Sojova pasta twendzang miso 500g
Sojová pasta Twendžang (MISO) 500g
Twendžang (Doenjang, 된장) je tradiční sojová pasta vyráběná ze sušených sojových bobů, též hojně konzumována a známa v japonsku pod názvem MISO. Twendžang lze konzumovat v syrové podobě spolu se zelenou, častěji se ale před konzumací smíchává s česnekem a sezamovým olejem případně i s chilli pastou Kočudžang. Často se přidává do polévek různých salátů jako zálivka spolu s ...
Více informacíSojová pasta ochucená Samdžang 500g
Samdžang (Ssamjang, 쌈장) je další z řady 3 základních kořenících past korejské kuchyně. Vzniká kombinací sojové pasty Twendžang a paprikové pasty Kočudžang. Jejich spojením má tato kombinace ideální vlastnosti sojové pasty v podobě bílkovin tak fermentované chilli pasty s obsahem látek tělu prospěšných. Nejčasteji se používá k přípravě polévek, salátů nebo jako jedna z pří...
Více informací