Kamenny obklad

Pro vyhledávací frázi Kamenny obklad jsme na našem vyhledávači našli 402 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Kamenny obklad trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 402 produktů

Kamenný obklad Vaspo - LÁMANÝ KÁMEN SIVÝ - cena za balení

~858 Kč/m2~Struktura betonového obkladu Lámaný kámen Sivý je velmi pestrá a to zejména díky různorodém prolínání úlomků kamenů různých velikostí, které jsou uspořádány do stejně velkých formátů. Toto uspořádání umožňuje snadnou a rychlou pokládku tohoto umělého kamene. Přirozené prolínání odstínů šedi spolu s hrubším zvrásněním na povrchu vytvoří dokonalý designový šmr...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kamenný obklad Magicrete - BASEL GLOSS - cena za balení

~1068 Kč/m2~Do šedi zbarvený obkladový kámen Basel Gloss zdobí nepravidelná struktura, která je tvořena kombinací větších i menších kusů lámaného kamene s přidaným leskem. Lesklý kámen Vás nadchne tím, jak skvěle imituje mramor. Umělý kámen se hodí lze použít jako vnitřní obložení i jako venkovní obložení.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Magicrete - ROMANO GRIS - cena za balení

~1030 Kč/m2~Nepravidelný kámen Romano Gris je imitace klasické skladby přírodního kamene. Obložená stěna tvoří smíšenou kombinaci kamenů menších a větších rozměrů v šedém zbarvení. Umělý kámen napodobuje tradiční skalnatou horninu, proto je nutné ho v závěru vyspárovat. Obklady jsou mrazuvzdorné.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Kamenný obklad Magicrete - PALERMO GRIS - cena za balení

~980 Kč/m2~Spárovaný kámen Palermo Gris Vás nadchne nenuceným tradičním vzhledem kamenné zdi. Obložená stěna působí přirozeným a nepravidelným dojmem. Šedá barva dodává obkladovému umělému kameni na opravdovosti. Imitace je tak důsledná, že jen stěží je co vytknout.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Kamenný obklad Magicrete - PALERMO CLASSICO - cena za balení

~1138 Kč/m2~Spárovaný obkladový kámen Palermo Classico Vás nadchne nenuceným tradičním vzhledem španělské kamenné stěny. Obložená stěna působí přirozeným a nepravidelným dojmem. Oranžová narezlá barva dodává umělému kameni na opravdovosti. Imitace je tak důsledná, že jen stěží je možné rozeznat originál.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Magicrete - OPUKA ADRIATICA - cena za balení

~1372 Kč/m2~Umělý kámen, který je originální hlavně kvůli svému výraznému a strukturovanému, do žluta zbarvenému vzhledu. Především díky němu je imitace kamene natolik věrná, že dodává dojem přírodního šutru, konkrétně opuky. Opuka Adriatica je obkladový kámen vhodný pro větší vnitřní i venkovní plochy.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Magicrete - OPUKA LANCASTER - cena za balení

~1519 Kč/m2~Umělý kámen, který je originální hlavně kvůli svému výraznému a strukturovanému, do černa zbarvenému vzhledu. Zejména díky němu je imitace kamene natolik věrná, že dodává dojem přírodního šutru, konkrétně opuky. Obkladový kámen Opuka Lancaster je ideální volbou pro nevšední fasádu i sokl.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Luminta - BASTIDA TMAVÁ - cena za balení

~1260 Kč/m2~Bastida tmavá je umělý kámen šedé barvy, který okouzlí zejména svým přirozeným vzhledem. Typické je nepravidelné střídání větších a drobnějších kousků kamene, které jsou různě povysunuty do prostoru či zanořeny do vnitřku struktury. Tento obkladový kámen nepochybně přitáhne zájem okolí svým místy jemným i výrazným reliéfem....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Luminta - BASTIDA BÍLÁ - cena za balení

~1155 Kč/m2~Umělý kámen Bastida Bílá se pyšní precizně propracovaným povrchem a neobyčejnou strukturou, která je poskládána z nepravidelně velkých kusů lámaných kamenů se střídavě hlubokým rýhováním na povrchu. Jednotlivé kusy kamenů jsou seřazeny do jednotných formátu, které zaručují jednoduchou a rychlou montáž. Tento obkladový kámen působí jako vhodný prvek pro oblo...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Luminta - BASTIDA CLASSIC - cena za balení

~1668 Kč/m2~Bastida classic je umělý kámen, který si získá přízeň zejména svou neobvyklou strukturou, která je doplněna střídavě jemným a hrubším zvrásněním na povrchu. Obkladový kámen prošel několika stupňovým barvením, kdy ve výsledné fázi dostává černé, hnědé, oranžové i jemně načervenalé odstíny.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Luminta - SW PÍSKOVÝ - cena za balení

~1156 Kč/m2~Ve struktuře umělého kamene SW Pískový se prolíná kombinace jemného a výraznějšího zvrásnění na podkladě žlutého zbarvení. Vzhledem tento obkladový kámen připomíná kusy nepravidelně lámaného kamene s různě tvarovanými ostřejšími rysy. Přirozený efekt kamennému obkladu dodává povrchové zvrásnění.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Luminta - SW PREMIUM - cena za balení

~1764 Kč/m2~Umělý kámen SW Premium se pyšní svou jedinečnou nepravidelnou strukturou, v níž se prolíná kombinace černé a oranžové barvy. Tento obkladový kámen zaujme zejména svým nejednotným přírodním vrásněním, jímž esteticky vyplní jak vnitřní, tak venkovní prostory.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Luminta - SW DOVER - cena za balení

~1156 Kč/m2~Obkladový kámen SW Dover zaujme zejména svými ladnými přírodními rysy a propracovanou povrchovou strukturou, která svým zvrásněním nabývá na přirozeném dojmu. Bělavé zbarvení tohoto umělého kamene, v němž se prolínají výraznější odstíny, působí dokonale v každém interiéru i exteriéru.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Luminta - RONDA BÍLÁ - cena za balení

~1050 Kč/m2~Obkladový kámen Ronda Bílá je moderní dekorativní prvek, který nalézá uplatnění v prostorách interiéru i exteriéru, kde vyniká v pozadí různých doplňků. Čistě bílá barva připomíná typický italský styl. Hlavními přednostmi tohoto umělého kamene jsou nejen okouzlující vzhled, který připomíná kusy lámaných kamenů kladených nepravidelně vedle sebe, ale také níz...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Stegu - JURA 1 CREAM - cena za balení

~790 Kč/m2~Umělý kámen Jura 1 se liší od ostatních kamenných obkladů svým tvarovým provedením a způsobem pokládky. Svým vzhledem tento spárovaný kámen připomíná volně kladené kameny, které spojuje spárovací hmota. Tento obkladový kámen se pyšní ladnými rysy, krémovým zbarvením a také nádechem elegance.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Kamenný obklad Luminta - BASTIDA ŠEDÁ - cena za balení

~1155 Kč/m2~Umělý kámen Bastida Šedá se pyšní precizně propracovaným povrchem a neobyčejnou strukturou, která je poskládána z nepravidelně velkých kusů lámaných kamenů se střídavě hlubokým rýhováním na povrchu. Jednotlivé kusy kamenů jsou seřazeny do jednotných formátu, které zaručují jednoduchou a rychlou montáž. Tento obkladový kámen působí jako vhodný prvek pro oblo...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Luminta - RONDA TMAVÁ - cena za balení

~1150 Kč/m2~Obkladový kámen Ronda Tmavá je moderní dekorativní prvek, který nalézá uplatnění v prostorách interiéru i exteriéru, kde vyniká v pozadí různých doplňků. Hlavními přednostmi tohoto tmavě šedého umělého kamene jsou nejen okouzlující vzhled, který připomíná kusy lámaných kamenů kladených nepravidelně vedle sebe, ale také nízká hmotnost a malá tloušťka....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Wild Stone - SLANEC BLEND CREAM - cena za balení

~962 Kč/m2~ Imitace kamene Slanec Blend Cream se chlubí propracovanou strukturou, která je složena z nepravidelných příčných úlomků kamene, které jsou místy odlišně zbarveny, což přidá na dokonalosti a kráse kamene. Jednotlivé úlomky tohoto umělého kamene jsou sjednoceny do jednotných formátů, čímž je umožněna snadná a rychlá pokládka....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Kamenný obklad Wild Stone - SLANEC PYRAMID - cena za balení

~962 Kč/m2~Imitace kamene Slanec Pyramid se chlubí propracovanou strukturou, která je složena z nepravidelných příčných úlomků kamene, které jsou místy barevně odlišeny, což přidá na dokonalosti a kráse kamene. Jednotlivé úlomky tohoto umělého kamene jsou sjednoceny do jednotných formátů, čímž je umožněna snadná a rychlá pokládka.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Kamenný obklad Wild Stone - SLANEC COLOSEUM - cena za balení

~962 Kč/m2~Imitace kamene Slanec Coloseum se chlubí propracovanou strukturou, která je složena z nepravidelných příčných úlomků kamene, které jsou místy barevně odlišeny, což přidá na dokonalosti a kráse kamene. Jednotlivé úlomky tohoto umělého kamene jsou sjednoceny do jednotných formátů, čímž je umožněna snadná a rychlá pokládka.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Kamenný obklad Wild Stone - SLANEC PALERMO - cena za balení

~962 Kč/m2~Imitace kamene Slanec Palermo se chlubí propracovanou strukturou, která je složena z nepravidelných příčných úlomků kamene, které jsou místy barevně odlišeny, což přidá na dokonalosti a kráse kamene. Jednotlivé úlomky tohoto umělého kamene jsou sjednoceny do jednotných formátů, čímž je umožněna snadná a rychlá pokládka.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Kamenný obklad Wild Stone - SLANEC BASALT - cena za balení

~962 Kč/m2~Imitace kamene Slanec Basalt se chlubí propracovanou strukturou, která je složena z nepravidelných příčných úlomků kamene, které jsou místy barevně odlišeny, což přidá na dokonalosti a kráse kamene. Jednotlivé úlomky tohoto umělého kamene jsou sjednoceny do jednotných formátů, čímž je umožněna snadná a rychlá pokládka.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Kamenný obklad Wild Stone - LÁMANÁ SKÁLA ALEXANDRIA - cena za balení

~1392 Kč/m2~Obkladový kámen Lámaná Skála Alexandria charakterizují především přírodní rysy. Liší se od všech umělých kamenů svým designovým provedením a formátem. V každém balení je sada různých velikostí tohoto kamene. Díky různým tvarům a formátům jednotlivých kamenů je možné si vytvořit originální kamennou stěnu podle vlastní představy....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Kamenný obklad Wild Stone - LÁMANÁ SKÁLA ETNA - cena za balení

~1392 Kč/m2~Obkladový kámen Lámaná Skála Etna charakterizují především přírodní rysy. Liší se od všech umělých kamenů svým designovým provedením a formátem. V každém balení je sada různých velikostí tohoto kamene. Díky různým tvarům a formátům jednotlivých kamenů je možné si vytvořit originální kamennou stěnu podle vlastní představy....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Kamenný obklad Wild Stone - LÁMANÁ SKÁLA TRIVENTO - cena za balení

~1392 Kč/m2~Obkladový kámen Lámaná Skála Trivento charakterizují především přírodní rysy. Liší se od všech umělých kamenů svým designovým provedením a formátem. V každém balení je sada různých velikostí tohoto kamene. Díky různým tvarům a formátům jednotlivých kamenů je možné si vytvořit originální kamennou stěnu podle vlastní představy....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Kamenný obklad Wild Stone - LÁMANÁ SKÁLA ANCONA - cena za balení

~1392 Kč/m2~Obkladový kámen Lámaná Skála Ancona charakterizují především přírodní rysy. Liší se od všech umělých kamenů svým designovým provedením a formátem. V každém balení je sada různých velikostí tohoto kamene. Díky různým tvarům a formátům jednotlivých kamenů je možné si vytvořit originální kamennou stěnu podle vlastní představy....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Kamenný obklad Wild Stone - LÁMANÁ SKÁLA CHAMPAGNE - cena za balení

~1392 Kč/m2~Obkladový kámen Lámaná Skála Champagne charakterizují především přírodní rysy. Liší se od všech umělých kamenů svým designovým provedením a formátem. V každém balení je sada různých velikostí tohoto kamene. Díky různým tvarům a formátům jednotlivých kamenů je možné si vytvořit originální kamennou stěnu podle vlastní představy....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Kamenný obklad Wild Stone - LÁMANÁ SKÁLA KELT - cena za balení

~1392 Kč/m2~Obkladový kámen Lámaná Skála Kelt charakterizují především přírodní rysy. Liší se od všech umělých kamenů svým designovým provedením a formátem. V každém balení je sada různých velikostí tohoto kamene. Díky různým tvarům a formátům jednotlivých kamenů je možné si vytvořit originální kamennou stěnu podle vlastní představy....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Kamenný obklad Wild Stone - LÁMANÁ SKÁLA VENTURA - cena za balení

~1392 Kč/m2~Obkladový kámen Lámaná Skála Ventura charakterizují především přírodní rysy. Liší se od všech umělých kamenů svým designovým provedením a formátem. V každém balení je sada různých velikostí tohoto kamene. Díky různým tvarům a formátům jednotlivých kamenů je možné si vytvořit originální kamennou stěnu podle vlastní představy....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Kamenný obklad Wild Stone - CASTELO PROVANCE - cena za balení

~1198 Kč/m2~Umělý kámen Castelo Provance vyniká zejména svým neotřelým designovým provedením. Struktura tohoto betonového obkladu je tvořena kusy různě velkých kamenů, které jsou slepeny do jednotných formátů, čímž umožňují snadnou a rychlou pokládku. Svým robustním vzhledem připomíná volně ložený kámen.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Kamenný obklad Wild Stone - CASTELO VALDEZ - cena za balení

~1198 Kč/m2~Umělý kámen Castelo Valdez vyniká zejména svým neotřelým designovým provedením. Struktura tohoto betonového obkladu je tvořena kusy různě velkých kamenů, které jsou slepeny do jednotných formátů, čímž umožňují snadnou a rychlou pokládku. Svým robustním vzhledem připomíná volně ložený kámen.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Kamenný obklad Wild Stone - CASTELO TATRAN - cena za balení

~1198 Kč/m2~Umělý kámen Castelo Tatran vyniká zejména svým neotřelým designovým provedením. Struktura tohoto betonového obkladu je tvořena kusy různě velkých kamenů, které jsou slepeny do jednotných formátů, čímž umožňují snadnou a rychlou pokládku. Svým robustním vzhledem připomíná volně ložený kámen.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Kamenný obklad Luminta - RONDA ISAR - cena za balení

~1520 Kč/m2~Obkladový kámen Ronda Isar je moderní dekorativní prvek, který nalézá uplatnění v prostorách interiéru i exteriéru, kde vyniká v pozadí různých doplňků. Kombinace tmavších hnědých odstínů, které jsou doplněny lehkým žíháním působí velmi vkusně. Hlavními přednostmi tohoto umělého kamene jsou nejen okouzlující vzhled, který připomíná kusy lámaných kamenů klad...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Vaspo - ZVRÁSNĚNÁ SKÁLA ANTRACIT - cena za balení

~1048 Kč/m2~Obkladový kámen Zvrásněná skála Antracit se pyšní nepravidelnou vrstevnatou strukturou, kterou vyzdvihuje výrazné zvrásnění. Ve výsledné fázi obložení je tato imitace kamene srovnatelná se skálou v přírodě. Působí velmi skutečným dojmem a řadí se mezi oblíbené fasádní obklady.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kamenný obklad Luminta - BASTIDA PÍSKOVÁ - cena za balení

~1155 Kč/m2~Bastida Písková je do žluta zbarvený umělý kámen, v jehož struktuře se prolíná řada menších i větších kusů kamenů s různě stupňovitým zvrásněním na povrchu. Jednotlivé kusy úlomků tohoto obkladového kamene jsou nepravidelně povysunuty nebo zanořeny, čímž vytváří přirozený dojem.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Wild Stone - CASTELO ALICANTE - cena za balení

~1198 Kč/m2~Umělý kámen Castelo Alicante vyniká zejména svým neotřelým designovým provedením. Struktura tohoto betonového obkladu je tvořena kusy různě velkých kamenů, které jsou slepeny do jednotných formátů, čímž umožňují snadnou a rychlou pokládku. Svým robustním vzhledem připomíná volně ložený kámen.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Kamenný obklad Luminta - SW TMAVÝ - cena za balení

~1260 Kč/m2~Obkladový kámen SW tmavý se vyznačuje především svým atraktivním zvrásněním, které je výraznější v místě, kde převládá tmavší šedá barva a jemnější v oblasti světle šedé. Přechody mezi jednotlivými zvrásněními působí velmi přirozeně, čímž tento umělý kámen nabývá na dokonalosti.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad VIPSTONE Kvarcit šedo-bílý 36 x 10 cm cena za balení

Přírodní obkladový kámen Kvarcit šedo-bílý je variací křemence. Kamenný obklad Kvarcit je vhodný pro použití v interiéru i exteriéru. 1balení:0,396m²  Na vzorkovně ve Svitavách se nenachází sklad tohoto produktu.

Více informací
Dostupnost: skladem

Kamenný obklad VIPSTONE Kvarcit tmavě šedý - tenký pásek cena za balení

Přírodní obkladový kámen Kvarcit je vhodný pro použití v interiéru i exteriéru. Kamenný obklad je precizně propracovaný a velmi odolný. 1balení: 0,36m² Na vzorkovně ve Svitavách se nenachází sklad tohoto produktu.

Více informací
Dostupnost: skladem

Kamenný obklad Stegu - IMPERIA 3 MOCCA 600 X 300 MM - cena za balení

~990 Kč/m2~Betonový obklad Imperia 3 Mocca 600 X 300 mm působí svojí neobvyklou strukturou, která je tvořena jednotlivými kazety, jejichž povrch je jemně zvrásněn, zcela nevšedně. Tento mrazuvzdorný a do hněda zbarvený umělý kámen je perfektní v každém detailu, čímž se stává vhodným dekorativním prvek jak interiérů, tak exteriérů.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Tapeta Kamenný obklad imitace Vel (šířka x výška): 144 x 105 cm

Tapeta z vliesového materiálu s imitací zdi s lámaným kamenem. Šedo-béžová barva je hřejivá a doladí snad každý interiér.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Tapeta Kamenný obklad imitace Vel (šířka x výška): 216 x 140 cm

Tapeta z vliesového materiálu s imitací zdi s lámaným kamenem. Šedo-béžová barva je hřejivá a doladí snad každý interiér.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Tapeta Kamenný obklad imitace Vel (šířka x výška): 288 x 200 cm

Tapeta z vliesového materiálu s imitací zdi s lámaným kamenem. Šedo-béžová barva je hřejivá a doladí snad každý interiér.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Tapeta Kamenný obklad imitace Vel (šířka x výška): 360 x 260 cm

Tapeta z vliesového materiálu s imitací zdi s lámaným kamenem. Šedo-béžová barva je hřejivá a doladí snad každý interiér.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Tapeta Kamenný obklad imitace Vel (šířka x výška): 432 x 290 cm

Tapeta z vliesového materiálu s imitací zdi s lámaným kamenem. Šedo-béžová barva je hřejivá a doladí snad každý interiér.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Tapeta Kamenný obklad imitace Vel (šířka x výška): 504 x 310 cm

Tapeta z vliesového materiálu s imitací zdi s lámaným kamenem. Šedo-béžová barva je hřejivá a doladí snad každý interiér.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

STEGU® Sádrový obklad CORSICA 1

Sádrový obklad CORSICA 1 s jemnou strukturou šedého odstínu je dekorativní kamenný obklad na stěnu, vyrobený na bázi syntetické sádry, která je určena pro vnitřní použití.

Více informací
Dostupnost: do 20 dnů

STEGU® Sádrový obklad TRENTO 1

Sádrový obklad TRENTO 1 se štípanou strukturou šedého odstínu je dekorativní kamenný obklad na stěnu, vyrobený na bázi syntetické sádry, která je určena pro vnitřní použití.

Více informací
Dostupnost: do 20 dnů

STEGU® Sádrový obklad RODOS 1

Sádrový obklad RODOS 1 s kamennou strukturou vápencového odstínu je dekorativní kamenný obklad na stěnu, vyrobený na bázi syntetické sádry, která je určena pro vnitřní použití.

Více informací
Dostupnost: do 20 dnů

Kamenný roh WILDSTONE Castelo Vigo

Moderní kamenný rohový obklad Wildstone Castelo Vigo ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Obklad se vyznačuje také snadnou aplikací. Obkladový umělý kámen je zajímavým estetickým doplňkem.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WALLSTONE N 3002 RUSTY SLATE

Rohový kamenný obklad WALLSTONE - obkladový kámen z přírodního kamene pro venkovní použití a do interiéru. Kontrastní zajímavou barva obkladu, rozhodně nikdo nepřehlédne. Na vzorkovně ve Svitavách se nenachází sklad tohoto produktu.

Více informací
Dostupnost: skladem

Přírodní obklad Stegu - IVORY - cena za balení

~1 590 Kč/m2~Přírodní kámen Ivory okouzlí svým propracovaným designem, který vychází z kombinace nevšední struktury spolu s pestrým zbarvením. Vstupním kamenem je kvarcit. Velkou výhodou je složení materiálu, díky němuž je kamenný obklad velice pevný a kvalitní. Plus nacházíme také v malé tloušťce a nízké hmotnosti.

Více informací
Dostupnost: neudáno

KAMENNÝ ROH WALLSTONE Q010 GOLDEN QUARZITE cena za balení

Rohový kamenný obklad WALLSTONE - venkovní kamenné obklady pro nevšední zážitek z (ne)obyčejných zdí. Q010 - GOLDEN QUARZITE lepený. Na vzorkovně ve Svitavách se nenachází sklad tohoto produktu.

Více informací
Dostupnost: skladem

Kamenný roh WILDSTONE Mix Carrara

Rohový obklad Mix Carrara od Wildstone ve tvaru štípaného lomového kamene nabízí využití v interiéru i exteriéru. Obklady, které odolávají i velmi vysokým teplotám jsou zvlášt vhodné pro obložení krbů. Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WALLSTONE N3003 BLACK SLATE cena za balení

Rohový kamenný obklad WALLSTONE - N 3003 Black Slate lepený. Přírodní kamenné obklady svébytně doplňují interiér, fasádu i zahradu. Kamenné obklady jsou pro svoji snadnou údržbu perfektní i do koupelny a kuchyně. Tmavošedá barva přírodního obkladového kamene snese jakoukoliv barevnou kombinaci.

Více informací
Dostupnost: skladem

KAMENNÝ ROH WILDSTONE SLANEC BASALT cena za balení

Kvalitní Wildstone Slanec Basalt je kamenný rohový obklad obdélníkových tvarů, který lze využít v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. Kamenné obklady jsou odolné vůči mrazu a vodě. Hodí se na obklad krbu nebo i do koupelny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE SLANEC PALERMO cena za balení

Kvalitní Wildstone Slanec Palermo je kamenný rohový obklad obdélníkových tvarů, který lze využít v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. Kamenné obklady jsou odolné vůči mrazu a vodě. Hodí se na obklad krbu nebo i do koupelny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE LIMESTONE OPUKA cena za balení

Wildstone kamenný rohový obklad Limestone Opuka má velmi robustní a nepravidelné tvary. Obklad klasické opuky nabízí široké využití v interiéru i exteriéru a je nutné jej spárovat. Kamenné obklady jsou odolné vůči mrazu a vodě. Hodí se na obklad krbu nebo i do koupelny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE MEROCK SALAMANCA cena za balení

Oblíbený kamenný rohový obklad Merock Salamanca Wildstone ve tvaru obdélníků nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. Kamenné obklady jsou odolné vůči mrazu a vodě. Hodí se na obklad krbu nebo i do koupelny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE MEROCK ZARAGOZA cena za balení

Oblíbený kamenný rohový obklad Merock Zaragoza Wildstone ve tvaru obdélníků nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. Kamenné obklady jsou odolné vůči mrazu a vodě. Hodí se na obklad krbu nebo i do koupelny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK