Podprsenka ava

Pro vyhledávací frázi Podprsenka ava jsme na našem vyhledávači našli 36258 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Podprsenka ava trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 36258 produktů

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi černá 95F

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi černá 95F, Dámská polovyztužená podprsenka, která je vyrobená z bílého mikrovlákna. Košíčky modelu zdobí v horní části efektní krajka. Boky jsou ušité z pružné krajky a jsou zpevněné svislými kosticemi. Ozdobná ramínka není možné odepnout.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi černá 90H

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi černá 90H, Dámská polovyztužená podprsenka, která je vyrobená z bílého mikrovlákna. Košíčky modelu zdobí v horní části efektní krajka. Boky jsou ušité z pružné krajky a jsou zpevněné svislými kosticemi. Ozdobná ramínka není možné odepnout.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Vyztužená podprsenka Ava 1263 béžová 85F

Vyztužená podprsenka Ava 1263 Béžová 85F, Vyztužená podprsenka se svislým a šikmým střihem. Ušitá je z hladkého mikrovlákna. Mezi košíčky je saténová mašlička. Boky jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka jsou neodepínací. Model dobře podpírá a pozvedá prsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Vyztužená podprsenka Ava 1263 Béžová 95E

Vyztužená podprsenka Ava 1263 Béžová 95E, Vyztužená podprsenka se svislým a šikmým střihem. Ušitá je z hladkého mikrovlákna. Mezi košíčky je saténová mašlička. Boky jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka jsou neodepínací. Model dobře podpírá a pozvedá prsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Vyztužená podprsenka Ava 1263 Béžová 70D

Vyztužená podprsenka Ava 1263 Béžová 70D, Vyztužená podprsenka se svislým a šikmým střihem. Ušitá je z hladkého mikrovlákna. Mezi košíčky je saténová mašlička. Boky jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka jsou neodepínací. Model dobře podpírá a pozvedá prsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Vyztužená podprsenka Ava 1263 Béžová 80B

Vyztužená podprsenka Ava 1263 Béžová 80B, Vyztužená podprsenka se svislým a šikmým střihem. Ušitá je z hladkého mikrovlákna. Mezi košíčky je saténová mašlička. Boky jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka jsou neodepínací. Model dobře podpírá a pozvedá prsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Vyztužená podprsenka Ava 1263 Béžová 70I

Vyztužená podprsenka Ava 1263 Béžová 70I, Vyztužená podprsenka se svislým a šikmým střihem. Ušitá je z hladkého mikrovlákna. Mezi košíčky je saténová mašlička. Boky jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka jsou neodepínací. Model dobře podpírá a pozvedá prsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Vyztužená podprsenka Ava 1263 Béžová 70J

Vyztužená podprsenka Ava 1263 Béžová 70J, Vyztužená podprsenka se svislým a šikmým střihem. Ušitá je z hladkého mikrovlákna. Mezi košíčky je saténová mašlička. Boky jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka jsou neodepínací. Model dobře podpírá a pozvedá prsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Vyztužená podprsenka Ava 1263 Béžová 80C

Vyztužená podprsenka Ava 1263 Béžová 80C, Vyztužená podprsenka se svislým a šikmým střihem. Ušitá je z hladkého mikrovlákna. Mezi košíčky je saténová mašlička. Boky jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka jsou neodepínací. Model dobře podpírá a pozvedá prsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Vyztužená podprsenka Ava 1263 Béžová 100D

Vyztužená podprsenka Ava 1263 Béžová 100D, Vyztužená podprsenka se svislým a šikmým střihem. Ušitá je z hladkého mikrovlákna. Mezi košíčky je saténová mašlička. Boky jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka jsou neodepínací. Model dobře podpírá a pozvedá prsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Vyztužená podprsenka Ava 1263 Béžová 85C

Vyztužená podprsenka Ava 1263 Béžová 85C, Vyztužená podprsenka se svislým a šikmým střihem. Ušitá je z hladkého mikrovlákna. Mezi košíčky je saténová mašlička. Boky jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka jsou neodepínací. Model dobře podpírá a pozvedá prsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Vyztužená podprsenka Ava 1263 bílá 65J

Vyztužená podprsenka Ava 1263 bílá 65J, Vyztužená podprsenka se svislým a šikmým střihem. Ušitá je z hladkého mikrovlákna. Mezi košíčky je saténová mašlička. Boky jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka jsou neodepínací. Model dobře podpírá a pozvedá prsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Vyztužená podprsenka Ava 1263 bílá 95B

Vyztužená podprsenka Ava 1263 bílá 95B, Vyztužená podprsenka se svislým a šikmým střihem. Ušitá je z hladkého mikrovlákna. Mezi košíčky je saténová mašlička. Boky jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka jsou neodepínací. Model dobře podpírá a pozvedá prsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Vyztužená podprsenka Ava 1263 Bílá 85E

Vyztužená podprsenka Ava 1263 bílá 85E, Vyztužená podprsenka se svislým a šikmým střihem. Ušitá je z hladkého mikrovlákna. Mezi košíčky je saténová mašlička. Boky jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka jsou neodepínací. Model dobře podpírá a pozvedá prsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Vyztužená podprsenka Ava 1263 Bílá 80E

Vyztužená podprsenka Ava 1263 bílá 80E, Vyztužená podprsenka se svislým a šikmým střihem. Ušitá je z hladkého mikrovlákna. Mezi košíčky je saténová mašlička. Boky jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka jsou neodepínací. Model dobře podpírá a pozvedá prsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Vyztužená podprsenka Ava 1263 bílá 70J

Vyztužená podprsenka Ava 1263 bílá 70J, Vyztužená podprsenka se svislým a šikmým střihem. Ušitá je z hladkého mikrovlákna. Mezi košíčky je saténová mašlička. Boky jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka jsou neodepínací. Model dobře podpírá a pozvedá prsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Vyztužená podprsenka Ava 1263 bílá 90B

Vyztužená podprsenka Ava 1263 bílá 90B, Vyztužená podprsenka se svislým a šikmým střihem. Ušitá je z hladkého mikrovlákna. Mezi košíčky je saténová mašlička. Boky jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka jsou neodepínací. Model dobře podpírá a pozvedá prsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Vyztužená podprsenka Ava 1263 bílá 95E

Vyztužená podprsenka Ava 1263 bílá 95E, Vyztužená podprsenka se svislým a šikmým střihem. Ušitá je z hladkého mikrovlákna. Mezi košíčky je saténová mašlička. Boky jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka jsou neodepínací. Model dobře podpírá a pozvedá prsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 černá 65F

Polovyztužená dámská podprsenka Ava 1030 černá 65F, Polovyztužená dámská podprsenka z bílého mikrovlákna, košíčky v horní linii dekoruje efektní krajka. Boční části z elastické krajky, zpevněné svislou kosticí. Dekorativní ramínka, nejsou odepínací.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi Béžová 105D

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi Béžová 105D, Dámská polovyztužená podprsenka, která je vyrobená z bílého mikrovlákna. Košíčky modelu zdobí v horní části efektní krajka. Boky jsou ušité z pružné krajky a jsou zpevněné svislými kosticemi. Ozdobná ramínka není možné odepnout.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi Béžová 85H

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi Béžová 85H, Dámská polovyztužená podprsenka, která je vyrobená z bílého mikrovlákna. Košíčky modelu zdobí v horní části efektní krajka. Boky jsou ušité z pružné krajky a jsou zpevněné svislými kosticemi. Ozdobná ramínka není možné odepnout.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi Béžová 100E

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi Béžová 100E, Dámská polovyztužená podprsenka, která je vyrobená z bílého mikrovlákna. Košíčky modelu zdobí v horní části efektní krajka. Boky jsou ušité z pružné krajky a jsou zpevněné svislými kosticemi. Ozdobná ramínka není možné odepnout.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi béžová 100F

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi Béžová 100F, Dámská polovyztužená podprsenka, která je vyrobená z bílého mikrovlákna. Košíčky modelu zdobí v horní části efektní krajka. Boky jsou ušité z pružné krajky a jsou zpevněné svislými kosticemi. Ozdobná ramínka není možné odepnout.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi béžová 95H

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi Béžová 95H, Dámská polovyztužená podprsenka, která je vyrobená z bílého mikrovlákna. Košíčky modelu zdobí v horní části efektní krajka. Boky jsou ušité z pružné krajky a jsou zpevněné svislými kosticemi. Ozdobná ramínka není možné odepnout.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi béžová 95F

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi Béžová 95F, Dámská polovyztužená podprsenka, která je vyrobená z bílého mikrovlákna. Košíčky modelu zdobí v horní části efektní krajka. Boky jsou ušité z pružné krajky a jsou zpevněné svislými kosticemi. Ozdobná ramínka není možné odepnout.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi béžová 105F

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi Béžová 105F, Dámská polovyztužená podprsenka, která je vyrobená z bílého mikrovlákna. Košíčky modelu zdobí v horní části efektní krajka. Boky jsou ušité z pružné krajky a jsou zpevněné svislými kosticemi. Ozdobná ramínka není možné odepnout.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi Béžová 90I

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi Béžová 90I, Dámská polovyztužená podprsenka, která je vyrobená z bílého mikrovlákna. Košíčky modelu zdobí v horní části efektní krajka. Boky jsou ušité z pružné krajky a jsou zpevněné svislými kosticemi. Ozdobná ramínka není možné odepnout.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi Béžová 75L

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi Béžová 75L, Dámská polovyztužená podprsenka, která je vyrobená z bílého mikrovlákna. Košíčky modelu zdobí v horní části efektní krajka. Boky jsou ušité z pružné krajky a jsou zpevněné svislými kosticemi. Ozdobná ramínka není možné odepnout.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi béžová 95G

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi Béžová 95G, Dámská polovyztužená podprsenka, která je vyrobená z bílého mikrovlákna. Košíčky modelu zdobí v horní části efektní krajka. Boky jsou ušité z pružné krajky a jsou zpevněné svislými kosticemi. Ozdobná ramínka není možné odepnout.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi Béžová 75K

Polovyztužená podprsenka Ava 1030 Maxi Béžová 75K, Dámská polovyztužená podprsenka, která je vyrobená z bílého mikrovlákna. Košíčky modelu zdobí v horní části efektní krajka. Boky jsou ušité z pružné krajky a jsou zpevněné svislými kosticemi. Ozdobná ramínka není možné odepnout.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Vyztužená podprsenka Ava 1263 bílá 100C

Vyztužená podprsenka Ava 1263 bílá 100C, Vyztužená podprsenka se svislým a šikmým střihem. Ušitá je z hladkého mikrovlákna. Mezi košíčky je saténová mašlička. Boky jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka jsou neodepínací. Model dobře podpírá a pozvedá prsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Vyztužená podprsenka Ava 1263 bílá 95C

Vyztužená podprsenka Ava 1263 bílá 95C, Vyztužená podprsenka se svislým a šikmým střihem. Ušitá je z hladkého mikrovlákna. Mezi košíčky je saténová mašlička. Boky jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka jsou neodepínací. Model dobře podpírá a pozvedá prsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Vyztužená podprsenka Ava 1263 bílá 70F

Vyztužená podprsenka Ava 1263 bílá 70F, Vyztužená podprsenka se svislým a šikmým střihem. Ušitá je z hladkého mikrovlákna. Mezi košíčky je saténová mašlička. Boky jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka jsou neodepínací. Model dobře podpírá a pozvedá prsa.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámská podprsenka AVA 1691 pudrově růžová 70I

Dámská podprsenka AVA 1691 pudrově růžová 70I, Dámská luxusní podprsenka značky AVA. Nevyztužená podprsenka bez kostic je kombinovaná hladkou tělovou látkou a krásně dekorovanou krajkou v horní části košíčků. Podprsenka má vysoký střed a pružné boční kostice. Mezi košíčky je krásná stříbrná aplikace se zasazenou kuličkou. Ramínka jsou pevně všitá a lehce délkově nastavite...

Více informací
Dostupnost: skladem

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 75I

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 75I, Měkká bílá podprsenka s kosticemi. Košíčky podprsenky jsou vyrobené ze síťoviny ozdobené efektní výšivkou a z vnitřní strany jsou podšité jemnou látkou. Ve spojích košíčků a ramínek jsou umístěné saténové mašličky. Boky jsou hladké a zesílené svislými kosticemi. Ramínka není možné odepnout. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 %...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 70G

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 70G, Měkká bílá podprsenka s kosticemi. Košíčky podprsenky jsou vyrobené ze síťoviny ozdobené efektní výšivkou a z vnitřní strany jsou podšité jemnou látkou. Ve spojích košíčků a ramínek jsou umístěné saténové mašličky. Boky jsou hladké a zesílené svislými kosticemi. Ramínka není možné odepnout. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 %...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 75H

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 75H, Měkká bílá podprsenka s kosticemi. Košíčky podprsenky jsou vyrobené ze síťoviny ozdobené efektní výšivkou a z vnitřní strany jsou podšité jemnou látkou. Ve spojích košíčků a ramínek jsou umístěné saténové mašličky. Boky jsou hladké a zesílené svislými kosticemi. Ramínka není možné odepnout. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 %...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 80F

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 80F, Měkká bílá podprsenka s kosticemi. Košíčky podprsenky jsou vyrobené ze síťoviny ozdobené efektní výšivkou a z vnitřní strany jsou podšité jemnou látkou. Ve spojích košíčků a ramínek jsou umístěné saténové mašličky. Boky jsou hladké a zesílené svislými kosticemi. Ramínka není možné odepnout. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 %...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 80H

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 80H, Měkká bílá podprsenka s kosticemi. Košíčky podprsenky jsou vyrobené ze síťoviny ozdobené efektní výšivkou a z vnitřní strany jsou podšité jemnou látkou. Ve spojích košíčků a ramínek jsou umístěné saténové mašličky. Boky jsou hladké a zesílené svislými kosticemi. Ramínka není možné odepnout. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 %...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 85F

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 85F, Měkká bílá podprsenka s kosticemi. Košíčky podprsenky jsou vyrobené ze síťoviny ozdobené efektní výšivkou a z vnitřní strany jsou podšité jemnou látkou. Ve spojích košíčků a ramínek jsou umístěné saténové mašličky. Boky jsou hladké a zesílené svislými kosticemi. Ramínka není možné odepnout. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 %...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 80G

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 80G, Měkká bílá podprsenka s kosticemi. Košíčky podprsenky jsou vyrobené ze síťoviny ozdobené efektní výšivkou a z vnitřní strany jsou podšité jemnou látkou. Ve spojích košíčků a ramínek jsou umístěné saténové mašličky. Boky jsou hladké a zesílené svislými kosticemi. Ramínka není možné odepnout. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 %...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 70J

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 70J, Měkká bílá podprsenka s kosticemi. Košíčky podprsenky jsou vyrobené ze síťoviny ozdobené efektní výšivkou a z vnitřní strany jsou podšité jemnou látkou. Ve spojích košíčků a ramínek jsou umístěné saténové mašličky. Boky jsou hladké a zesílené svislými kosticemi. Ramínka není možné odepnout. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 %...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 65H

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 65H, Měkká bílá podprsenka s kosticemi. Košíčky podprsenky jsou vyrobené ze síťoviny ozdobené efektní výšivkou a z vnitřní strany jsou podšité jemnou látkou. Ve spojích košíčků a ramínek jsou umístěné saténové mašličky. Boky jsou hladké a zesílené svislými kosticemi. Ramínka není možné odepnout. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 %...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 85C

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 85C, Měkká bílá podprsenka s kosticemi. Košíčky podprsenky jsou vyrobené ze síťoviny ozdobené efektní výšivkou a z vnitřní strany jsou podšité jemnou látkou. Ve spojích košíčků a ramínek jsou umístěné saténové mašličky. Boky jsou hladké a zesílené svislými kosticemi. Ramínka není možné odepnout. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 %...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 90D

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 90D, Měkká bílá podprsenka s kosticemi. Košíčky podprsenky jsou vyrobené ze síťoviny ozdobené efektní výšivkou a z vnitřní strany jsou podšité jemnou látkou. Ve spojích košíčků a ramínek jsou umístěné saténové mašličky. Boky jsou hladké a zesílené svislými kosticemi. Ramínka není možné odepnout. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 %...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 100D

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 100D, Měkká bílá podprsenka s kosticemi. Košíčky podprsenky jsou vyrobené ze síťoviny ozdobené efektní výšivkou a z vnitřní strany jsou podšité jemnou látkou. Ve spojích košíčků a ramínek jsou umístěné saténové mašličky. Boky jsou hladké a zesílené svislými kosticemi. Ramínka není možné odepnout. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 ...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 100B

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 100B, Měkká bílá podprsenka s kosticemi. Košíčky podprsenky jsou vyrobené ze síťoviny ozdobené efektní výšivkou a z vnitřní strany jsou podšité jemnou látkou. Ve spojích košíčků a ramínek jsou umístěné saténové mašličky. Boky jsou hladké a zesílené svislými kosticemi. Ramínka není možné odepnout. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 ...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 105B

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 105B, Měkká bílá podprsenka s kosticemi. Košíčky podprsenky jsou vyrobené ze síťoviny ozdobené efektní výšivkou a z vnitřní strany jsou podšité jemnou látkou. Ve spojích košíčků a ramínek jsou umístěné saténové mašličky. Boky jsou hladké a zesílené svislými kosticemi. Ramínka není možné odepnout. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 ...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 105C

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 105C, Měkká bílá podprsenka s kosticemi. Košíčky podprsenky jsou vyrobené ze síťoviny ozdobené efektní výšivkou a z vnitřní strany jsou podšité jemnou látkou. Ve spojích košíčků a ramínek jsou umístěné saténové mašličky. Boky jsou hladké a zesílené svislými kosticemi. Ramínka není možné odepnout. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 ...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 95E

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 95E, Měkká bílá podprsenka s kosticemi. Košíčky podprsenky jsou vyrobené ze síťoviny ozdobené efektní výšivkou a z vnitřní strany jsou podšité jemnou látkou. Ve spojích košíčků a ramínek jsou umístěné saténové mašličky. Boky jsou hladké a zesílené svislými kosticemi. Ramínka není možné odepnout. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 %...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 100C

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 100C, Měkká bílá podprsenka s kosticemi. Košíčky podprsenky jsou vyrobené ze síťoviny ozdobené efektní výšivkou a z vnitřní strany jsou podšité jemnou látkou. Ve spojích košíčků a ramínek jsou umístěné saténové mašličky. Boky jsou hladké a zesílené svislými kosticemi. Ramínka není možné odepnout. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 ...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 85E

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 85E, Měkká bílá podprsenka s kosticemi. Košíčky podprsenky jsou vyrobené ze síťoviny ozdobené efektní výšivkou a z vnitřní strany jsou podšité jemnou látkou. Ve spojích košíčků a ramínek jsou umístěné saténové mašličky. Boky jsou hladké a zesílené svislými kosticemi. Ramínka není možné odepnout. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 %...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 95C

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 95C, Měkká bílá podprsenka s kosticemi. Košíčky podprsenky jsou vyrobené ze síťoviny ozdobené efektní výšivkou a z vnitřní strany jsou podšité jemnou látkou. Ve spojích košíčků a ramínek jsou umístěné saténové mašličky. Boky jsou hladké a zesílené svislými kosticemi. Ramínka není možné odepnout. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 %...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 70D

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 70D, Měkká bílá podprsenka s kosticemi. Košíčky podprsenky jsou vyrobené ze síťoviny ozdobené efektní výšivkou a z vnitřní strany jsou podšité jemnou látkou. Ve spojích košíčků a ramínek jsou umístěné saténové mašličky. Boky jsou hladké a zesílené svislými kosticemi. Ramínka není možné odepnout. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 %...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 70I

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 70I, Měkká bílá podprsenka s kosticemi. Košíčky podprsenky jsou vyrobené ze síťoviny ozdobené efektní výšivkou a z vnitřní strany jsou podšité jemnou látkou. Ve spojích košíčků a ramínek jsou umístěné saténové mašličky. Boky jsou hladké a zesílené svislými kosticemi. Ramínka není možné odepnout. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 %...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 85D

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 85D, Měkká bílá podprsenka s kosticemi. Košíčky podprsenky jsou vyrobené ze síťoviny ozdobené efektní výšivkou a z vnitřní strany jsou podšité jemnou látkou. Ve spojích košíčků a ramínek jsou umístěné saténové mašličky. Boky jsou hladké a zesílené svislými kosticemi. Ramínka není možné odepnout. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 %...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 70E

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 70E, Měkká bílá podprsenka s kosticemi. Košíčky podprsenky jsou vyrobené ze síťoviny ozdobené efektní výšivkou a z vnitřní strany jsou podšité jemnou látkou. Ve spojích košíčků a ramínek jsou umístěné saténové mašličky. Boky jsou hladké a zesílené svislými kosticemi. Ramínka není možné odepnout. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 %...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 80D

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 80D, Měkká bílá podprsenka s kosticemi. Košíčky podprsenky jsou vyrobené ze síťoviny ozdobené efektní výšivkou a z vnitřní strany jsou podšité jemnou látkou. Ve spojích košíčků a ramínek jsou umístěné saténové mašličky. Boky jsou hladké a zesílené svislými kosticemi. Ramínka není možné odepnout. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 %...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 80E

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 80E, Měkká bílá podprsenka s kosticemi. Košíčky podprsenky jsou vyrobené ze síťoviny ozdobené efektní výšivkou a z vnitřní strany jsou podšité jemnou látkou. Ve spojích košíčků a ramínek jsou umístěné saténové mašličky. Boky jsou hladké a zesílené svislými kosticemi. Ramínka není možné odepnout. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 %...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 65E

Měkká dámská podprsenka Ava 1396 bílá 65E, Měkká bílá podprsenka s kosticemi. Košíčky podprsenky jsou vyrobené ze síťoviny ozdobené efektní výšivkou a z vnitřní strany jsou podšité jemnou látkou. Ve spojích košíčků a ramínek jsou umístěné saténové mašličky. Boky jsou hladké a zesílené svislými kosticemi. Ramínka není možné odepnout. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 %...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK