Receptury teplych pokrmu kniha
Pro vyhledávací frázi Receptury teplych pokrmu kniha jsme na našem vyhledávači našli 37 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Receptury teplych pokrmu kniha trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Receptury teplých pokrmů
Aktuální 8. přepracované vydání souboru \"Receptury teplých pokrmů\" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu \"NOVÉ RECEPTURY\", která odráží moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena in...
Více informacíReceptury teplých pokrmů
Aktuální 8. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", která odráží moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena inform...
Více informacíReceptury teplých pokrmů
Receptury teplých pokrmůNení skladem - lze objednat - Dotisk expedujeme 25. listopadu 2020Aktuální 8. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž p...
Více informacíReceptury teplých pokrmů - Jaroslav Runštuk
Aktuální 8. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", která odráží moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena inform...
Více informacíReceptury teplých pokrmů - Jaroslav Runštuk
<p></p><p> Aktuální 8. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", která odráží moderní trendy naší...
Více informacíReceptury teplých pokrmů - Jaroslav Runštuk
Anotace: Aktuální 8. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hyg...
Více informacíReceptury teplých pokrmů 8.v (978-80-904093-4-7)
Kniha - autor Jaroslav Runštuk, česky, pevná bez přebalu lesklá Aktuální 8. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", která odráží m...
Více informacíReceptury teplých pokrmů - Jaroslav Runštuk, kolektiv autorů
Aktuální 8. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně.
Více informacíReceptury studených pokrmů
Jaroslav RunštukR PLUS 2008Kniha, čeština, 812 stran
Více informacíReceptury studených pokrmů (978-80-902492-9-5)
Kniha - autor Jaroslav Runštuk, 812 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Aktuálně vydaný soubor, již na 832 stranách, je doplněn o receptury s využitím především na rautech a cateringových akcích. Dále obsahuje sdělení Hygienické služby, včetně výtahu z hygienických předpisů. Celá publikace je představena v nové grafické úpravě, která napomáhá k lepší přehlednosti a l...
Více informacíVaříme bez soli: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8)
Kniha - autor Miroslav Légl, 416 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Nechcete nebo nemůžete solit? Rádi byste omezili slaná jídla ve svém jídelníčku? Naše strava je nositelem řady přebytků a balastu, které narušují fungování lidského organismu a poškozují tělesné orgány. Jedním z významných negativních činitelů je ohromující nadbytek soli, již potravou tělu dlouhodo...
Více informacíVaříme bez soli - Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů EMINENT - Ing. Jiří Kuchař
Nechcete nebo nemůžete solit? Rádi byste omezili slaná jídla ve svém jídelníčku? Naše strava je nositelem řady přebytků a balastu, které narušují fungování lidského organismu a poškozují tělesné orgány. Jedním z významných negativních činitelů je ohromující nadbytek soli, již potravou tělu dlouhodobě dodáváme. Tato kniha je sestavena tak, aby mohla být významným pomocníke...
Více informacíVaříme bez soli - Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů - Miroslav Légl
<p></p><p> Nechcete nebo nemůžete solit? Rádi byste omezili slaná jídla ve svém jídelníčku? Naše strava je nositelem řady přebytků a balastu, které narušují fungování lidského organismu a poškozují tělesné orgány. Jedním z významných negativních činitelů je ohromující nadbytek soli, již potravou tělu dlouhodobě dodáváme.</p> <p> Tato kniha ...
Více informacíVaříme bez soli - Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů - Miroslav Légl
Anotace: Nechcete nebo nemůžete solit? Rádi byste omezili slaná jídla ve svém jídelníčku? Naše strava je nositelem řady přebytků a balastu, které narušují fungování lidského organismu a poškozují tělesné orgány. Jedním z významných n...
Více informacíMezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4)
Kniha - autor Miroslav Légl, 364 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Tato kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné publikace Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalších více než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů, jejichž rozhodujícím principem je kombinace více druhů základních potravin, vhodně ochucovaných, s pečlivě popsaným tech...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 144 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.
Více informacíMezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie - Miroslav Légl
Tato kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné publikace Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalších více než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů.
Více informacíMezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie - Légl Miroslav
Tato kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné publikace Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalších více než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů, jejichž rozhodujícím
Více informacíTerravita Topping karamel 1kg
Země původu: Polsko Výrobce: UNIBRANDS CZ s.r.o, Hovorčovická 128, 250 65 Bořanovice Skladování: v suchu, chraňte před teplem Návod k použití: díky speciálním vlastnostem vyplývajícím z receptury lze omáčky použít pro výrobky používané v širokém rozsahu teplot: od teplých pokrmů, jako jsou palačinky nebo vafle, až po chlazené a mražené výrobky, jako je zmrzlina nebo jiné ...
Více informacíTerravita Topping čokoláda 1kg
Země původu: Polsko Výrobce: UNIBRANDS CZ s.r.o, Hovorčovická 128, 250 65 Bořanovice Skladování: v suchu, chraňte před teplem Návod k použití: díky speciálním vlastnostem vyplývajícím z receptury lze omáčky použít pro výrobky používané v širokém rozsahu teplot: od teplých pokrmů, jako jsou palačinky nebo vafle, až po chlazené a mražené výrobky, jako je zmrzlina nebo jiné ...
Více informacíTerravita Topping jahoda 1kg
Země původu: Polsko Výrobce: UNIBRANDS CZ s.r.o, Hovorčovická 128, 250 65 Bořanovice Skladování: v suchu, chraňte před teplem Návod k použití: díky speciálním vlastnostem vyplývajícím z receptury lze omáčky použít pro výrobky používané v širokém rozsahu teplot: od teplých pokrmů, jako jsou palačinky nebo vafle, až po chlazené a mražené výrobky, jako je zmrzlina nebo jiné ...
Více informacíTerravita Topping žvýkačka 1kg
Země původu: Polsko Výrobce: UNIBRANDS CZ s.r.o, Hovorčovická 128, 250 65 Bořanovice Skladování: v suchu, chraňte před teplem Návod k použití: díky speciálním vlastnostem vyplývajícím z receptury lze omáčky použít pro výrobky používané v širokém rozsahu teplot: od teplých pokrmů, jako jsou palačinky nebo vafle, až po chlazené a mražené výrobky, jako je zmrzlina nebo jiné ...
Více informacíVaříme bez soli - Miroslav Légl
Nechcete nebo nemůžete solit? Rádi byste omezili slaná jídla ve svém jídelníčku? Naše strava je nositelem řady přebytků a balastu, které narušují fungování lidského organismu a poškozují tělesné orgány. Jedním z významných negativních činitelů je ohromující nadbytek soli, již potravou tělu dlouhodobě dodáváme. Tato kniha je sestavena tak, aby mohla být významným pomocníke...
Více informacíVaříme bez soli
Nechcete nebo nemůžete solit? Rádi byste omezili slaná jídla ve svém jídelníčku? Naše strava je nositelem řady přebytků a balastu, které narušují fungování lidského organismu a poškozují tělesné orgány. Jedním z významných negativních činitelů je ohromující nadbytek soli, již potravou tělu dlouhodobě dodáváme. Tato kniha je sestavena tak, aby mohla být významným pomocníke...
Více informacíHody Půsty Masopusty: Slavíme, vaříme, zdobíme a hrajeme si celý rok podle lidových tradic (978-80-7470-077-4)
Kniha - autor Kamila Skopová, 204 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Nové vydání rozebrané knihy populární výtvarnice a etnografky Kamily Skopové (1944) Hody půsty masopusty volně navazuje na její předchozí publikace, zejména Rodinné stříbro, Velikonoční svátky o století zpátky a Vánoční svátky o století zpátky, či Rok na vsi. I zde svým charakteristickým způsobem p...
Více informacíHody, půsty, masopusty - Skopová Kamila
Nové vydání rozebrané knihy populární výtvarnice a etnografky Kamily Skopové (1944) Hody, půsty, masopusty volně navazuje na její předchozí publikace, zejména Rodinné stříbro, Vánoční svátky o století zpátky či Rok na vsi. I zde svým charakteristickým způsobem přibližuje čtenáři dění okolo všech důležitých svátků, obyčejů, zvyklostí a slavností českého kalendářního roku. ...
Více informacíMezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie - Miroslav Légl
Tato kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné publikace Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalších více než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů, jejichž rozhodujícím principem je kombinace více druhů základních potravin, vhodně ochucovaných, s pečlivě popsaným technologickým postupem vylučujícím sodíkovou zátěž, stejně jako potravinářský...
Více informacíMezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie
Tato kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné publikace Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalších více než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů, jejichž rozhodujícím principem je kombinace více druhů základních potravin, vhodně ochucovaných, s pečlivě popsaným technologickým postupem vylučujícím sodíkovou zátěž, stejně jako potravinářský...
Více informacíMezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie - Miroslav Légl
<p>Tato kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné publikace Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalších více než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů, jejichž rozhodujícím principem je kombinace více druhů základních potravin, vhodně ochucovaných, s pečlivě popsaným technologickým postupem vylučujícím sodíkovou zátěž, stejně jako potr...
Více informacíOttolenghi - Kuchařka - Yotam Ottolenghi
<p>"Vaření může být příjemné, jednoduché a naplňující, a přitom může výsledek báječně vypadat i chutnat. Vaření nesmí být protivná práce nebo nuda, může být dostupné každému, jasné a poctivé. Vaření a jídlo pro nás nepředstavuje mlhavý, vzdálený ideál, ale součást každodenního života, a tak to musí i zůstat." Dostali jste chuť uvařit něco nového, dobrého, ...
Více informacíHody Půsty Masopusty - Kamila Skopová
Nové vydání rozebrané knihy populární výtvarnice a etnografky Kamily Skopové (1944) Hody půsty masopusty volně navazuje na její předchozí publikace, zejména Rodinné stříbro, Velikonoční svátky o století zpátky a Vánoční svátky o století zpátky, či Rok na vsi. I zde svým charakteristickým způsobem přibližuje čtenáři dění okolo všech důležitých svátků, obyčejů, zvyklostí a ...
Více informacíHody, půsty, masopusty - Kamila Skopová
<p>Nové vydání rozebrané knihy populární výtvarnice a etnografky Kamily Skopové (1944) Hody půsty masopusty volně navazuje na její předchozí publikace, zejména Rodinné stříbro, Velikonoční svátky o století zpátky a Vánoční svátky o století zpátky, či Rok na vsi.<br /> I zde svým charakteristickým způsobem přibližuje čtenáři dění okolo všech důležitých svátků, ...
Více informacíHody Půsty Masopusty
Nové vydání rozebrané knihy populární výtvarnice a etnografky Kamily Skopové (1944) Hody, půsty, masopusty volně navazuje na její předchozí publikace, zejména Rodinné stříbro, Vánoční svátky o století zpátky či Rok na vsi. I zde svým charakteristickým způsobem přibližuje čtenáři dění okolo všech důležitých svátků, obyčejů, zvyklostí a slavností českého kalendářního roku.J...
Více informacíStolování pro každého - Jan Honza Lušovský
Publikace Jana Honzy Lušovského Stolování pro každého by měla sloužit jako příjemná pomůcka pro každého, kdo chce, cítí nebo má potřebu připravovat sám jakýkoliv druh pohoštění pro své přátele, hosty, případně obchodní partnery a umět se bez zbytečných omylů a nepříjemností pohybovat ve společnosti. Kniha se může stát i jakýmsi vodítkem pro některé budoucí nebo i začínají...
Více informacíStolování pro každého
Publikace Jana Honzy Lušovského Stolování pro každého by měla sloužit jako příjemná pomůcka pro každého, kdo chce, cítí nebo má potřebu připravovat sám jakýkoliv druh pohoštění pro své přátele, hosty, případně obchodní partnery a umět se bez zbytečných omylů a nepříjemností pohybovat ve společnosti.Kniha se může stát i jakýmsi vodítkem pro některé budoucí nebo i začínajíc...
Více informacíStolování pro každého - Jan Honza Lušovský
<p>Publikace Jana Honzy Lušovského Stolování pro každého by měla sloužit jako příjemná pomůcka pro každého, kdo chce, cítí nebo má potřebu připravovat sám jakýkoliv druh pohoštění pro své přátele, hosty, případně obchodní partnery a umět se bez zbytečných omylů a nepříjemností pohybovat ve společnosti.</p><p>Kniha se může stát i jakýmsi vodítkem pro někt...
Více informacíHody půsty masopusty - Kamila Skopová
Anotace: Nové vydání rozebrané knihy populární výtvarnice a etnografky Kamily Skopové (1944) Hody, půsty, masopusty volně navazuje na její předchozí publikace, zejména Rodinné stříbro, Vánoční svátky o století zpátky či Rok na vsi. I zde svý...
Více informacíPodobné fráze: kniha receptury teplych pokrmu | receptury teplych pokrmu | receptury teplych pokrmu cd | jaroslav runstuk receptury teplych pokrmu | receptury teplych pokrmu runstuk jaroslav | runstuk jaroslav receptury teplych pokrmu | nejlevnejsi receptury teplych pokrmu | receptury teplych pokrmu jaroslav runstuk | receptury teplych pokrmu plus cd 7 vydani | receptury teplych | receptury studenych pokrmu | receptury teplych a misenych napoju | receptury studenych pokrmu kolektiv autoru | treti kniha o krase snoubeni vin a pokrmu