Mikrovlnna trouba s horkovzduchem

Pro vyhledávací frázi Mikrovlnna trouba s horkovzduchem jsme na našem vyhledávači našli 2497 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Mikrovlnna trouba s horkovzduchem trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 2497 produktů

Bosch vestavná mikrovlnná trouba BFL524MS0

Vestavná mikrovlnná trouba Bosch BFL524MS0 v černém provedení se skleněnými dvířky. Disponuje 5 stupni výkonu s maximálním výkonem 800 W a funkcí AutoPilot 7 se 7 přednastavenými programy k ohřevu jídla. Tato mikrovlnná trouba je vybavena LED displejem, bezpečnostním vypínáním a časovačem. Jistě oceníte také elektronické otevírání dveří.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Severin MW 7900 mikrovlnná trouba

Mikrovlnná trouba s grilem Severin MW 7900 nabízí 9 různých nastavení výkonu včetně grilu. Automatické rozmrazování a kombinované programy..Vlasnosti: 35minutový časovač s akustickým otočná tlačítka s chromovanými prvky příkon: cca 700 W mikrovlnná trouba/ gril cca 1000 W objem: cca 20 l otočný talíř o průměru cca 25,4 cm (vyjímatelný) výška vnitřního prostoru mikrovln...

Více informací
Dostupnost: skladem

Severin MW 7771 mikrovlnná trouba

Mikrovlnná trouba Severin MW 7771 v stříbrno-černém provedení s funkcí grilování 2v1. Ideální pro ohřev, grilování a gratinování. 9 úrovní výkonu včetně programů rozmrazování a grilování. Vlastnosti: 30minutový časovač s akustickým signálem klasické manuální ovládání odnímatelný grilovací rošt odnímatelný skleněný otočný talíř s průměrem 24,5 cm výška vnitřního prostor...

Více informací
Dostupnost: do 30 dnů

Bosch vestavná mikrovlnná trouba BFL634GB1

Vestavná mikrovlnná trouba s objemem 21 l je vhodná pro rozmrazování, ohřívání a perfektní přípravu jídla. Bosch BFL634GB1 disponuje 7 přednastavenými automatickými programy, váhovou automatikou, bočním otevíráním dvířek a černou skleněnou přední částí.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Sharp mikrovlnná trouba R 642WW

Volně stojící mikrovlnná trouba v bílém provedení s šedým vnitřkem, objemem 20 l, elektronickým ovládáním, intuitivním displejem a 6 automatickými programy. Sharp R 642WW disponuje klasickým otočným talířem o průměru 25,5 cm, kuchyňským časovačem nebo dětskou pojistkou.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Severin mikrovlnná trouba MW 7893

Červená mikrovlnná trouba s grilem 2v1 Severin MW 7893v retro stylu má 5 různých nastavení výkonu, nastavení času a hmotnosti při rozmrazování. Díky 8 auto-cook programům můžete připravit různé pokrmy rychle a jednoduše.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR mikrovlnná trouba SMW 4317SS

Volně stojící mikrovlnná trouba ve stříbrném provedení s celkovým objemem 17 l a mechanickým ovládáním. Sencor SMW 4317SS disponuje 5 úrovněmi výkonu mikrovln pro vyhovění všem vašim potřebám a funkcí rychlého a hygienického rozmrazování.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Rohnson mikrovlnná trouba R-2022

Volně stojící mikrovlnná trouba v bílém provedení s objemem 20 l, mechanickou regulací výkonu a 6 úrovněmi ohřevu. Rohnson R-2022 nabízí funkci rozmrazování, zvukovou signalizaci, 30minutový časovač, praktické madlo pro snadné otevírání a stabilní protiskluzové nožičky.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR mikrovlnná trouba SMW 1617BK

Volně stojící mikrovlnná trouba v černém provedení s celkovým objemem 17 l a mechanickým ovládáním. Sencor SMW 1617BK disponuje 5 úrovněmi výkonu mikrovln pro vyhovění všem vašim potřebám a funkcí rychlého a hygienického rozmrazování.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR mikrovlnná trouba SMW 1719BK

Volně stojící mikrovlnná trouba v černém provedení s objemem 20 l a 5 stupni výkonu. Sencor SMW 1719BK disponuje trvanlivým interiérem, snadnou manuální obsluhou, funkcemi rychlého a hygienického rozmrazení a 35minutovým časovačem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Beko vestavná mikrovlnná trouba BMOB17131X

Vestavná mikrovlnná trouba s objemem 17 l a mechanickým ovládáním. Beko BMOB17131X disponuje automatickými programy, které připraví jídlo podle jeho typu váhy a funkcí vaření ve více krocích pro přípravu zmraženého jídla.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Beko vestavná mikrovlnná trouba BMOB20231BG

Vestavná mikrovlnná trouba s objemem 20 l a elektronickým ovládáním. Beko BMOB20231BG disponuje automatickými programy, které připraví jídlo podle jeho typu váhy a funkcí vaření ve více krocích pro přípravu zmraženého jídla.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR mikrovlnná trouba SMW 1718WH

Volně stojící mikrovlnná trouba v bílém provedení s objemem 20 l a 5 úrovněmi výkonu. Sencor SMW 1718WH má vnitřek se smaltovaným povrchem pro snadné čištění a obsahuje funkci rychlého a hygienického rozmrazení.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Candy mikrovlnná trouba CMW20TNMB - rozbaleno

Volně stojící mikrovlnná trouba v černém provedení s objemem 20 l a 6 úrovněmi výkonu. Candy CMW20TNMB disponuje doplňkovým obsahem v aplikaci hOn (bez připojení k Wi-Fi) a praktickou funkcí rozmrazování potravin.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Severin mikrovlnná trouba MW 7750

Volně stojící mikrovlnná trouba s grilem, celkovým objemem 20 l, jednoduchým použitím EasySelect, LED dotykovým displejem, zvukovým signálem a uložením oblíbených funkcí. Severin MW 7750 disponuje 10 úrovněmi výkonu a 8 různými programy automatického vaření.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Severin mikrovlnná trouba MW 7892

Mikrovlnná trouba s grilem 2v1 Severin MW 7892 Vás překvapí svým atraktivním vzhledem v retro stylu. Má 5 různých nastavení výkonu, nastavení času a hmotnosti při rozmrazování. Díky 8 auto-cook programům můžete připravit různé pokrmy rychle a jednoduše.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Sogo mikrovlnná trouba SS-890

Volně stojící mikrovlnná trouba v retro designu s chromovanou rukojetí a celkovým objemem 20 l. Sogo SS-890 disponuje dětskou bezpečnostní pojistkou pro větší bezpečnost, 30minutovým časovačem a zvukovým signálem na konci ohřevu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch vestavná mikrovlnná trouba BFL623MB3

Vestavná mikrovlnná trouba v černém provedení s objemem 20 l, šířkou 59,5 cm a LED displejem pro intuitivní ovládání a kontrolu. Bosch BFL623MB3 disponuje 7 přednastavenými programy AutoPilot7, čištěním Cleaning Assistance a perfektním LED osvětlením vnitřního prostoru.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Gallet mikrovlnná trouba FMOM 205B

Volně stojící mikrovlnná trouba v černém provedení s objemem 20 l, mechanickým ovládáním a 6 stupni výkonu. Gallet FMOM 205B disponuje systémem rovnoměrného šíření mikrovln, funkcemi rozmrazování, přihřívání a vaření nebo časovačem nastavitelným do 30 minut.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Sogo mikrovlnná trouba SS-785

Volně stojící mikrovlnná trouba v elegantním stříbrném designu se zrcadlovými dveřmi, celkovým objemem 20 l a 6 funkcemi. Sogo SS-785 disponuje přehledným LED displejem, digitálními ovládacími prvky s hodinami a bezpečnostním dětským zámkem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Electrolux vestavná mikrovlnná trouba LMS4253TMX

Vestavná mikrovlnná trouba s funkcí grilu pro více možností při vaření. Electrolux LMS4253TMX je vybavena automatickými programy vaření a rozmrazování podle váhy. Pomocí časovače nastavíte požadovanou délku přípravy a na ukončení programu budete upozorněni akustickým signálem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch vestavná mikrovlnná trouba BFL623MS3

Vestavná mikrovlnná trouba v nerezovém provedení s objemem 20 l, šířkou 59,5 cm a LED displejem pro intuitivní ovládání a kontrolu. Bosch BFL623MS3 disponuje 7 přednastavenými programy AutoPilot7, čištěním Cleaning Assistance a perfektním LED osvětlením vnitřního prostoru.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Sharp mikrovlnná trouba R 204SA

Volně stojící mikrovlnná trouba ve stříbrném a černém provedení s objemem 20 l a mechanickým ovládáním. Sharp R 204SA disponuje 6 úrovněmi výkonu, rozmrazováním podle času, rozmrazováním podle hmotnosti a praktickým vnitřním osvětlením.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Severin mikrovlnná trouba MW 7756

Volně stojící mikrovlnná trouba s celkovým objemem 25 l, jednoduchým použitím EasySelect, LED dotykovým displejem, zvukovým signálem a uložením oblíbených funkcí. Severin MW 7756 disponuje 10 úrovněmi výkonu a 8 různými programy automatického vaření.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Severin mikrovlnná trouba MW 7751

Volně stojící mikrovlnná trouba s grilem, celkovým objemem 20 l, jednoduchým použitím EasySelect, LED dotykovým displejem, zvukovým signálem a uložením oblíbených funkcí. Severin MW 7751 disponuje 10 úrovněmi výkonu a 8 různými programy automatického vaření.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Siemens vestavná mikrovlnná trouba BE623LMB3

Vestavná mikrovlnná trouba s objemem 20 l. Siemens BE623LMB3 nabízí automatické programy cookControl8, program humidClean pro snadné čištění a výkonný gril pro rovnoměrné zhnědnutí pokrmů. Energeticky úsporné LED osvětlení.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Rohnson mikrovlnná trouba R-2054

Volně stojící mikrovlnná trouba v černo-stříbrném provedení s objemem 20 l a 9 stupni výkonu. Rohnson R-2054 zaujme moderním inovativním designem, dvojitými skleněnými dvířky se zrcadlovým efektem a digitálním ovládacím displejem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR mikrovlnná trouba SMW 1918WH

Volně stojící mikrovlnná trouba v bílém provedení s objemem 20 l a 5 stupni výkonu. Sencor SMW 1918WH disponuje trvanlivým interiérem, snadnou manuální obsluhou, funkcemi rychlého a hygienického rozmrazení a 35minutovým časovačem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch vestavná mikrovlnná trouba BFR634GB1

Vestavná mikrovlnná trouba s objemem 21 l je vhodná pro rozmrazování, ohřívání a perfektní přípravu jídla. Bosch BFR634GB1 disponuje 7 přednastavenými automatickými programy, váhovou automatikou, bočním otevíráním dvířek a černou skleněnou přední částí.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Sharp mikrovlnná trouba R-642INW

Mikrovlnná trouba ve stříbrném provedení s výkonem 800 W pojme talíře do průměru 25,5 cm. Sharp R-642INW nabízí 10 automatických programů a rozmrazuje jak podle hmotnosti, tak podle času. Veškeré nastavení přehledně zobrazí displej.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Severin mikrovlnná trouba MW 7875

Stříbrno-černá mikrovlnná trouba Severin MW 7875. Nabízí objem 20l s průměrem otočného talíře 24,5cm. Nastavit lze 9 úrovní výkonu vč. grilu nebo rozmrazování dle času a hmotnosti pokrmu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Severin mikrovlnná trouba MW 7891

Mikrovlnná trouba Severin MW 7891 s grilem o objemu 20l v bílé barvě. Nastavit můžete 9 úrovní výkonu. Otevírání dvířek je pomocí tlačítka. Na časovači je možné zvolit 35 minut. Na konci nastavené doby zazní zvukový signál.

Více informací
Dostupnost: neudáno

R 200WW MIKROVLNNÁ TROUBA SHARP

Mikrovlnná trouba Výkon 800 W Objem 20 l 5 programů Rozmrazování podle času Rozmrazování podle hmotnosti Mechanické ovládání 25,5 cm průměr talíře Barva bílá/černá Rozměry (v š h) 29,2 x 38 x 48,8 cm

Více informací
Dostupnost: skladem

Vestavná mikrovlnná trouba Siemens BF525LMS0

vestavná mikrovlnná trouba, výkon max. 800W, 5 stupňů výkonu, objem 20l, displej, cookControl7, otočný talíř 25,5cm, černá/nerez, rozměry (v x š x h): 382 x 594 x 317mm

Více informací
Dostupnost: skladem

small foot Dřevěná mikrovlnná trouba

small foot Dřevěná mikrovlnná trouba - podrobné informace: Cink ... a jídlo je připravené! S touto dřevěnou mikrovlnnou troubou mohou děti předstírat, že si ohřej&i...

Více informací
Dostupnost: skladem

Tidlo Dřevěná mikrovlnná trouba Education

Tidlo Dřevěná mikrovlnná trouba Education - podrobné informace: Nadšení mladí kuchaři budou moci s touto skvělou dřevěnou mikrovlnkou uvařit jídlo na hostinu! Obsahuje real...

Více informací
Dostupnost: skladem

DO2925 Mikrovlnná trouba retro DOMO

Mikrovlnná trouba retro DOMO DO2925 Mikrovlnná trouba v retro červeném designu s velkým vnitřním objem 25 l a zvýšeným výkonem pro rychlejší ohřev: 900 W Otočný skleněný talíř o průměru 27 cm Zvýšený výkon pro rychlejší ohřev: 900 W Vnější nástřik stříbrnou vypalovou barvou 6 výkonnových stupňů ohřevu, včetně rozmrazování Nastavitelný časovač s možno...

Více informací
Dostupnost: skladem

Mikrovlnná trouba Severin + DOPRAVA ZDARMA

Vlastnosti:- mikrovlnná trouba s keramickým dnem a grilem- inovativní ploché keramické dno s mikrovlnným reflektorem- zvětšení využitelného prostoru o 33%* také vhodné pro velké pokrmy- inovativní vaření ve dvou úrovních- příkon: 800 W mikrovlnná trouba, 1000 W gril- funkce: gril, rozmrazování dle váhy nebo času, 9 úrovní výkonu- kapacita: 20 l- rozměry keramického dna: 2...

Více informací
Dostupnost: skladem

Vestavná mikrovlnná trouba Candy MICG25GDFB

Vestavná, Mikrovlnná trouba s grilem, 25 litry, Černá, Š x H x V (mm) 595x388x401 Technické parametry: Vestavná/Volně stojící: Vestavná Typ mikrovlnné trouby: Mikrovlnná trouba s grilem Technologie: Standardní Objem vnitřního prostoru (l): 25 Typ ovládání: Digitální Výkon grilu (W): 1000 Elektrické napětí (V): 230 Frekvence (Hz): 50 Příslušenství: Grilovací m...

Více informací
Dostupnost: skladem

Mikrovlnná trouba 20l GKM-720

Mikrovlnná trouba s funkcí grilování GKM-720. Předehřev Vaření Grilování a kombinované vaření Rychlé vaření Rozmrazování Vícestupňové vaření Dotaz na provozní stav 8 dalších automatických programů: Automatický ohřev Zelenina Ryby Maso Těstoviny Brambory Pizza Polévky Typ: Volně stojící Výkon: 1050 Ovládání: elektronické Gril: ano Výkon grilu: 1000 Kapacita: 20 Průměr talí...

Více informací
Dostupnost: skladem

Mikrovlnná trouba 23l GKM-823

Mikrovlnná trouba s funkcí grilování GKM-823 Předehřívání Vaření Grilování a kombinované vaření Rychlé vaření Rozmrazování Vícestupňové vaření Dotaz na provozní stav 8 dalších automatických programů: Automatický ohřev Zelenina Ryby Maso Těstoviny Brambory Pizza Polévky Typ: Volně stojící Výkon: 1250 Ovládání: elektronický Gril : ano Výkon grilu : 1000 Kapacita: 23 Průměr ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Mikrovlnná trouba 20l GKM-720

Mikrovlnná trouba s funkcí grilování GKM-720. Předehřev Vaření Grilování a kombinované vaření Rychlé vaření Rozmrazování Vícestupňové vaření Dotaz na provozní stav 8 dalších automatických programů: Automatický ohřev Zelenina Ryby Maso Těstoviny Brambory Pizza Polévky Typ: Volně stojící Výkon: 1050 Ovládání: elektronické Gril: ano Výkon grilu: 1000 Kapacita: 20 Průměr talí...

Více informací
Dostupnost: skladem

Mikrovlnná trouba 23l GKM-823

Mikrovlnná trouba s funkcí grilování GKM-823 Předehřívání Vaření Grilování a kombinované vaření Rychlé vaření Rozmrazování Vícestupňové vaření Dotaz na provozní stav 8 dalších automatických programů: Automatický ohřev Zelenina Ryby Maso Těstoviny Brambory Pizza Polévky Typ: Volně stojící Výkon: 1250 Ovládání: elektronický Gril : ano Výkon grilu : 1000 Kapacita: 23 Průměr ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Severin MW 7773 mikrovlnná trouba

Volně stojící mikrovlnná trouba Severin MW 7773 v designu z ušlechtilé oceli s objemem 20 l a mechanickým ovládáním.Mikrovlnná trouba s grilem a horkovzdušnou funkcí.Vlastnosti: výkon: mikrovlnná trouba 800 W, horký vzduch a gril cca 1350 W 10 různých výkonových úrovní, včetně nastavení rozmrazování a grilování mikrovlnná trouba, gril a konvekce samostatně nebo v kombi...

Více informací
Dostupnost: do 30 dnů

Vestavná mikrovlnná trouba Electrolux LMS4253TMW

Grilujte rozmanitá jídla Dopřejte si zapečený sýr i šťavnaté grilované kuře. Díky mikrovlnné troubě s grilem připravíte vaše oblíbená jídla rychle a snadno. Zkratka k dobrému jídlu Mikrovlnná trouba představuje rychlý způsob jak zahnat hlad. Jedním stisknutím tlačítka můžete v krátkém čase rozmrazit hotové jídlo, ohřát přebytky ze včerejší večeře nebo rozpustit čokoládu n...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Mikrovlnná trouba Severin MW 7892

Mikrovlnná retro trouba Severin MW 7892 Hledáte do své kuchyně praktického pomocníka, který vám bude vždy při ruce, ale navíc bude i dobře vypadat? Pokud ano, tak je mikrovlnná trouba Severin MW 7892 přesně pro vás. Již na první pohled se zamilujete do promyšleného designu, který dodá osobitý vzhled každé kuchyni. Spotřebič je situován do jemné béžové barvy s prvky stříbr...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Mikrovlnná trouba BEKO MOC 20100W

5 úrovní výkonu Volně stojící mikrovlnná trouba Beko MOC20100W nabízí nadčasový design, který se hodí do každé kuchyně. Bílé provedení je doplněno černým sklem a dvěma otočnými knoflíky. Manuální ovládání poskytuje časovač až na 30 minut a výběr z 5 úrovní výkonu. Rozmrazování Mikrovlnná trouba s objemem 20 l je vybavena skleněným talířem o průměru 24,5 cm a funkcí rozmra...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Mikrovlnná trouba G3Ferrari + DOPRAVA ZDARMA

Vlastnosti:- elektronický ovládací panel s LED displejem- 4 režimy vaření: mikrovlnná trouba, gril, kombinované, rozmrazování- 60minutový časovač a ovládací prvky pro výběr funkcí.- digitální hodiny- 8 přednastavených programů- kapacita: 20 litrů- příkon: 1150 W- výkon: mikrovlnná trouba 700 W - gril 800 W- vnitřní světlo- příslušenství: gril, skleněná deska O 24,5 cm, kr...

Více informací
Dostupnost: skladem

HAIER HWO38MG2HXB mikrovlnná trouba (38900733)

Mikrovlnná trouba - vestavná, příkon 900 W, vnitřní objem 25 l, 5 úrovní výkonu, 900 W výkon mikrovlnného ohřevu, disponuje grilem o výkonu 1000 W, s 31,5 cm otočným talířem, rozmrazování a gril, otevírání dvířek na stranu, vnější rozměry 38,2 × 59,4 × 40,3 cm (V׊×H), šedá barva, nerezové provedení HaierCandyHooverVypnutoNení vyplněn Alternativní text k foto...

Více informací
Dostupnost: skladem

Mikrovlnná trouba na baterie (8590756084260)

Dětský spotřebič - mikrovlnka, s otevíratelnými dvířky, na 3 1,5V AA/R6 baterie (nejsou součástí balení), materiál plast, 4 kusy v sadě, rozměry 15 × 15 × 24 cm (V׊×H), modrá a šedá barva, vhodný od 3 let Mikrovlnná trouba nesmí chybět v žádné pořádné domácnosti. Hračka z kolekce My Home je dalším z domácích spotřebičů pro děti od tří let. Nepostradatelný pomoc...

Více informací
Dostupnost: skladem

Made Mikrovlnná trouba na baterie

Mikrovlnná trouba na baterie s příslušenstvím pro hravou domácnost. Tato hračka seznámí hravou formou děti s nezbytnými pomocníky, bez nichž se žádná domácnost neobejde. Rozměr hračky: 16 x 24 x 15 cm, rozměr boxu: 26,7 x 16,7 x 17,2 cm. Vhodné pro děti o

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch vestavná mikrovlnná trouba BFL524MB0

Vestavná mikrovlnná trouba s celkovým objemem 20 l, průměrem talíře 25,5 cm, elektronickým ovládáním a 5 stupni výkonu. Bosch BFL524MB0 nabízí mikrovlnný ohřev, který rychle připraví, ohřeje nebo rozmrazí potraviny. 7 přednastavených autoprogramů si poradí s každým úkolem. Postranní otevírání dvířek poskytuje pohodlný přístup k pokrmům....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Siemens vestavná mikrovlnná trouba CF634AGS1

Vestavná mikrovlnná trouba Siemens iQ700 CF634AGS1 pro energeticky úsporné rozmrazování, ohřívání nebo přípravu jídel během velmi krátké doby. Disponuje 5 stupni výkonu s maximálním výkonem až 900 W. Dále zaujme unikátním programem cookControl 7 s automatickými programy pro pefektní výsledky vaření. Díky obrovském objemu 36 l pojme i rozměrné talíře a misky....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Siemens vestavná mikrovlnná trouba BF525LMS0

Vestavná mikrovlnná trouba Siemens iQ500 BF525LMS0 v černém provedení se postará o rychlou přípravu vašeho pokrmu. Disponuje 5 stupni výkonu s maximálním výkonem 800 W. Dále zaujme unikátním programem cookControl 7 s automatickými programy pro nejlepší výsledky vaření. Díky postrannímu otevírání dvířek se hodí pro vestavbu do vysoké skříňky....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Severin MW 7777 mikrovlnná trouba

Mikrovlnná trouba Severin MW 7777 3v1 s keramickým dnem bez otočného talíře pro nejlepší využití vnitřního prostoru. Keramická základna odráží mikrovlnné paprsky, čímž se stává klasický otočný talíř zbytečným.Vlastnosti: funkce ultra-hot-air až 230 °C horkovzduchu a gril univerzální pečení a příprava jídla příprava pokrmů na dvou úrovních díky vyjímatelnému patrovému r...

Více informací
Dostupnost: do 30 dnů

Small Foot Mikrovlnná trouba (4020972111845)

Dětský spotřebič - mikrovlnka, s otevíratelnými dvířky, s otočnými knoflíky, materiál dřevo, rozměry 16 × 24 × 15 cm (V׊×H), bílá a šedá barva, vhodný od 3 let Mikrovlnnou troubu dnes najdete snad v každé kuchyni. Dopřejte tedy i dětem v rámci jejich hry rychlou a snadnou přípravu jídla v tomto praktickém domácím spotřebiči. Mikrovlnná trouba značky Small Foot ...

Více informací
Dostupnost: skladem

AEG Vestavná mikrovlnná trouba MBE2658DEM

Vestavná mikrovlnná trouba AEG MBE2658DEM v provedení černá/nerez nabízí 5 úrovní s maximálním mikrovlnným výkonem 900 W a výkonem grilu 800 W. K dispozici je také automatické rozmrazování potravin dle hmotnosti. Ovládání je elektronické, pomocí dotyku, dvířka se otevírají stisknutím tlačítka elektronicky. Vestavná mikrovlnná trouba AEG MBE2658DEM nabízí také dětskou poji...

Více informací
Dostupnost: skladem

Severin MW 7762 mikrovlnná trouba

Mikrovlnná trouba Severin MW 7762 2 v 1 je ideální pro ohřev, vaření, pečení a grilování bez otočného talíře. Větší užitná plocha mikrovlnky se hodí nejen na větší talíře, ale i na hranaté zapékací misky.Vlastnosti: inovativní ploché keramické dno s mikrovlnným reflektorem díky zvětšení využitelného prostoru o 33 % také vhodné pro hranaté nádoby a velké talíře. inovativ...

Více informací
Dostupnost: skladem

AEG Vestavná mikrovlnná trouba MBE2658DEM

Vestavná mikrovlnná trouba AEG MBE2658DEM v provedení černá/nerez nabízí 5 úrovní s maximálním mikrovlnným výkonem 900 W a výkonem grilu 800 W. K dispozici je také automatické rozmrazování potravin dle hmotnosti. Ovládání je elektronické, pomocí dotyku, dvířka se otevírají stisknutím tlačítka elektronicky. Vestavná mikrovlnná trouba AEG MBE2658DEM nabízí také dětskou poji...

Více informací
Dostupnost: skladem

Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV6925bc

Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV6925bc v sobě spojuje funkčnost s nadčasovým designem. Přes své kompaktní rozměry vám tato trouba nabídne velký vnitřní objem 25 l. Požadované funkce a výkon si snadno navolíte pomocí dotykového ovládání a displeje. Volit můžete celkem mezi 5 stupni výkonu. K dispozici však máte i celkem 8 přednastavených programů, pomocí kterých uvař...

Více informací
Dostupnost: neudáno
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK