. Difuzor je vyroben z opálového plastu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Wheel xxl AZ3417 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 190W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do chromové barvy. Difuzor je vyroben z opálového plastu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Opera XL AZ3139 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 329W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z hliníku, lakována do černé barvy. Difuzor je vyroben z opálového akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Nástěnné LED svítidlo Opera Wall AZ3141 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 18W. Konstrukce je vyrobena z hliníku, lakována do černé barvy. Difuzor je vyroben z opálového akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Nástěnné LED svítidlo Opera Wall AZ3142 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 18W. Konstrukce je vyrobena z hliníku, lakována do bílé barvy. Difuzor je vyroben z opálového akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Strange 1 AZ3149 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 18W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z hliníku, lakována do černé barvy. Difuzor je vyroben z opálového akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Strange 8 dimm AZ3151 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 150W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z hliníku, lakována do černé barvy. Difuzor je vyroben z opálového akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Strange 44 dimm AZ3183 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 80W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z hliníku, lakována do černé barvy. Difuzor je vyroben z opálového akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Merlo dimm AZ3184 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 49W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z hliníku, lakována do černé barvy. Difuzor je vyroben z opálového akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Merlo dimm AZ3185 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 49W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z hliníku, lakována do bílé barvy. Difuzor je vyroben z opálového akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Flash AZ3203 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 54W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do černé barvy. Difuzor je vyroben z opálového akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Helena A AZ3341 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 21W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do mosazné barvy. Difuzor je vyroben z čirého skla. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Helena B AZ3342 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 21W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do mosazné barvy. Difuzor je vyroben z čirého skla. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Azzardo Závěsné LED svítidlo Galactic AZ3160 AZzardo

Interiérové LED svítidlo, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 18W. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do chromové barvy. Difuzor je vyroben z kouřového a opálového skla. Hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Nástěnné svítidlo Leticia AZ2932 Azzardo

Nástěnné interiérové svítidlo vybaveno paticí G9 o maximálním výkonu 40W, které vytváří nepřímé osvětlení a je možno jej pomocí vnitřních desek upravovat. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do černé barvy. Hodnota stupně krytí je IP20, světelný zdroj není součástí.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Nástěnné svítidlo Leticia 2 AZ2933 Azzardo

Nástěnné interiérové svítidlo vybaveno paticí G9 o maximálním výkonu 40W, které vytváří nepřímé osvětlení a je možno jej pomocí vnitřních desek upravovat. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do černé barvy. Hodnota stupně krytí je IP20, světelný zdroj není součástí.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Nástěnné svítidlo Miller 01-1548 matná bílá Redo Group

Interiérové nástěnné svítidlo vybaveno paticí E27 o maximálním výkonu 42W. Světelný zdroj není součástí balení. Konstrukce s difuzorem jsou vyrobeny z kovu, elektrostaticky lakovány do matné bílé barvy. Hodnota stupně krytí je IP20. Svítidlo není možno stmívat.

Více informací
Dostupnost: do 9 dnů

Závěsné LED svítidlo Lolli 01-1498 Redo Group

Interiérové závěsné svítidlo vybaveno třiceti EDISON SMD LED diodami o celkovém výkonu 6W. Konstrukce s difuzorem jsou vyrobeny z kovu, elektrostaticky lakovány do černé barvy. Hodnota stupně krytí je IP20. Svítidlo není možno stmívat.

Více informací
Dostupnost: skladem

Zápustné LED svítidlo Obo 01-1829 matná bílá Redo Group

Interiérové zápustné LED svítidlo vybaveno SMD LED 5050 BRIDGELUX diodou o celkovém výkonu 4,5W. Konstrukce je vyrobena z hliníku, elektrostaticky lakována do matné bílé barvy. Hodnota stupně krytí je IP20. Svítidlo není možno stmívat.

Více informací
Dostupnost: do 9 dnů

Zápustné LED svítidlo Obo 01-1830 kávová Redo Group

Interiérové zápustné LED svítidlo vybaveno SMD LED 5050 BRIDGELUX diodou o celkovém výkonu 4,5W. Konstrukce je vyrobena z hliníku, elektrostaticky lakována do kávové barvy. Hodnota stupně krytí je IP20. Svítidlo není možno stmívat.

Více informací
Dostupnost: do 9 dnů

Zápustné LED svítidlo Obo 01-1831 matná černá Redo Group

Interiérové zápustné LED svítidlo vybaveno SMD LED 5050 BRIDGELUX diodou o celkovém výkonu 4,5W. Konstrukce je vyrobena z hliníku, elektrostaticky lakována do matné černé barvy. Hodnota stupně krytí je IP20. Svítidlo není možno stmívat.

Více informací
Dostupnost: do 9 dnů

Závěsné svítidlo Cymbal 01-1744 Redo Group

Závěsné interiérové svítidlo vybaveno paticí E27 o maximálním výkonu 42W. Konstrukce a difuzor jsou vyrobeny z kovu, elektrostaticky lakovány do matné černé barvy zvenčí a matné zlaté uvnitř. Hodnota stupně krytí je IP20. Světelný zdroj není součástí balení.

Více informací
Dostupnost: do 9 dnů

Závěsné LED svítidlo Candela 01-1820 černá Redo Group

Závěsné interiérové LED svítidlo vybaveno COB LED CREE diodou o výkonu 6,6W. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do matné černé barvy. Difuzor je vyroben z kouřového foukaného skla. Hodnota stupně krytí je IP20. Svítidlo není možno stmívat.

Více informací
Dostupnost: do 9 dnů

Závěsné svítidlo Absolute 01-1620 měděné Redo Group

Závěsné interiérové svítidlo vybaveno paticí E27 o maximálním výkonu 42W. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do matné černé barvy. Difuzor je vyroben z foukaného skla v měděné barvě. Hodnota stupně krytí je IP20. Světelný zdroj není součástí balení.

Více informací
Dostupnost: skladem

Vestavné nástěnné LED svítidlo Sane Ø 60 AZ2768 Azzardo

Nástěnné interiérové svítidlo vybaveno LED modulem o výkonu 2W. Konstrukce je vyrobena z hliníku, lakována do černé barvy. Difuzor je vyroben z opálového akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20, svítidlo není možné stmívat.

Více informací
Dostupnost: skladem

Vestavné nástěnné LED svítidlo Sane Ø 60 AZ2769 Azzardo

Nástěnné interiérové svítidlo vybaveno LED modulem o výkonu 2W. Konstrukce je vyrobena z hliníku, lakována do bílé barvy. Difuzor je vyroben z opálového akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20, svítidlo není možné stmívat.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Vestavné nástěnné LED svítidlo Sane Ø 40 AZ2765 Azzardo

Nástěnné interiérové svítidlo vybaveno LED modulem o výkonu 1W. Konstrukce je vyrobena z hliníku, lakována do černé barvy. Difuzor je vyroben z opálového akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20, svítidlo není možné stmívat.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Vestavné nástěnné LED svítidlo Sane Ø 40 AZ2766 Azzardo

Nástěnné interiérové svítidlo vybaveno LED modulem o výkonu 1W. Konstrukce je vyrobena z hliníku, lakována do bílé barvy. Difuzor je vyroben z opálového akrylu. Hodnota stupně krytí je IP20, svítidlo není možné stmívat.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Nástěnné LED svítidlo Ancona L AZ2852 Azzardo

Nástěnné interiérové svítidlo vybaveno LED modulem o výkonu 24W, které vytváří nepřímé osvětlení. Konstrukce je vyrobena z kovu a hliníku, lakována do černé barvy. Hodnota stupně krytí je IP54, svítidlo není možno stmívat.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Nástěnné LED svítidlo Ancona L AZ2853 Azzardo

Nástěnné interiérové svítidlo vybaveno LED modulem o výkonu 24W, které vytváří nepřímé osvětlení. Konstrukce je vyrobena z kovu a hliníku, lakována do bílé barvy. Hodnota stupně krytí je IP54, svítidlo není možno stmívat.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Arelux Zápustné LED svítidlo XDRILL 3000K DLR01WW MWH

Zápustné interiérové LED svítidlo z řady XDRILL vybaveno SMD 5050 BRIDGELUX diodou o výkonu 9W. Konstrukce je vyrobena z hliníku, elektrostaticky lakovanána do matné bílé barvy. Reflektor je vyroben z polykarbonátu se stříbrem, difuzor z průhledného polykarbonátu s hodnotou UGR

Více informací
Dostupnost: do 9 dnů

Arelux Zápustné LED svítidlo XDRILL 4000K DLR01NW MWH

Zápustné interiérové LED svítidlo z řady XDRILL vybaveno SMD 5050 BRIDGELUX diodou o výkonu 9W. Konstrukce je vyrobena z hliníku, elektrostaticky lakovanána do matné bílé barvy. Reflektor je vyroben z polykarbonátu se stříbrem, difuzor z průhledného polykarbonátu s hodnotou UGR

Více informací
Dostupnost: do 9 dnů

Arelux Zápustné LED svítidlo XDRILL 3000K DLR01WW MBK

Zápustné interiérové LED svítidlo z řady XDRILL vybaveno SMD 5050 BRIDGELUX diodou o výkonu 9W. Konstrukce je vyrobena z hliníku, elektrostaticky lakovanána do matné černé barvy. Reflektor je vyroben z polykarbonátu se stříbrem, difuzor z průhledného polykarbonátu s hodnotou UGR

Více informací
Dostupnost: do 9 dnů

Arelux Zápustné LED svítidlo XDRILL 4000K DLR01NW MBK

Zápustné interiérové LED svítidlo z řady XDRILL vybaveno SMD 5050 BRIDGELUX diodou o výkonu 9W. Konstrukce je vyrobena z hliníku, elektrostaticky lakovanána do matné černé barvy. Reflektor je vyroben z polykarbonátu se stříbrem, difuzor z průhledného polykarbonátu s hodnotou UGR

Více informací
Dostupnost: do 9 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK