Plastove palubky

Pro vyhledávací frázi Plastove palubky jsme na našem vyhledávači našli 169 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Plastove palubky trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 169 produktů

Zakládací profil, Color, P109 barva: 05 šedá

Zakládací profil, Color, P109 barva: 05 šedá, Zakládací profil Color se používá jako počáteční profil a všude tam, kde se zakončuje rovná plocha fasády. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Zakládací profil, Color, P109 barva: 08 hnědá

Zakládací profil, Color, P109 barva: 08 hnědá, Zakládací profil Color se používá jako počáteční profil a všude tam, kde se zakončuje rovná plocha fasády. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Zakládací profil, Color, P109 barva: 09 grafitová

Zakládací profil, Color, P109 barva: 09 grafitová, Zakládací profil Color se používá jako počáteční profil a všude tam, kde se zakončuje rovná plocha fasády. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Zakládací profil, Color, P109 barva: 11 smrk

Zakládací profil, Color, P109 barva: 11 smrk, Zakládací profil Color se používá jako počáteční profil a všude tam, kde se zakončuje rovná plocha fasády. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Zakládací profil, Color, P109 barva: 12 borovice

Zakládací profil, Color, P109 barva: 12 borovice, Zakládací profil Color se používá jako počáteční profil a všude tam, kde se zakončuje rovná plocha fasády. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Zakládací profil, Color, P109 barva: 14 zlatý dub

Zakládací profil, Color, P109 barva: 14 zlatý dub, Zakládací profil Color se používá jako počáteční profil a všude tam, kde se zakončuje rovná plocha fasády. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Zakládací profil, Color, P109 barva: 18 ořech

Zakládací profil, Color, P109 barva: 18 ořech, Zakládací profil Color se používá jako počáteční profil a všude tam, kde se zakončuje rovná plocha fasády. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Rohový profil, Color, P117 barva: 01 bílá

Rohový profil, Color, P117 barva: 01 bílá, Vnější roh Color se používá všude tam, kde se stýkají kolmo dvě plochy. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Rohový profil, Color, P117 barva: 02 mramorová

Rohový profil, Color, P117 barva: 02 mramorová, Vnější roh Color se používá všude tam, kde se stýkají kolmo dvě plochy. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Rohový profil, Color, P117 barva: 05 šedá

Rohový profil, Color, P117 barva: 05 šedá, Vnější roh Color se používá všude tam, kde se stýkají kolmo dvě plochy. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Rohový profil, Color, P117 barva: 08 hnědá

Rohový profil, Color, P117 barva: 08 hnědá, Vnější roh Color se používá všude tam, kde se stýkají kolmo dvě plochy. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Rohový profil, Color, P117 barva: 09 grafitová

Rohový profil, Color, P117 barva: 09 grafitová, Vnější roh Color se používá všude tam, kde se stýkají kolmo dvě plochy. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Rohový profil, Color, P117 barva: 11 smrk

Rohový profil, Color, P117 barva: 11 smrk, Vnější roh Color se používá všude tam, kde se stýkají kolmo dvě plochy. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Rohový profil, Color, P117 barva: 12 borovice

Rohový profil, Color, P117 barva: 12 borovice, Vnější roh Color se používá všude tam, kde se stýkají kolmo dvě plochy. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Rohový profil, Color, P117 barva: 14 zlatý dub

Rohový profil, Color, P117 barva: 14 zlatý dub, Vnější roh Color se používá všude tam, kde se stýkají kolmo dvě plochy. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Rohový profil, Color, P117 barva: 18 ořech

Rohový profil, Color, P117 barva: 18 ořech, Vnější roh Color se používá všude tam, kde se stýkají kolmo dvě plochy. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Spojovací profil, Color, P110 barva: 01 bílá

Spojovací profil, Color, P110 barva: 01 bílá, Spojovací H profil slouží k délkovému prodloužení palubek. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Spojovací profil, Color, P110 barva: 02 mramorová

Spojovací profil, Color, P110 barva: 02 mramorová, Spojovací H profil slouží k délkovému prodloužení palubek. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Spojovací profil, Color, P110 barva: 05 šedá

Spojovací profil, Color, P110 barva: 05 šedá, Spojovací H profil slouží k délkovému prodloužení palubek. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Spojovací profil, Color, P110 barva: 08 hnědá

Spojovací profil, Color, P110 barva: 08 hnědá, Spojovací H profil slouží k délkovému prodloužení palubek. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Spojovací profil, Color, P110 barva: 09 grafitová

Spojovací profil, Color, P110 barva: 09 grafitová, Spojovací H profil slouží k délkovému prodloužení palubek. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Spojovací profil, Color, P110 barva: 11 smrk

Spojovací profil, Color, P110 barva: 11 smrk, Spojovací H profil slouží k délkovému prodloužení palubek. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Spojovací profil, Color, P110 barva: 12 borovice

Spojovací profil, Color, P110 barva: 12 borovice, Spojovací H profil slouží k délkovému prodloužení palubek. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Spojovací profil, Color, P110 barva: 14 zlatý dub

Spojovací profil, Color, P110 barva: 14 zlatý dub, Spojovací H profil slouží k délkovému prodloužení palubek. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Spojovací profil, Color, P110 barva: 18 ořech

Spojovací profil, Color, P110 barva: 18 ořech, Spojovací H profil slouží k délkovému prodloužení palubek. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ukončovací F profil, Color, P119 barva: 01 bílá

Ukončovací F profil, Color, P119 barva: 01 bílá, Ukončovací F profil Color se používá k zakončení plochy rohem. Vyrábí se v 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ukončovací F profil, Color, P119 barva: 02 mramorová

Ukončovací F profil, Color, P119 barva: 02 mramorová, Ukončovací F profil Color se používá k zakončení plochy rohem. Vyrábí se v 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ukončovací F profil, Color, P119 barva: 05 šedá

Ukončovací F profil, Color, P119 barva: 05 šedá, Ukončovací F profil Color se používá k zakončení plochy rohem. Vyrábí se v 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ukončovací F profil, Color, P119 barva: 08 hnědá

Ukončovací F profil, Color, P119 barva: 08 hnědá, Ukončovací F profil Color se používá k zakončení plochy rohem. Vyrábí se v 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ukončovací F profil, Color, P119 barva: 09 grafitová

Ukončovací F profil, Color, P119 barva: 09 grafitová, Ukončovací F profil Color se používá k zakončení plochy rohem. Vyrábí se v 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ukončovací F profil, Color, P119 barva: 11 smrk

Ukončovací F profil, Color, P119 barva: 11 smrk, Ukončovací F profil Color se používá k zakončení plochy rohem. Vyrábí se v 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ukončovací F profil, Color, P119 barva: 12 borovice

Ukončovací F profil, Color, P119 barva: 12 borovice, Ukončovací F profil Color se používá k zakončení plochy rohem. Vyrábí se v 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ukončovací F profil, Color, P119 barva: 14 zlatý dub

Ukončovací F profil, Color, P119 barva: 14 zlatý dub, Ukončovací F profil Color se používá k zakončení plochy rohem. Vyrábí se v 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Ukončovací F profil, Color, P119 barva: 18 ořech

Ukončovací F profil, Color, P119 barva: 18 ořech, Ukončovací F profil Color se používá k zakončení plochy rohem. Vyrábí se v 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Flexibilní roh, Color, P111 barva: 01 bílá

Flexibilní roh, Color, P111 barva: 01 bílá, Flexibilní roh Color umožňuje napojení dvou ploch pod jiným úhlem než pravým. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Flexibilní roh, Color, P111 barva: 02 mramorová

Flexibilní roh, Color, P111 barva: 02 mramorová, Flexibilní roh Color umožňuje napojení dvou ploch pod jiným úhlem než pravým. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Flexibilní roh, Color, P111 barva: 05 šedá

Flexibilní roh, Color, P111 barva: 05 šedá, Flexibilní roh Color umožňuje napojení dvou ploch pod jiným úhlem než pravým. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Flexibilní roh, Color, P111 barva: 08 hnědá

Flexibilní roh, Color, P111 barva: 08 hnědá, Flexibilní roh Color umožňuje napojení dvou ploch pod jiným úhlem než pravým. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Flexibilní roh, Color, P111 barva: 09 grafitová

Flexibilní roh, Color, P111 barva: 09 grafitová, Flexibilní roh Color umožňuje napojení dvou ploch pod jiným úhlem než pravým. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Flexibilní roh, Color, P111 barva: 11 smrk

Flexibilní roh, Color, P111 barva: 11 smrk, Flexibilní roh Color umožňuje napojení dvou ploch pod jiným úhlem než pravým. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Flexibilní roh, Color, P111 barva: 12 borovice

Flexibilní roh, Color, P111 barva: 12 borovice, Flexibilní roh Color umožňuje napojení dvou ploch pod jiným úhlem než pravým. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Flexibilní roh, Color, P111 barva: 14 zlatý dub

Flexibilní roh, Color, P111 barva: 14 zlatý dub, Flexibilní roh Color umožňuje napojení dvou ploch pod jiným úhlem než pravým. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Flexibilní roh, Color, P111 barva: 18 ořech

Flexibilní roh, Color, P111 barva: 18 ořech, Flexibilní roh Color umožňuje napojení dvou ploch pod jiným úhlem než pravým. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kout, Color, P118 barva: 01 bílá

Kout, Color, P118 barva: 01 bílá, Kout Color - vnitřní roh, umožňuje napojení dvou ploch s vnitřním rohem. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kout, Color, P118 barva: 02 mramorová

Kout, Color, P118 barva: 02 mramorová, Kout Color - vnitřní roh, umožňuje napojení dvou ploch s vnitřním rohem. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kout, Color, P118 barva: 05 šedá

Kout, Color, P118 barva: 05 šedá, Kout Color - vnitřní roh, umožňuje napojení dvou ploch s vnitřním rohem. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kout, Color, P118 barva: 08 hnědá

Kout, Color, P118 barva: 08 hnědá, Kout Color - vnitřní roh, umožňuje napojení dvou ploch s vnitřním rohem. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kout, Color, P118 barva: 09 grafitová

Kout, Color, P118 barva: 09 grafitová, Kout Color - vnitřní roh, umožňuje napojení dvou ploch s vnitřním rohem. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kout, Color, P118 barva: 11 smrk

Kout, Color, P118 barva: 11 smrk, Kout Color - vnitřní roh, umožňuje napojení dvou ploch s vnitřním rohem. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kout, Color, P118 barva: 12 borovice

Kout, Color, P118 barva: 12 borovice, Kout Color - vnitřní roh, umožňuje napojení dvou ploch s vnitřním rohem. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kout, Color, P118 barva: 14 zlatý dub

Kout, Color, P118 barva: 14 zlatý dub, Kout Color - vnitřní roh, umožňuje napojení dvou ploch s vnitřním rohem. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kout, Color, P118 barva: 18 ořech

Kout, Color, P118 barva: 18 ořech, Kout Color - vnitřní roh, umožňuje napojení dvou ploch s vnitřním rohem. Vyrábí se ve všech 10 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Rohový profil, Profi ASA, P517 barva: 111 třešeň

Rohový profil, Profi ASA, P517 barva: 111 třešeň, Vnější roh Profi ASA se používá všude tam, kde se stýkají kolmo dvě plochy. Vyrábí se ve 3 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Rohový profil, Profi ASA, P517 barva: 154 ořech

Rohový profil, Profi ASA, P517 barva: 154 ořech, Vnější roh Profi ASA se používá všude tam, kde se stýkají kolmo dvě plochy. Vyrábí se ve 3 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Rohový profil, Profi ASA, P517 barva: 160 zlatý dub

Rohový profil, Profi ASA, P517 barva: 160 zlatý dub, Vnější roh Profi ASA se používá všude tam, kde se stýkají kolmo dvě plochy. Vyrábí se ve 3 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Rohový profil, Profi ASA, P517 barva: 175 antracit

Rohový profil, Profi ASA, P517 barva: 175 antracit, Vnější roh Profi ASA se používá všude tam, kde se stýkají kolmo dvě plochy. Vyrábí se ve 3 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Spojovací profil, Profi ASA, P510 barva: 111 třešeň

Spojovací profil, Profi ASA, P510 barva: 111 třešeň, Spojovací H profil slouží k délkovému prodloužení palubek. Vyrábí se ve 3 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Spojovací profil, Profi ASA, P510 barva: 154 ořech

Spojovací profil, Profi ASA, P510 barva: 154 ořech, Spojovací H profil slouží k délkovému prodloužení palubek. Vyrábí se ve 3 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Spojovací profil, Profi ASA, P510 barva: 160 zlatý dub

Spojovací profil, Profi ASA, P510 barva: 160 zlatý dub, Spojovací H profil slouží k délkovému prodloužení palubek. Vyrábí se ve 3 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Spojovací profil, Profi ASA, P510 barva: 175 antracit

Spojovací profil, Profi ASA, P510 barva: 175 antracit, Spojovací H profil slouží k délkovému prodloužení palubek. Vyrábí se ve 3 barvách a délce 3 m. Objednávka bude zaokrouhlena na celý kus. Plastové palubky a profily skladujte na stinném místě na rovném podkladu, nikdy je nenechávejte ležet na přímém slunci.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK