Obklady umely kamen

Pro vyhledávací frázi Obklady umely kamen jsme na našem vyhledávači našli 298 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Obklady umely kamen trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 298 produktů

Kamenný obklad Luminta - AMELIA - cena za balení

~1150 Kč/m2~Obkladový kámen Amelia se těší velké oblíbenosti především díky malé tloušťce, která umožňuje montáž obkladu i na problémová místa. Navzdory malé tloušťce je tento umělý kámen velmi precizně strukturován. Žluté zabarvení dodává kamennému obkladu potřebný šmrnc.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Stegu - NEPAL 3 GREY - cena za balení

~790 Kč/m2~Obkladový kámen Nepal 3 Grey je špičkou současného trhu. Tento umělý kámen zaujme zejména svým propracovaným povrchovým reliéfem a neobyčejnými rysy. Tento kamenný obklad je tvořen množstvím několika kusů kamenů různých velikostí a tvarů. Ve struktuře této imitace kamene probíhá šedé zbarvení, které je doplněno střídavě umístěnými hnědými skvrnami....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Luminta - BASTIDA ŠEDÁ - cena za balení

~1155 Kč/m2~Umělý kámen Bastida Šedá se pyšní precizně propracovaným povrchem a neobyčejnou strukturou, která je poskládána z nepravidelně velkých kusů lámaných kamenů se střídavě hlubokým rýhováním na povrchu. Jednotlivé kusy kamenů jsou seřazeny do jednotných formátu, které zaručují jednoduchou a rychlou montáž. Tento obkladový kámen působí jako vhodný prvek pro oblo...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Stegu - GRENADA 3 mocca

~990 Kč/m2~Betonový fasádní obklad Grenada 3 Mocca je moderní novinkou roku 2014. Obkladový kámen s masivní hnědou strukturou se jeví jako výborná volba kamene na fasádu. Imitace kamene je v tomto případě velmi přesvědčivá a dokazující, že umělý kámen je v současnosti obrovským trendem.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Stegu - GRENADA 4 volcanic

~990 Kč/m2~Betonový fasádní obklad Grenada 4 volcanic je moderní novinkou roku 2014. Obkladový kámen s masivní hnědou strukturou se jeví jako výborná volba kamene na fasádu. Imitace kamene je v tomto případě velmi přesvědčivá a dokazující, že umělý kámen je v současnosti obrovským trendem.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Stegu - GRENADA 5 graphite

~990 Kč/m2~Betonový fasádní obklad Grenada 5 graphite je moderní novinkou roku 2014. Obkladový kámen s masivní černou strukturou se jeví jako výborná volba kamene na fasádu. Imitace kamene je v tomto případě velmi přesvědčivá a dokazující, že umělý kámen je v současnosti obrovským trendem.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Stegu - GRENADA 6 ROSE - cena za balení

~990 Kč/m2~Betonový fasádní obklad Grenada 6 Rose je moderní novinkou roku 2014. Obkladový kámen s masivní hnědou strukturou se jeví jako výborná volba kamene na fasádu. Imitace kamene je v tomto případě velmi přesvědčivá a dokazující, že umělý kámen je v současnosti obrovským trendem.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Luminta - SW ŠEDÝ

~1156 Kč/m2~Obkladový kámen SW šedý se vyznačuje především svým atraktivním zvrásněním, které je výraznější v místě, kde převládá tmavší šedá barva a jemnější v oblasti světle šedé. Přechody mezi jednotlivými zvrásněními působí velmi přirozeně, čímž tento umělý kámen nabývá na dokonalosti.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Luminta - BASTIDA BREST (Grand)

~1668 Kč/m2~Bastida Brest je umělý kámen, který si získá přízeň zejména svou neobvyklou strukturou, která je doplněna střídavě jemným a hrubším zvrásněním na povrchu. Obkladový kámen prošel několika stupňovým barvením, díky čemuž je jeho vzhled velmi přírodní a přirozený. Obklad se řadí mezi nejpropracovanější na trhu....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Vaspo - BŘIDLICE MAGURA

~1048 Kč/m2~Obkladový kámen Břidlice Magura dokonale imituje skladbu lámaného přírodního kamene a je novinkou roku 2021. Kamenné skládané pásky přirozeného vzhledu bez přítomnosti dělících rovin spolu s melírovaným odstínem tmavě-šedé barvy lze využít v interiéru i exteriéru. Umělý kámen Břidlice Magura je prvotřídní výrobek značky Vaspo....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kamenný obklad Magicrete - ROMANO CLASSICO - cena za balení

~1250 Kč/m2~Nepravidelný kámen Romano Albano je obklad imitující klasickou skladbu přírodního kamene. Obložená stěna tvoří smíšenou kombinaci kamenů menších a větších rozměrů v decentním krémovém zbarvení. Umělý kámen napodobuje tradiční skalnatou horninu, proto je nutné ho ve výsledku vyspárovat. Mrazuvzdornost je zajištěna.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Kamenný obklad Luminta - SW ARAGON

~1522 Kč/m2~Umělý kámen SW Aragon využívá špičkové technologie výroby, při níž se provádí několika stupňové barvení. Ve výsledné fázi obklad získává vyloženě přírodní ráz s velmi přírodním, sotisfikovaným probarvením. Spolu s jeho atraktivním přírodním zvrásněním působí tento obkladový kámen jako vynikající designový prvek....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Vaspo - OMAR ČERNÝ

~1048 Kč/m2~Obkladový kámen Omar Černý dokonale imituje skladbu lámaného přírodního kamene. Kamenné skládané pásky přirozeného vzhledu bez přítomnosti dělících rovin spolu s melírovaným odstínem hnědé barvy lze využít v interiéru i exteriéru. Umělý kámen Omar Černý je prvotřídní výrobek značky Vaspo.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kamenný obklad Vaspo - OHNIVÁ SKÁLA BLEDÁ - cena za balení

~1010 Kč/m2~Obkladový kámen Ohnivá Skála Bledá je vrstevnaté a nepravidelné struktury se seběvědomým smetanovo-hnědým zbarvením, které spolu s nepřítomností spár dodávají okouzlující barvitý a kamenný efekt. Umělý kámen Ohnivá Skála Bledá je betonový obklad, který vynikne na každé fasádě i soklu domu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kamenný obklad Vaspo - HRADNÍ BŘIDLICE BÉŽOVOHNĚDÁ - cena za balení

~1008 Kč/m2~Obkladový kámen Hradní Břidlice Béžovohnědá je betonový obklad nepravidelného tvaru připomínající volně kladenou lámanou břidlici. Všechny kazety jsou stejné velikosti, v nichž se prolíná hnědá a béžová barva. Jedná se o umělý kámen, který je vhodný jako exteriérové i vnitřní kamenné obložení.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kamenný obklad Luminta - SW TMAVÝ - cena za balení

~1260 Kč/m2~Obkladový kámen SW tmavý se vyznačuje především svým atraktivním zvrásněním, které je výraznější v místě, kde převládá tmavší šedá barva a jemnější v oblasti světle šedé. Přechody mezi jednotlivými zvrásněními působí velmi přirozeně, čímž tento umělý kámen nabývá na dokonalosti.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Vaspo - HRADNÍ BŘIDLICE HNĚDÁ - cena za balení

~900 Kč/m2~Obkladový kámen Hradní Břidlice Hnědá je betonový obklad nepravidelného charakteru připomínající volně kladenou lámanou břidlici. Všechny kazety jsou stejné velikosti, v nichž se prolínají odstíny hnědé barvy. Jedná se o umělý kámen, který je vhodný pro venkovní i interiérové obložení kamenem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kamenný obklad Magicrete - TANVALD - cena za balení

~1568 Kč/m2~Umělý kámen Tanvald je obklad v němž dochází ke kombinaci černé barvy s jemným nažloutlým stínováním. Vzhledem ke své nepravidelné struktuře, která je tvořena příčně lámanými kusy kamene, je Tanvald dokonalá imitace štípané břidlice. Tento obkladový kámen Magicrete dodáváme za nejnižší cenu.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Magicrete - SHALE - cena za balení

~1226 Kč/m2~Umělý kámen Shale je luxusní obklad, který se pyšní svým unikátní zabarvením do žluta. Vzhledem ke své nepravidelné struktuře, preciznímu tvaru a originálnímu vzhledu je Shale bezchybná imitace štípané břidlice. Obkladový kámen značky Magicrete u nás zakoupíte nejlevněji na trhu.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Magicrete - CAROLINA - cena za balení

~1568 Kč/m2~Umělý kámen Carolina je obklad v němž dochází k prolínání hnědé a černé barvy. Vzhledem ke své nepravidelné struktuře, která je tvořena příčně lámanými kusy kamene, je Carolina dokonalá imitace štípané břidlice. Tento obkladový kámen Magicrete dodáváme za nejnižší cenu.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Magicrete - DAKOTA - cena za balení

~1568 Kč/m2~Umělý kámen Dakota vyčnívá svým neobvykle a bohatě probarveným, rustikálním vzhledem. Obkladový kámen z dílny Magicrete je úchvatná imitace přírodní břidlice a překvapí Vás svou dokonalostí. Obklad z betonu je vhodný na všechny typy realizací od dekorací interiérů až po náročnější aplikace na fasádu.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Magicrete - SHALE BÍLÝ - cena za balení

~922 Kč/m2~Umělý kámen Shale Bílý je pozoruhodný díky bezchybnému žlutému barevnému provedení. Výrazně nepravidelná struktura předurčuje obklad pro obložení jakékoliv vnitřní či venkovní stěny. Shale bílý je precizní imitace štípané břidlice. Nyní tento obkladový kámen značky Magicrete nabízíme za akční cenu.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Magicrete - SHALE ŠEDÝ - cena za balení

~922 Kč/m2~Umělý kámen Shale Šedý je obklad zabarven do moderní šedé barvy. Vzhledem ke své nepravidelné struktuře, která je tvořena příčně lámanými kusy kamene, je Shale Šedý dokonalá imitace štípané břidlice. Tento obkladový betonový kámen značky Magicrete Vám dodáme za nejnižší cenu na trhu.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Magicrete - SAVONA - cena za balení

~922 Kč/m2~Umělý kámen Savona je obklad nové generace. Obklad z betonu je vhodný do interiéru i exteriéru. Obkladový kámen se vyznačuje rychlou a nenáročnou montážní s minimální viditelností spojů. Obklad Savona značky Magicrete Vás zaujme svou jednoduchostí, která se skvěle hodí jako obložení jakékoliv stěny.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Magicrete - TORONTO - cena za balení

~922 Kč/m2~Umělý kámen Toronto Vás zaujme svým jedinečným vzhledem připomínající štípanou břidlici. Obkladový kámen je vhodný jako vnitřní i venkovní obklad. Betonový obklad Toronto je dodáván v několika modulových tvarech. Hnědá barva imitace dodává obkladu přírodní, neobvyklé pojetí.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Magicrete - NEVADA - cena za balení

~922 Kč/m2~Umělý kámen Nevada se vyznačuje svým specifickým dvoubarevným vizuálem. Imitace kamene skutečně precizně napodobuje typicky českou břidlici, v níž dochází ke střetu šedé a hnědé barvy. Fasádní obklad Nevada zkrášlí Vaši fasádu, plot či interiér. Obkladový kámen u nás zakoupíte nejlevněji na trhu.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Magicrete - GABRO

~1200 Kč/m2~Umělý kámen Gabro, skvěle napodobuje pravou popelově černou břidlici a stává se tak její nerozeznatelnou imitací. Obkladový kámen působí moderním dojmem a osobitým stylem. Jedná se o obklad vhodný například pro samostatné venkovní obložení, nebo případně sloužící jako doplněk interiéru.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Magicrete - ONTARIO - cena za balení

~1486 Kč/m2~Umělý kámen Ontario v sobě nese kus pravé smetanově zbarvené břidlice. Imitace kamene je natolik věrohodná, že jen stěží budete schopni srovnávat obkladový kámen se skutečnou břidlicí. Betonový obklad Ontario v sobě nese kus přírody a jeho originalita Vás nadchne v interiéru i exteriéru.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Magicrete - ONTARIO TMAVÝ - cena za balení

~1568 Kč/m2~Umělý kámen Ontario Tmavý Vás zaujme vzhledem a imitací vyzrálé, do dřeva zbarvené břidlice. Imitace kamene je tak dokonalá, že je téměř nemožné rozeznat i z blízka obkladový kámen od originálu. Ontario Tmavý je kamenný obklad vhodný pro nápadité realizace od wellness až po horské chaty.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Magicrete - CASABLANCA - cena za balení

~810 Kč/m2~Umělý kámen Casablanca je bíla imitace kamene, konkrétně mramoru. Je zdobená nepravidelnou strukturou, v níž se střídají větší i menší kusy lámaného kamene. Obkladový kámen Casablanca je oblíbený obklad z betonu zejména díky svému krasně bílému prorýsování a univerzálnosti.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Magicrete - Hannover - cena za balení

~810 Kč/m2~Umělý kámen Hannover znázorňuje jak jsou imitace kamene v současnosti vyspělé. Šedohnědá barva a bezchybný povrchový reliéf tvoří obkladový kámen výjimečným prvkem bydlení. Hannover je betonový výrobek, který je mrazuvzdorný, odolný a trvanlivý. Kamenný obklad Vás jistě zaujme nejen v exteriéru.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Magicrete - DAVOS - cena za balení

~1568 Kč/m2~Umělý kámen Davos vyčnívá z řady svým tmavě zabarveným vzhledem, ve kterém se střídá několik různých barev. Obkladový kámen je oblíbený díky snadné montáži a zajímavým poměrem mezi vysokou kvalitou a nízkou cenou. Davos je plnohodnotná imitace kamene, která nabízí něco navíc.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Magicrete - OPUKA ADRIATICA - cena za balení

~1418 Kč/m2~Umělý kámen, který je originální hlavně kvůli svému výraznému a strukturovanému, do žluta zbarvenému vzhledu. Především díky němu je imitace kamene natolik věrná, že dodává dojem přírodního šutru, konkrétně opuky. Opuka Adriatica je obkladový kámen vhodný pro větší vnitřní i venkovní plochy.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Magicrete - OPUKA LANCASTER - cena za balení

~1568 Kč/m2~Umělý kámen, který je originální hlavně kvůli svému výraznému a strukturovanému, do černa zbarvenému vzhledu. Zejména díky němu je imitace kamene natolik věrná, že dodává dojem přírodního šutru, konkrétně opuky. Obkladový kámen Opuka Lancaster je ideální volbou pro nevšední fasádu i sokl.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Magicrete - BREMEN - cena za balení

~810 Kč/m2~Umělý kámen BREMEN dokonale imituje do šedá zbarvený přírodní mramor. Dokonalost v každém detailu a široké možnosti využití jsou jeho hlavní vlastnosti. Dekorativně zapadne do interiéru a neméně vynikne také jako fasádní obložení. Obkladový kámen Bremen je dobrou volbou pro každého domácího i profesionální architekta.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Stegu - CALABRIA 1 MOCCA - cena za balení

~990 Kč/m2~Kamenný obklad Calabria 1 Mocca se stává dokonalou imitací vápence pocházející z Itálie. Mezi společné znaky patří přírodní hnědá barva, struktura i tvar, čímž dává dojem pravého obkladového kamene. Umělý kámen Calabria patří mezi nejpropracovanější obklady na trhu.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Kamenný obklad Vaspo - INOVEC PÍSKOVCOVÝ - cena za balení

~1016 Kč/m2~Umělý kámen Inovec Pískovcový zaujme na první pohled svojí pestrou strukturou, díky níž obklad působí jako skála v přírodě. V jednom balení je uspořádáno množství různých formátů, čímž je v konečné fázi vytvořen přirozený efekt. Tento betonový obklad je vyráběn v hnědém provedení a je místy doplněn tmavšími skvrnami....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kamenný obklad Vaspo - INOVEC MULTICOLOR - cena za balení

~1016 Kč/m2~Umělý kámen Inovec Multicolor zaujme na první pohled svojí pestrou strukturou, díky níž obklad působí jako skála v přírodě. V jednom balení je uspořádáno množství různých formátů, čímž je v konečné fázi vytvořen přirozený efekt. Tento betonový obklad je vyráběn v šedém provedení a je místy doplněn růžovými skvrnami....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kamenný obklad Vaspo - FATIMA FIALOVÁ - cena za balení

~1048 Kč/m2~Umělý kámen Fatima Fialová zaujme svou propracovanou strukturou, která svým vzhledem připomíná kusy mohutnějších kamenů spolu s příčně lámanými kusy břidlice. Tento betonový obklad se pyšní také neobvyklým tmavě fialovým zbarvením, které dodává kamenu moderní šmrnc.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kamenný obklad Vaspo - BŘÍDLICE STANDART VARICOLOR - cena za balení

~789 Kč/m2~Umělý kámen Břidlice standart Varicolor vyniká svým propracovaným povrchem, který je zdoben jemným nepravidelným zvrásněním, které je doplněno nerovnoměrným hnědo šedým probarvením. Tento betonový obklad je vyráběn v pravidelných formátech a umožňuje tak jednoduchou a rychlou aplikaci bez spár.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Sádrový obklad Stegu - ALASKA SUNNY - cena za balení

~600 Kč/m2~Sádrový obklad Alaska Sunny se díky svému strukturnímu provedení stává dokonalou imitací břidlice. Struktura tohoto obkladového kamene je tvořena jednotlivými kusy různě velkých kamenů, které jsou nepravidelně uspořádány do formátu. Tím vytvoří spolu s pestrým krémověhnědým zbarvením přirozený dojem. Tento umělý kámen je vyroben na bázi sádry a tudíž je vhod...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Sádrový obklad Stegu - RIMINI SAND - cena za balení

~590 Kč/m2~Umělý kámen Rimini Sand se díky svému provedení stává dokonalou imitací jemně řezaného pískovce. Struktura tohoto sádrového obkladu připomíná vrstvu podélně lámaných kusů kamene v různých velikostech. Jemně zvrásněný reliéf spolu s krémovým zbarvením dodává tomuto obkladovému kamenu moderní šmrnc.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Sádrový obklad Stegu - RODOS SAND - cena za balení

~690 Kč/m2~Sádrový obklad Rodos Sand je symbolem tepla a slunce na řeckých ostrovech. Svojí neotřelou strukturou a krémovým zbarvením dodává každému interiéru nádech jemného středomořského klima. Tento umělý kámen výborně vyniká se dřevem, sklem i kovem.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Sádrový obklad Stegu - VENEZIA 1 CREAM - cena za balení

~890 Kč/m2~Umělý kámen Venezia 1 Cream se pyšní krémovým zbarvením, při kterém se objevují i kousky do hněda zabarvených kousků kamenů. Tento sádrový obklad evokuje atmosféru benátských ulic a teplého italského slunce a to nejen svým zbarvením, ale také rozmanitou strukturou, která je tvořena podélnými úlomky kamenů.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Sádrový obklad Stegu - VENEZIA 3 LATTE - cena za balení

~890 Kč/m2~Umělý kámen Venezia 3 Latte se pyšní kapučínovým zbarvením, při kterém se objevují i kousky do hněda zabarvených kousků kamenů. Tento sádrový obklad evokuje atmosféru benátských ulic a teplého italského slunce a to nejen svým zbarvením, ale také rozmanitou strukturou, která je tvořena podélnými úlomky kamenů.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Sádrový obklad Stegu - VENEZIA 4 GRAPHITE - cena za balení

~890 Kč/m2~Umělý kámen Venezia 4 Graphite se pyšní šedým zbarvením, při kterém se objevují i kousky do hněda zabarvených kousků kamenů. Tento sádrový obklad evokuje atmosféru benátských ulic a teplého italského slunce a to nejen svým zbarvením, ale také rozmanitou strukturou, která je tvořena podélnými úlomky kamenů.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Kamenný obklad Stegu - CALIFORNIA 1 DESERT - cena za balení

~990 Kč/m2~Betonový obklad California 1 Desert Vás okouzlí svou neobvyklou konstrukcí a unikátním béžovohnědým zabarvením jemně otesaných kamenů. Umělý obkladový kámen se vyznačuje neviditelnými spoji, díky kterým je imitace kamene zajímavá i ve větší obložené ploše. California představuje atraktivní prvek bydlení.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Stegu - CALIFORNIA 2 GREY - cena za balení

~990 Kč/m2~Betonový obklad California 2 Grey Vás zaujme svou konstrukcí a netradičním tmavým zabarvením jemně otesaných ložených kamenů. Umělý obkladový kámen se pyšní takřka neviditelnými spoji, díky kterým je imitace kamene krásná i ve větší obložené ploše. Kamenný obklad California 2 si oblíbíte.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Stegu - IMPERIA 3 MOCCA 600 X 300 MM - cena za balení

~990 Kč/m2~Betonový obklad Imperia 3 Mocca 600 X 300 mm působí svojí neobvyklou strukturou, která je tvořena jednotlivými kazety, jejichž povrch je jemně zvrásněn, zcela nevšedně. Tento mrazuvzdorný a do hněda zbarvený umělý kámen je perfektní v každém detailu, čímž se stává vhodným dekorativním prvek jak interiérů, tak exteriérů.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kamenný obklad Stegu - PALERMIA 1 WHITE - cena za balení

~850 Kč/m2~Moderně působící umělý kámen Palermia 1 White zapůsobí svými rovnými liniemi. Strukturu tohoto obkladového kamene tvoří drobné, úzké pásky různých délek jejichž povrch je nepravidelně zvrásněn. Tyto pásky jsou nepravidelně povysunuty do prostoru, čímž betonový obklad nabude na přirozenosti.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Stegu - PALERMIA 2 GRAPHITE - cena za balení

~850 Kč/m2~Moderně působící umělý kámen Palermia 2 Graphite zapůsobí svými rovnými liniemi. Strukturu tohoto obkladového kamene tvoří drobné, úzké pásky různých délek jejichž povrch je nepravidelně zvrásněn. Tyto pásky jsou nepravidelně povysunuty do prostoru, čímž betonový obklad nabude na přirozenosti.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Vaspo - RATAN TMAVOŠEDÝ - cena za balení

~790 Kč/m2~Umělý kámen Ratan Tmavošedý je novinkou roku 2014. Jedná se o dekorativní betonový obklad určený zejména do interiéru. Obklad zaujme především jedinečným designem a nevšední strukturou, která je ozdobena šedým zbarvením. Ovšem díky výborným vlastnostem užitého materiálu lze tento kamenný obklad umístit do exteriéru.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Sádrový obklad Stegu - CAIRO 1 CREAM - cena za balení

~990 Kč/m2~Sádrový obklad Cairo 1 Cream je současnou novinkou na trhu. Jedinečná struktura spolu s propracovaným povrchovým reliéfem bezesporu okouzlí jakýkoliv prostor interiéru. Jednotlivé pásky ve struktuře této imitace kamene jsou nepravidelně povysunuty do prostory, čímž tvoří dokonalý efekt přirozenosti. Tento umělý kámen je vyroben na bázi sádry a tudíž je vhodn...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Sádrový obklad Stegu - CAIRO 2 MOONLIGHT - cena za balení

~990 Kč/m2~Sádrový obklad Cairo 2 Moonlight je současnou novinkou na trhu. Jedinečná struktura spolu s propracovaným povrchovým reliéfem bezesporu okouzlí jakýkoliv prostor interiéru. Jednotlivé pásky ve struktuře této imitace kamene jsou nepravidelně povysunuty do prostory, čímž tvoří dokonalý efekt přirozenosti. Tento umělý kámen je vyroben na bázi sádry a tudíž je v...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Sádrový obklad Stegu - ISTRIA 1 desert

~640 Kč/m2~Sádrový obklad ISTRIA 1 desert se díky svému strukturnímu provedení stává dokonalou imitací přírodního kamene. Struktura tohoto obkladového kamene je tvořena jednotlivými kusy různě velkých kamenů, které jsou nepravidelně uspořádány do formátu. Tento umělý kámen je vyroben na bázi sádry a tudíž je vhodný pouze do prostor interiéru....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Sádrový obklad Stegu - ANTALYA 2

~630 Kč/m2~Interiérový obklad ANTALYA 2 je věrnou kopií fragmentů ručně rozdělávaného pískovce. Tento sádrový obklad charakterizuje realistický vzhled a neobvyklá struktura, tvořená příčně lámanými kusy kamene různých velikostí. K dostání je tento umělý kámen v grafitovém provedení.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Sádrový obklad Stegu - BARBADOS 1

~590 Kč/m2~Umělý kámen BARBADOS 1 se pyšní velice jemným designem. Tento sádrový obklad evokuje atmosféru benátských ulic a teplého italského slunce a to nejen svým zbarvením, ale také rozmanitou strukturou, která je tvořena podélnými úlomky kamenů. Obklad je interiérový.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Sádrový obklad Stegu - BARBADOS 2

~590 Kč/m2~Umělý kámen BARBADOS 2 se pyšní velice jemným designem. Tento sádrový obklad evokuje atmosféru benátských ulic a teplého italského slunce a to nejen svým zbarvením, ale také rozmanitou strukturou, která je tvořena podélnými úlomky kamenů. Obklad je interiérový. Nyní nízká cena.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Kamenný obklad Luminta - BASTIDA HNĚDÁ

~1260 Kč/m2~Bastida Hnědá je do hněda zbarvený umělý kámen, v jehož struktuře se prolíná řada menších i větších kusů kamenů s různě stupňovitým zvrásněním na povrchu. Jednotlivé kusy úlomků tohoto obkladového kamene jsou nepravidelně povysunuty nebo zanořeny, čímž vytváří přirozený dojem. Na fasádu i do interiéru.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Vaspo - FATIMA ZLATÁ - cena za balení

~1048 Kč/m2~Umělý kámen Fatima Zlatá zaujme svou propracovanou strukturou, která svým vzhledem připomíná kusy mohutnějších kamenů spolu s příčně lámanými kusy břidlice. Tento betonový obklad se pyšní také neobvyklým hnědým zbarvením, které dodává kamenu moderní šmrnc.

Více informací
Dostupnost: neudáno
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK