Spodnice pod svatebni saty

Pro vyhledávací frázi Spodnice pod svatebni saty jsme na našem vyhledávači našli 492 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Spodnice pod svatebni saty trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 492 produktů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 80B

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 80B, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 85B

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 85B, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 70I

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 70I, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 95B

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 95B, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 95C

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 95C, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 80C

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 80C, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 75G

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 75G, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 70D

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 70D, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 90E

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 90E, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 90C

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 90C, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 95D

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 95D, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 70H

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 70H, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 80F

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 80F, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 85F

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 85F, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 85D

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 85D, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 65H

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 65H, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 65E

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 65E, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 65F

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 65F, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 80D

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 80D, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 75F

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 75F, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 70F

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Béžová 70F, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 70F

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 70F, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 95B

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 95B, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 75C

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 75C, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 75F

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 75F, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 85C

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 85C, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 75G

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 75G, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 85E

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 85E, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 80B

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 80B, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 90E

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 90E, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 80G

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 80G, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 90C

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 90C, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 65E

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 65E, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 65G

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 65G, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 80F

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 80F, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 75H

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 75H, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 70D

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 70D, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 70E

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 70E, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 95C

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 95C, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 65I

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 65I, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA bílá 70F

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA bílá 70F, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA Bílá 65I

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA bílá 65I, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 95D

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 95D, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 65H

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 65H, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 85D

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 85D, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 80D

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 80D, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VB-235 - VENA 65H béžová

Podprsenka bardotka VB-235 - VENA 65H béžová, Podprsenka bardotka, která pěkně zvýrazní prsa a zajišťuje symetrický tvar. Košíčky jsou bezešvé, zevnitř je silikonový pásek. Mezi košíčky je krajka a mašlička. Ramínka jsou odepínací. Ideální pod svatební šaty. Materiál složení: 75% polyamid, 15% elastan, 5% polyester, 5% bavlna.

Více informací
Dostupnost: skladem

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 90D

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 90D, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Bardotka VB-235 béžová - VENA béžová 65H

Dámská podprsenka Bardotka VB-235 Béžová - VENA béžová 65H, Podprsenka bardotka, která pěkně zvýrazní prsa a zajišťuje symetrický tvar. Košíčky jsou bezešvé, zevnitř je silikonový pásek. Mezi košíčky je krajka a mašlička. Ramínka jsou odepínací. Ideální pod svatební šaty. Materiál složení: 75% polyamid, 15% elastan, 5% polyester, 5% bavlna....

Více informací
Dostupnost: skladem

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 80C

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 80C, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 70H

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 70H, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 85F

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 85F, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA bílá 85F

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA bílá 85F, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 70G

Podprsenka bardotka VENA VB-235 - VENA černá 70G, Pěkná podprsenka bardotka, která krásně zvýrazňuje dekolt a vytváří symetrický tvar poprsí. Košíčky jsou bezešvé a uvnitř mají tenkou silikonovou pásku. Můstek zdobí krajka a mašlička. Ramínka je možné odepnout. Tento model je ideální pod svatební šaty.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Bardotka VB-235 Béžová - VENA béžová 85C

Dámská podprsenka Bardotka VB-235 Béžová - VENA béžová 85C, Podprsenka bardotka, která pěkně zvýrazní prsa a zajišťuje symetrický tvar. Košíčky jsou bezešvé, zevnitř je silikonový pásek. Mezi košíčky je krajka a mašlička. Ramínka jsou odepínací. Ideální pod svatební šaty. Materiál složení: 75% polyamid, 15% elastan, 5% polyester, 5% bavlna....

Více informací
Dostupnost: skladem

Podprsenka bardotka VB-235 - VENA 85C béžová

Podprsenka bardotka VB-235 - VENA 85C béžová, Podprsenka bardotka, která pěkně zvýrazní prsa a zajišťuje symetrický tvar. Košíčky jsou bezešvé, zevnitř je silikonový pásek. Mezi košíčky je krajka a mašlička. Ramínka jsou odepínací. Ideální pod svatební šaty. Materiál složení: 75% polyamid, 15% elastan, 5% polyester, 5% bavlna.

Více informací
Dostupnost: skladem

Piston na potahování vypouklých knoflíků velikost 16", 22", barva 16 nikl

Piston je nezbytně nutný pro práci s ručním lisem na potahování knoflíků. V našem e-shopu lis naleznete pod kódem 104813, samotný knoflíkový korpus pro potažení látkou naleznete na kartě 113171. Pistony se liší podle velikosti potahovaných knoflíků. Na této kartě nabízíme piston pro knoflík velikosti 16, což odpovídá 10,16 mm. K potažení knoflíků můžete zvolit různé...

Více informací
Dostupnost: skladem

Piston na potahování vypouklých knoflíků velikost 16", 22", barva 22 nikl

Piston je nezbytně nutný pro práci s ručním lisem na potahování knoflíků. V našem e-shopu lis naleznete pod kódem 104813, samotný knoflíkový korpus pro potažení látkou naleznete na kartě 113171. Pistony se liší podle velikosti potahovaných knoflíků. Na této kartě nabízíme piston pro knoflík velikosti 16, což odpovídá 10,16 mm. K potažení knoflíků můžete zvolit různé...

Více informací
Dostupnost: skladem

Columbo 57/58 - Smrt bere jackpot/Není čas umírat - DVD

1. Smrt bere jackpot - Na Fredda se usmálo štěstí v loterii, ale jeho žena, se kterou se rozvádí, se o tom nesmí dozvědět, protože by nárokovala polovinu výhry. Ještě že je po ruce strýček Leon, který se bude ochotně vydávat za šťastného vítěze. Ten však najednou ztratil chuť se s Fredem o peníze dělit. 2. Není čas na umírání - Policista Andy Parma si bere za ženu krásno...

Více informací
Dostupnost: skladem

Podprsenka bez ramínek s výztuží 08633 Timo košíčky 80 B

Velice luxusní podprsenka s odepínatelnými ramínky je vyrobena z materiálu italské firmy MORIATA. Použitý materiál má jemný plastický vzorek. Podprsenka je šitá ze tří dílů do téčkového střihu, díku němuž je podprsenka krásně kulatá a dělá přirozený tvar prsou. Vrchní materiál podprsenky je bezešvý, a proto se neproznačují švy. Součástí podprsenky jsou odepínatelná ramínk...

Více informací
Dostupnost: neudáno
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK