Kamenne obklady

Pro vyhledávací frázi Kamenne obklady jsme na našem vyhledávači našli 639 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Kamenne obklady trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 639 produktů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE MIX COUNTRY cena za balení

Rohový obklad Mix Country od Wildstone ve tvaru štípaného nepravidelného kamene nabízí využití v interiéru i exteriéru. Kamenné obklady zvyšují estetickou hodnotu každé stěny a fasády. Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE MIX TIROL cena za balení

Rohový obklad Mix Tirol od Wildstone ve tvaru ve tvaru štípaných skalních kamenů nabízí využití v interiéru i exteriéru. Kamenné obklady jsou odolné vůči mrazu a vodě. Hodí se na obklad krbu nebo i do koupelny. Čekací doba cca 2-3...

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE ŠTÍPANÝ PÍSKOVEC CAPELA cena za balení

Vysoce kvalitní rohový obklad štípaný pískovec Capela Wildstone ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Kamenné obklady zvyšují estetickou hodnotu každé stěny a fasády. Čekací doba cca 2-3...

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE ŠTÍPANÝ PÍSKOVEC COLIA cena za balení

Vysoce kvalitní rohový obklad štípaný pískovec Colia Wildstone ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Kamenné obklady zvyšují estetickou hodnotu každé stěny a fasády. Čekací doba cca 2-3 ...

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE ŠTÍPANÝ PÍSKOVEC MIX cena za balení

Vysoce kvalitní rohový obklad štípaný pískovec Mix Wildstone ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Kamenné obklady zvyšují estetickou hodnotu každé stěny a fasády. Čekací doba cca 2-3 tý...

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE ŠTÍPANÝ PÍSKOVEC ROMA cena za balení

Vysoce kvalitní rohový obklad štípaný pískovec Roma Wildstone ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Kamenné obklady jsou odolné vůči mrazu a vodě. Hodí se na obklad krbu nebo i do koupelny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE HRADNÍ ZEĎ BASALT cena za balení

Kvalitní kamenný rohový obklad Wildstone Hradní zeď Basalt v různých obdélníkových tvarech nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Dokonale věrohodný design kamenných balvanů. Kamenné obklady zvyšují estetickou hodnotu každé stěny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE HRADNÍ ZEĎ LANZAROTE cena za balení

Kvalitní kamenný rohový obklad Wildstone Hradní zeď Lanzarote v různých obdélníkových tvarech nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Kamenné obklady jsou odolné vůči mrazu a vodě. Hodí se na obklad krbu nebo i do koupelny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE HRADNÍ ZEĎ MANUELLA cena za balení

Kvalitní kamenný rohový obklad Wildstone Hradní zeď Manuella v různých obdélníkových tvarech nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Dokonale věrohodný design kamenných balvanů. Kamenné obklady jsou odolné vůči mrazu a vodě. Hodí se na obklad krbu nebo i do koupelny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE LIMESTONE OPUKA cena za balení

Wildstone kamenný rohový obklad Limestone Opuka má velmi robustní a nepravidelné tvary. Obklad klasické opuky nabízí široké využití v interiéru i exteriéru a je nutné jej spárovat. Kamenné obklady jsou odolné vůči mrazu a vodě. Hodí se na obklad krbu nebo i do koupelny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE MEROCK SALAMANCA cena za balení

Oblíbený kamenný rohový obklad Merock Salamanca Wildstone ve tvaru obdélníků nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. Kamenné obklady jsou odolné vůči mrazu a vodě. Hodí se na obklad krbu nebo i do koupelny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE MEROCK TARANTO cena za balení

Oblíbený kamenný rohový obklad Merock Taranto Wildstone ve tvaru obdélníků nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. Kamenné obklady zvyšují estetickou hodnotu každé stěny a fasády. Čekací doba cca ...

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE MEROCK ZARAGOZA cena za balení

Oblíbený kamenný rohový obklad Merock Zaragoza Wildstone ve tvaru obdélníků nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. Kamenné obklady jsou odolné vůči mrazu a vodě. Hodí se na obklad krbu nebo i do koupelny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE MIX COLORADO cena za balení

Rohový obklad Mix Colorado od Wildstone ve tvaru štípaného lomového kamene nabízí využití v interiéru i exteriéru. Kamenné obklady zvyšují estetickou hodnotu každé stěny a fasády. Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný roh WILDSTONE Ornel Nerro cena za balení

Kvalitní Wildstone Ornel Nerro je kamenný rohový obklad obdélníkových tvarů, který lze využít v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. Kamenné obklady jsou odolné vůči mrazu a vodě. Hodí se na obklad krbu nebo i do koupelny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný roh WILDSTONE Ornel Refido cena za balení

Kvalitní Wildstone Ornel Refido je kamenný rohový obklad obdélníkových tvarů, který lze využít v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. Kamenné obklady jsou odolné vůči mrazu a vodě. Hodí se na obklad krbu nebo i do koupelny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný roh WILDSTONE Ornel Como cena za balení

Kvalitní Wildstone Ornel Como je kamenný rohový obklad obdélníkových tvarů, který lze využít v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. Kamenné obklady jsou odolné vůči mrazu a vodě. Hodí se na obklad krbu nebo i do koupelny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný roh WILDSTONE Ornel Valencia cena za balení

Kvalitní Wildstone Ornel Valencia je kamenný rohový obklad obdélníkových tvarů, který lze využít v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. Kamenné obklady jsou odolné vůči mrazu a vodě. Hodí se na obklad krbu nebo i do koupelny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Portlandská dlažba WILDSTONE Cihlová Brick

1balení = volně ložené kusy:1m² - Mrazuvzdorná portlandská cihlová dlažba Wildstone Brick dokonale imituje starou cihlovou, ošlapanou dlažbu. Cihlová dlažba je vhodná pro použití v interiéru i exteriéru. Velmi oblíbená ve vinných sklepech, vinotékách, historických objektech a podobně. 

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Portlandská dlažba WILDSTONE Pískovcová Montana

1balení = volně ložené kusy:2m² - Mrazuvzdorná portlandská pískovcová dlažba Wildstone Montana dokonale imituje pískovcovou dlažbu. Pískovcová dlažba je vhodná pro použití v interiéru i exteriéru. Velmi populární na terasy, chodníky a podobně. 

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Portlandská dlažba WILDSTONE Taormina

Mrazuvzdorná portlandská dlažba Wildstone Taormina dokonale imituje starou, ošlapanou dlažbu. Portlandská dlažba je vhodná pro použití v interiéru i exteriéru. 1balení = volně ložené kusy:1m² Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Portlandská dlažba WILDSTONE Rustic

1balení = volně ložené kusy:1m² - Mrazuvzdorná portlandská dlažba Wildstone Rustic dokonale imituje starou, ošlapanou dlažbu. Portlandská dlažba je vhodná pro použití v interiéru i exteriéru. Velmi oblíbená ve vinných sklepech, vinotékách, čajovnách, historických objektech. 

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Portlandská dlažba WILDSTONE Cihlová Brick Garda

1balení = volně ložené kusy:1m² - Mrazuvzdorná portlandská cihlová dlažba Wildstone Brick Garda dokonale imituje starou cihlovou, ošlapanou dlažbu. Cihlová dlažba je vhodná pro použití v interiéru i exteriéru. Velmi oblíbená ve vinných sklepech, vinotékách, historických objektech a podobně. 

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Portlandská dlažba WILDSTONE Cihlová Brick Piccoli

1balení = volně ložené kusy:1m² - Mrazuvzdorná portlandská cihlová dlažba Wildstone Brick Piccoli dokonale imituje starou cihlovou, ošlapanou dlažbu. Cihlová dlažba je vhodná pro použití v interiéru i exteriéru. Velmi oblíbená ve vinných sklepech, vinotékách, historických objektech a podobně. 

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Portlandská dlažba WILDSTONE Pískovcová Montana Tirol cena za balení

1balení = volně ložené kusy:2m² - Mrazuvzdorná portlandská pískovcová dlažba Wildstone Montana Tirol dokonale imituje pískovcovou dlažbu. Pískovcová dlažba je vhodná pro použití v interiéru i exteriéru. Velmi populární na terasy, chodníky a podobně. 

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Portlandská dlažba WILDSTONE Cihlová Sevilla 21,5 x 21,5 cm

1balení = volně ložené kusy:1m² - Mrazuvzdorná portlandská cihlová dlažba Wildstone Sevilla dokonale imituje starou cihlovou dlažbu. Cihlová dlažba je vhodná pro použití v interiéru i exteriéru. Velmi oblíbená ve vinných sklepech, vinotékách, historických objektech a podobně. 

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Portlandská dlažba Wildstone cihlová Sevilla new 1m2

1balení = volně ložené kusy:1m² - Mrazuvzdorná portlandská cihlová dlažba Wildstone Sevilla new dokonale imituje starou cihlovou dlažbu - půdovky.  Cihlová dlažba je vhodná pro použití v interiéru i exteriéru. Velmi oblíbená ve vinných sklepech, vinotékách, historických objektech a podobně. ...

Více informací
Dostupnost: do 20 dnů

SPÁROVACÍ HMOTA WILDSTONE PRO KAMENNÉ, CIHLOVÉ A BETONOVÉ OBKLADY cena za kus Barva: ŠEDÁ

Jednosložková spárovací hmota WILDSTONE pro kamenné, cihlové a betonové obklady pro vnější i vnitřní použití Na vzorkovně ve Svitavách se nenachází sklad tohoto produktu.

Více informací
Dostupnost: skladem

SPÁROVACÍ HMOTA WILDSTONE PRO KAMENNÉ, CIHLOVÉ A BETONOVÉ OBKLADY cena za kus Barva: KRÉMOVÁ

Jednosložková spárovací hmota WILDSTONE pro kamenné, cihlové a betonové obklady pro vnější i vnitřní použití Na vzorkovně ve Svitavách se nenachází sklad tohoto produktu.

Více informací
Dostupnost: skladem

Impregnace STONESIL AQUA - na obklady WILDSTONE cena za balení

STONESIL AQUA je určen pro impregnaci anorganických povrchů proti průniku vody. Užívá se jako finální hydrofobizující nátěr na umělý kámen. Na vzorkovně ve Svitavách se nenachází sklad tohoto produktu.

Více informací
Dostupnost: skladem

SPÁROVACÍ PYTEL WILDSTONE NA OBKLADY cena za kus

Praktický spárovací pytel je neocenitelným pomocníkem při spárování obkladů i dlažeb. Na vzorkovně ve Svitavách se nenachází sklad tohoto produktu.

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE LÁMANÁ SKÁLA CHAMPAGNE cena za balení

Rohový obklad lámaná skála Wildstone Champagne ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí využití v interiéru i exteriéru. Betonové obklady připomínají svou strukturou a vzhledem tradiční masivní přírodní kámen. Čekací doba cca 2-3...

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE LÁMANÁ SKÁLA KELT cena za balení

Rohový obklad lámaná skála Wildstone Kelt ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí využití v interiéru i exteriéru. Betonové obklady jsou univerzální, a proto je můžete použít i v interiéru. Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE MIX TOSCANA cena za balení

Rohový obklad Mix Toscana od Wildstone ve tvaru štípaného lomového kamene nabízí využití v interiéru i exteriéru | Obklady Wildstone jsou univerzální, a proto je můžete použít i v interiéru. Firma se specializuje na výrobu kamenných obkladů a portlandské dlažby.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE MIX GRIGIO cena za balení

Rohový obklad Mix Grigio od Wildstone ve tvaru štípaného lomového kamene nabízí využití v interiéru i exteriéru. Obklady, které odolávají i velmi vysokým teplotám jsou zvlášt vhodné pro obložení krbů. Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE MIX RUSTICO cena za balení

Rohový obklad kamene Mix Rustico od Wildstone ve tvaru štípaného lomového kamene nabízí využití v interiéru i exteriéru. Tento typ obkladu je nutné spárovat. Obklady, které odolávají i velmi vysokým teplotám jsou zvlášt vhodné pro obložení krbů.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE MONTE NEGRO cena za balení

Luxusní kamenný rohový obklad Wildstone Monte Negro - nejlepší volba. Obklady Wildstone jsou univerzální, a proto je můžete použít i v interiéru.  Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

WILDSTONE penetrace HP

Podkladová penetrační vrstva WILDSTONE HP, ideální základ pro obklady stěn Wildstone. Vytvoří ideální základovou vrstvu, na kterou lépe přilne lepidlo i stěnový obklad. Tato penetrace je vhodná pro vnější i vnitřní použití. 

Více informací
Dostupnost: skladem

Kamenný roh WILDSTONE Mix Davos cena za balení

Rohový obklad Mix Davos od Wildstone ve tvaru štípaného lomového kamene nabízí využití v interiéru i exteriéru. Obklady, které odolávají i velmi vysokým teplotám jsou zvlášt vhodné pro obložení krbů. Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný roh WILDSTONE Mix Carrara

Rohový obklad Mix Carrara od Wildstone ve tvaru štípaného lomového kamene nabízí využití v interiéru i exteriéru. Obklady, které odolávají i velmi vysokým teplotám jsou zvlášt vhodné pro obložení krbů. Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

LEPÍCÍ MALTA WILDSTONE LM cena za kus

WILD STONE LM je vysoce odolná, profesionální malta pro lepení kamenných, cihlových a betonových obkladů a dlažeb. Firma WILDSTONE se specializuje na výrobu kamenných obkladů a portlandské dlažby. N...

Více informací
Dostupnost: skladem

VOSKOVÝ NÁTĚR WILDSTONE EKOSTONE cena za kus

Hladký, sametově voskový nátěr Ekostone je určený pro finální ošetření portlandských dlažeb WILD STONE. Na vzorkovně ve Svitavách se nenachází sklad tohoto produktu. ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Spárovací hmota WILDSTONE Quick-Mix na dlažby

Wildstone Quick-Mix FSM je spárovací hmota k zalití spár portlandských dlažeb a přírodního kamene o šířce 4-15 mm. Na vzorkovně ve Svitavách se nenachází sklad tohoto produktu.

Více informací
Dostupnost: skladem

KAMENNÝ ROH WILDSTONE SLANEC BLEND CREAM cena za balení

Kvalitní Wildstone Slanec Blend cream je kamenný rohový obklad obdélníkových tvarů, který lze využít v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE SLANEC COLOSEUM cena za balení

Kvalitní Wildstone Slanec Coloseum je kamenný rohový obklad obdélníkových tvarů, který lze využít v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE LÁMANÁ SKÁLA ETNA cena za balení

Rohový obklad lámaná skála Wildstone Etna ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí využití v interiéru i exteriéru. Možnosti aplikace kamenných obkladů jsou doslova nevyčerpatelné. Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE LÁMANÁ SKÁLA ANCONA cena za balení

Rohový obklad lámaná skála Wildstone Ancona ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí využití v interiéru i exteriéru. Firma WILDSTONE se specializuje na výrobu kamenných obkladů a portlandské dlažby. Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE LÁMANÁ SKÁLA VENTURA cena za balení

Rohový obklad lámaná skála Wildstone Ventura ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí využití v interiéru i exteriéru. Hodí se na obklad krbu nebo i do koupelny. Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE CASTELO ALICANTE cena za balení

Moderní kamenný rohový obklad Wildstone Castelo Alicante ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Obklad se vyznačuje také snadnou aplikací. Obkladový umělý kámen je zajímavým estetickým doplňkem.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE CASTELO PROVANCE cena za balení

Moderní kamenný rohový obklad Wildstone Castelo Provance ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Obklad se vyznačuje také snadnou aplikací. Obkladový umělý kámen je zajímavým estetickým doplňkem.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE CASTELO TATRAN cena za balení

Moderní kamenný rohový obklad Wildstone Castelo Tatran ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Obklad se vyznačuje také snadnou aplikací. Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE CASTELO VALDEZ cena za balení

Moderní kamenný rohový obklad Wildstone Castelo Valdez ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Obklad se vyznačuje také snadnou aplikací. Obkladový umělý kámen je zajímavým estetickým doplňkem.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE HRADNÍ ZEĎ CHAMPAGNE cena za balení

Kvalitní kamenný rohový obklad Wildstone Hradní zeď Champagne v různých obdélníkových tvarech nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Dokonale věrohodný design kamenných balvanů. Pokládka kamenných obkladů je velmi jednoduchá a rychlá.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE LIMESTONE CHAMPAGNE cena za balení

Wildstone kamenný rohový obklad Limestone Champagne má velmi robustní a nepravidelné tvary. Obklad klasické opuky nabízí široké využití v interiéru i exteriéru a je nutné jej spárovat. Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE ŘÍČNÍ KÁMEN cena za balení

Kvalitní rohový obklad Wildstone Říční kámen ve tvaru potočních a říčních oblých kamenů nabízí využití v interiéru i exteriéru. Tento typ obkladu je nutné spárovat. Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

CIHLOVÝ ROH WILDSTONE CASTLE BRICK PAVLOV cena za balení

Rohový cihlový obklad WILDSTONE Castle Brick Pavlov. Obsah balení 1 BM na výšku. Čekací doba cca 2-3 týdny. Na vzorkovně ve Svitav...

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

CIHLOVÝ ROH WILDSTONE HOLLAND BRICK BASTIA cena za balení

Rohový cihlový obklad WILDSTONE Holland Brick Bastia dokonale imituje klasickou Holandskou cihlu a nabízí široké možnosti použití v interiéru i exteriéru. Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

CIHLOVÝ ROH WILDSTONE HOLLAND BRICK BRUGGY cena za balení

Rohový cihlový obklad WILDSTONE Holland Brick Bruggy dokonale imituje klasickou Holandskou cihlu a nabízí široké možnosti použití v interiéru i exteriéru. Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

CIHLOVÝ ROH WILDSTONE HOLLAND BRICK GRANADA cena za balení

Rohový cihlový obklad WILDSTONE Holland Brick Granada dokonale imituje klasickou Holandskou cihlu a nabízí široké možnosti použití v interiéru i exteriéru. Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

CIHLOVÝ ROH WILDSTONE HOLLAND BRICK LAZIO cena za balení

Rohový cihlový obklad WILDSTONE Holland Brick Lazio dokonale imituje klasickou Holandskou cihlu a nabízí široké možnosti použití v interiéru i exteriéru. Cihlový obklad imitující staré cihly je vhodný do interiéru i exteriéru. Obklad vyžaduje dodatečné spárování spárovací hmotou. Je odolný vůči mrazu i dešti.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK