Potraviny a napoje v kostce libor masek
Pro vyhledávací frázi Potraviny a napoje v kostce libor masek jsme na našem vyhledávači našli 5 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Potraviny a napoje v kostce libor masek trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Potraviny a nápoje v kostce - Libor Mašek
Publikace čtenáře seznamuje se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou cizorodých látek, zvláště aditivních, které jsou v současné době až příliš hojně využívány. Také je vysvětleno označování cizorodých látek pomocí symbolu 'E'. Kniha je vítaným pomocníkem pro studenty i pro pracovníky ve společném...
Více informacíPotraviny a nápoje v kostce - Libor Mašek
Anotace: Čtenáři jsou seznámeni nejen se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou cizorodých látek, zvláště aditivních, které jsou v současné době až příli&scar...
Více informacíPotraviny a nápoje v kostce - Mašek Libor
Publikace Ing. Libora Maška vyplňuje mezeru v oblasti zbožíznaleckého hodnocení poživatin, neboť již dlouhou dobu není na našem trhu k dosažení vhodná publikace.V úvodní části autor seznamuje čtenáře s všeobecnými údaji o potravinách a právě tyto údaje v dříve vydávaných publikacích chyběly.Stručnou formou jsou uváděny skupiny potravin, ve kterých je uvedeno jejich složen...
Více informacíPotraviny a nápoje v kostce, 2. vydání - Libor Mašek
<p>Čtenáři jsou seznámeni nejen se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou cizorodých látek, zvláště aditivních, které jsou v současné době až příliš hojně využívány. Také je vysvětleno označování cizorodých látek pomocí symbolu "E". Kniha je vítaným pomocníkem pro studenty i pro pra...
Více informacíPotraviny a nápoje v kostce (978-80-904093-5-4)
Kniha - autor Libor Mašek, česky Publikace čtenáře seznamuje se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou cizorodých látek, zvláště aditivních, které jsou v současné době až příliš hojně využívány. Také je vysvětleno označování cizorodých látek pomocí symbolu 'E'. Kniha je vítaným pomocníkem pro stu...
Více informací