Stolni lampicky

Pro vyhledávací frázi Stolni lampicky jsme na našem vyhledávači našli 658 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Stolni lampicky trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 658 produktů

EGLO Stolní lampička NEWTOWN Eglo 49481

Stolní lampička z řady NEWTOWN s drátěným stínítkem v černé barvě.Ocelová konstrukce v černé povrchové úpravě je prakticky nerozbitná. Nadchne nadčasovostí a funkčností.Do lampičky můžete použít klasickou, úspornou nebo LED žárovkou s paticí E27. Vypínač je umístěn na kabelu.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Stolní lampička 01-1056 TRIO Redo Group

Stolní lampička pochází z řady TRIO. Stínítko lampičky je vyrobeno z překládaných textilních proužků v bílé barvě. Konstrukce je zhotovena z kovu v barvě saténového niklu. Lampička je určena pro žárovku s paticí E27, limitováni jste pouze příkonem 42W. Vypínač je umístěn na kabelu.Kombinujte s ostatními svítidly ze shodné série TRIO.

Více informací
Dostupnost: skladem

EGLO Stolní lampička CHIETINO 1 97516 Eglo

Stolní lampička z řady CHIETINO 1 vybavena paticí E27 o maximálním výkonu 60W a kabelovým přepínačem umístěném na přívodním kabelu pro snadné ovládání. Světelný droj není součástí balení. Lampička je vyrobena ze dřeva a oceli, stínidlo je vyrobeno z bílé látky. Váha lampičky je 1,37kg, hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stolní LED lampička BARBOTTO 97583 Eglo

Stolní lampička z řady BARBOTTO vybavena paticí GU10 o maximálním výkonu 5W a kabelovým přepínačem umístěném na přívodním kabelu pro jednoduché ovládání. Lampička je vyrobena z oceli, lakována do černé a zlaté barvy. Váha lampičky je 1,1kg, hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stolní lampička VISERBELLA 97646, Eglo

Stolní lampička z řady VISERBELLA vybavena paticí E27 o maximálním výkonu 60W a kabelovým přepínačem umístěném na přívodním kabelu pro snadné ovládání. Světelný droj není součástí balení. Lampička je vyrobena z oceli, lakována do šampaňské barvy. Stínidlo je vyrobeno ze zlaté látky. Váha lampičky je 1,06kg, hodnota stupně krytí je IP20....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stolní lampička BELLARIVA 97773 Eglo

Stolní lampička z řady BELLARIVA vybavena paticí E14 o maximálním výkonu 40W a kabelovým přepínačem umístěném na přívodním kabelu pro snadné ovládání. Světelný zdroj není součástí balení. Lampička je vyrobena z keramiky, lakována do krémovo-bílé barvy. Stínidlo je vyrobeno z bílé látky. Váha lampičky je 0,73kg, hodnota stupně krytí je IP20....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stolní lampička BELLARIVA 97774 Eglo

Stolní lampička z řady BELLARIVA vybavena paticí E14 o maximálním výkonu 40W a kabelovým přepínačem umístěném na přívodním kabelu pro snadné ovládání. Světelný droj není součástí balení. Lampička je vyrobena z keramiky, lakována do šedé barvy. Stínidlo je vyrobeno z bílé látky. Váha lampičky je 0,8kg, hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stolní lampička LYNTON 49111 Eglo

Stolní lampička z řady LYNTON vybavena paticí E27 o maximálním výkonu 60W a kabelovým přepínačem umístěném na přívodním kabelu pro snadné ovládání. Světelný droj není součástí balení. Lampička je vyrobena z betonu, lakována do šedé barvy. Váha lampičky je 4,17kg, hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stolní lampička ROCCAMENA 49646 Eglo

Stolní lampička z řady ROCCAMENA vybavena paticí E27 o maximálním výkonu 60W a kabelovým přepínačem umístěném na přívodním kabelu pro snadné ovládání. Světelný droj není součástí balení. Lampička je vyrobena z oceli, lakována do černé a měděné barvy. Váha lampičky je 0,96kg, hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stolní lampička VARILLAS 98314, Eglo

Stolní lampička z řady VARILLAS, ke které je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Lampička je vyrobena z oceli, lakována do černé barvy. Difuzor je vyroben z černé textilie z venčí a zlatého plastu uvnitř. Přepínač je umístěn na přívodním kabelu pro snadné ovládání. Váha lampičky je 0,61Kg, hodnota stupně kry...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stolní lampička BELESER 98386 Eglo

Stolní lampička z řady BELESER, ke které je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Lampička je vyrobena z oceli, lakována do černé barvy. Stínidlo je vyrobeno z kouřového skla. Přepínač je umístě na přívodním kabelu pro snadné ovládání. Váha lampičky je 1,87Kg, hodnota stupně krytí IP20....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stolní lampička CARLTON 4 43058 Eglo

Stolní lampička z řady CARLTON 4 , ke které je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Přepínač je umístěn na přívodním kabelu pro snadné ovládání. Lampička je vyrobena z oceli, lakována do černé a měděné barvy. Váha lampičky je 1,53Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stolní lampička CARLTON 5 43077 Eglo

Stolní lampička z řady CARLTON 5 , ke které je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Přepínač je umístěn na přívodním kabelu pro snadné ovládání. Lampička je vyrobena z oceli, lakována do měděné a černé barvy. Stínidlo je vyrobeno z černé textilie zvenčí a měděného plastu uvnitř. Váha lampičky je 1,39Kg, hodno...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stolní lampička CARLTON 5 43078 Eglo

Stolní lampička z řady CARLTON 5 , ke které je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Přepínač je umístěn na přívodním kabelu pro snadné ovládání. Lampička je vyrobena z oceli, lakována do bílé a medově zlaté barvy. Stínidlo je vyrobeno z bílé textilie. Váha lampičky je 1,39Kg, hodnota stupně krytí IP20....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stolní lampička WRINGTON 43096 Eglo

Stolní lampička z řady WRINGTON , ke které je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Přepínač je umístěn na přívodním kabelu pro snadné ovládání. Lampička je vyrobena z oceli, lakována do černé barvy. Váha lampičky je 0,62Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stolní lampička LUBENHAM 43165 Eglo

Stolní lampička z řady LUBENHAM, ke které je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 28W. Světelný zdroj není součástí balení. Přepínač je umístěn na přívodním kabelu pro snadné ovládání. Lampička je vyrobena z oceli a dřeva, lakováno do černé barvy. Váha lampičky je 2,76Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stolní lampička BORDESLEY 43218 Eglo

Stolní lampička z řady BORDESLEY vybavena paticí E27 o maximálním výkonu 28W. Světelný zdroj není součástí balení. Přepínač je umístěn na přívodním kabelu pro snadné ovládání. Lampička je vyrobena z oceli, lakována do černé barvy. Dekorační prvky jsou vyrobeny ze dřeva. Váha lampičky je 0,64kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stolní vintage lampička DEMBLEBY 43263, Eglo

Stolní lampička z řady DEMBLEBY 1 vybavena paticí E27 o maximálním výkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Vypínač je umístěn na přívodním kabelu pro snadné ovládání. Lampička je vyrobena z oceli, lakována do černé barvy. Stínidlo je vyrobeno ze dřeva. Váha lampičky je 0,59kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stolní vintage lampička BASILDON 43464, Eglo

Stolní vintage lampička z řady BASILDON, ke které je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Vypínač je umístěn na přívodním kabelu pro snadné ovládání. Světelný zdroj není součástí balení. Lampička je vyrobena z oceli a dřeva lakována do černé barvy. Hodnota stupně krytí je IP20, váha lampičky 1,93kg

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stolní lampička TABILLANO 1 99019, Eglo

Stolní lampička z řady TABILLANO 1 vybavena paticí E27 o maximálním výkonu 40W a kabelovým přepínačem umístěném na přívodním kabelu pro snadné ovládání. Světelný zdroj není součástí balení. Lampička je vyrobena z oceli lakováno do černé barvy. Váha lampičky je 3,79kg, hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stolní lampička MASERLO 1 99045, Eglo

Stolní lampička z řady MASERLO 1, ke které je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Vypínač je umístěn na přívodním kabelu. Světelný zdroj není součástí balení. Lampička je vyrobena z oceli, lakována do černé barvy. Stínidlo je vyrobeno z černé látky. Váha lampičky je 0,93kg, hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stolní lampička MANALBA 1 99329, Eglo

Stolní lampička z řady MANALBA 1 vybavena paticí E14 o maximálním výkonu 40W a kabelovým přepínačem umístěném na přívodním kabelu pro snadné ovládání. Světelný zdroj není součástí balení. Lampička je vyrobena z keramiky, lakována do stříbrné barvy. Stínidlo je vyrobeno z bílé látky zvenčí a stříbrného plastu uvnitř. Váha lampičky je 0,92kg, hodnota stupně krytí je IP20....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stolní lampička MANALBA 1 99331, Eglo

Stolní lampička z řady MANALBA 1 vybavena paticí E14 o maximálním výkonu 40W a kabelovým přepínačem umístěném na přívodním kabelu pro snadné ovládání. Světelný zdroj není součástí balení. Lampička je vyrobena z keramiky, lakována do zlaté barvy. Stínidlo je vyrobeno z černé látky zvenčí a zlatého plastu uvnitř. Váha lampičky je 0,92kg, hodnota stupně krytí je IP20....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stolní lampička BELLARIVA 3 99332, Eglo

Stolní lampička z řady BELLARIVA 3 vybavena paticí E27 o maximálním výkonu 40W a kabelovým přepínačem umístěném na přívodním kabelu pro snadné ovládání. Světelný zdroj není součástí balení. Lampička je vyrobena z keramiky, lakována do krémovo-bílé barvy. Stínidlo je vyrobeno ze světle hnědé látky. Váha lampičky je 0,85kg, hodnota stupně krytí je IP20....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Stolní lampička DUCHESSA 3533-30-102 Fabas

Designová stolní lampička pochází z dílny italského výrobce FABAS. Keramická podstava zdobená geometrickými tvary je dominantou této lampy. Vše je zhotoveno z přírodních materiálů, keramika, kov, nebo stínítko z textílie. Bíla barva jen podtrhuje její elegantnost. Do lampičky patří žárovka s paticí E27 s maximálním příkonem 60W.Kombinujte se svítidly ze shodné série Duche...

Více informací
Dostupnost: do 14 dnů

Stolní lampička 3518-30-125 GISELLA Fabas

Stolní lampička pochází z dílny italského výrobce Fabas. Hlavním aspektem tohoto svítidla je atypické stínítko v jantarovém provedení z foukaného skla o průměru 20 cm. Do lampičky patří žárovka s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Kombinujte s ostatními svítidly ze shodné série GISELLA.

Více informací
Dostupnost: do 14 dnů

Stolní lampička 3531-31-102 CORVARA Fabas

Stolní lampička pochází z dílny italského výrobce Fabas. Keramická podstava je zdobena kulatými otvory, kudy prochází světlo, tu doplňuje textilní stínítko. Do lampičky patří dvě žárovky s paticemi E27 o maximálním příkonu 1x 25W a 1x 60W, takže si můžete lampičku rozsvítit celou. Kombinujte s ostatními svítidly ze shodné série Corvara.

Více informací
Dostupnost: do 14 dnů

Stolní lampička 3531-30-102 CORVARA Fabas

Stolní lampička pochází z dílny italského výrobce Fabas. Vroubkované stínítko je zdobené kulatými otvory, kudy prochází světlo. Bílé stínítko o průměru 20cm je vyrobené z keramiky. Do lampičky patří žárovka s paticí E14 o maximálním příkonu 1x 40W. Kombinujte s ostatními svítidly ze shodné série Corvara.

Více informací
Dostupnost: do 14 dnů

Stolní lampička 3531-30-348 CORVARA Fabas

Stolní lampička pochází z dílny italského výrobce Fabas. Vroubkované stínítko je zdobené kulatými otvory, kudy prochází světlo. Stínítko o průměru 20cm je vyrobené z keramiky v khaki barvě. Do lampičky patří žárovka s paticí E14 o maximálním příkonu 1x 40W. Kombinujte s ostatními svítidly ze shodné série Corvara.

Více informací
Dostupnost: do 14 dnů

Rabalux 4356 stolní lampa na klipu Clip

Jednoduchý praktický zdroj světla v podobě lampičky na klipu Clip, který můžete využít kdekoliv je třeba. Lampička má zdroj světla na závit E14 R50, 1x max. 40 W, takže výběr intenzity i barvy světla je pouze na vás. V provedení bílý plast.

Více informací
Dostupnost: skladem

Rabalux 4357 stolní lampa na klipu Clip

Jednoduchý praktický zdroj světla v podobě lampičky na klipu Clip, který můžete využít kdekoliv je třeba. Lampička má zdroj světla na závit E14 R50, 1x max. 40 W, takže výběr intenzity i barvy světla je pouze na vás. V provedení černý plast.

Více informací
Dostupnost: skladem

EGLO Lampička stolní SLIM Eglo 82305

Lampička, která vyjma své funkční povinnosti splní i účel zajímavého doplňku Vašeho interiéru. Výrobcem lampičky je firma EGLO, konkrétně jde o produkt řady, chcete-li série: SLIM s výborným poměrem kvalita/cena. Svítidlo je vybaveno paticí E14, kam lze umístit příslušný zdroj. Do účtu za elektřinu přispěje svítidlo odběrem energie maximálně 1x40W. Spínač je umístěn na ka...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Lampička stolní FIRMO Eglo 90873

Lampička, která vyjma své funkční povinnosti splní i účel zajímavého doplňku Vašeho interiéru. Výrobcem lampičky je firma EGLO, konkrétně jde o produkt spadající do řady svítidel: FIRMO , které lze použít zcela samostatně nebo v kombinaci svítidly stejné řady pro jednotný design. Svítidlo využívá patici E27. Celkový příkon svítidla je 1x40W.Spínač na světle,možný ohyb. Sv...

Více informací
Dostupnost: skladem

EGLO Lampička stolní FIRMO Eglo 90874

Lampička, která vyjma své funkční povinnosti splní i účel zajímavého doplňku Vašeho interiéru. Výrobcem lampičky je firma EGLO, konkrétně jde o produkt spadající do řady svítidel: FIRMO , které lze použít zcela samostatně nebo v kombinaci svítidly stejné řady pro jednotný design. Svítidlo využívá patici E27. 1x40W je celkový maximální příkon tohoto svítidla.Spínač na svět...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Philips Stolní lampa Lollypop 42221/30/16

Tato LED lampička má moderní design a neobyčejné provedení, na jejím těle se nachází spínač pro vypnutí a zapnutí. Lampa má elegantní černou barvu.U této lampičky je možné nastavit její polohu svícení. Maximální příkon je 1x6W, což nahrazuje 40W obyčejnou žárovku. Balení obsahuje světelný zdroj, který vyzařuje teplé bílé světlo.

Více informací
Dostupnost: skladem

Searchlight Stolní lampička EU3923SS s dotykovým spínačem

Pokojové lampičky neotřelého designu v kovovém provedení se hodí do každého interiérů. Matný design zajištuje praktičnost. Praktický dotykový spínač doplnuje moderní lampičku. Rozměry látkového stínítka jsou 15cm na výšku a 15cm na šířku.Lampička je určena výhradně pro použití s halogenovými žárovkami.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Searchlight Stolní lampička EU3923AB s dotykovým spínačem

Pokojové lampičky neotřelého designu v kovovém provedení se hodí do každého interiérů. Matný design zajištuje praktičnost. Praktický dotykový spínač doplnuje moderní lampičku. Rozměry látkového stínítka jsou 15cm na výšku a 15cm na šířku.Lampička je určena výhradně pro použití s halogenovými žárovkami.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Searchlight Stolní lampička EU3922AB s dotykovým spínačem

Pokojové lampičky neotřelého designu v kovovém provedení se hodí do každého interiérů. Matný design zajištuje praktičnost. Praktický dotykový spínač doplnuje moderní lampičku. Rozměry látkového stínítka jsou 12cm na výšku a 15cm na šířku.Lampička je určena výhradně pro použití s halogenovými žárovkami.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Stolní lampička TARO 3611-30-179 Fabas

Italská lampička pochází z řady TARO. Je zhotovena z přírodních materiálů.Podstavec je vyrobený z keramiky a má krásnou, leskle bronzovou povrchovou úpravu. Doplňuje ho hranaté stínítko utkané z textilie.Do lampičky patří žárovka s paticí E14 o maximálním příkonu 25W.V souvisejícím zboží najdete lampičku v bílém provedení.

Více informací
Dostupnost: do 14 dnů

Stolní lampička 3568-30-101 LUCY Fabas

Italská lampička je vybavena stmívatelnou LED žárovkou s paticí G9 a výkonem 33W (příkon je pouhé 3W). Díky dotykovému stmívači si můžete nastavit intenzitu světla, dle Vaší potřeby. Konstrukce lampičky je vyrobena z kovu a je lakovaná do černé barvy. Stínítko je zhotoveno z foukaného skla. Kombinujte s ostatními svítidly ze shodné série LUCY....

Více informací
Dostupnost: do 14 dnů

KARE DESIGN Stolní lampa Kadea - bílá, 38cm

KARE DESIGN Stolní lampa Kadea - bílá, 38cm: Jako houbička po dešti, vystrkuje tato lampička svůj precizně tvarovaný klobouček. Stolní lampa Kadea je vyrobena z oceli s práškovým nástřikem v bílé barvě. Jedinečný kontrast tvoří ocelová noha lampičky potažená mosazí. Krásná lampička je vhodná do obývacích pokojů i do ložnic. Pro snadnější ovládání má na přívodním kabelu um...

Více informací
Dostupnost: skladem

Immax stolní lampička LEATHER WHITE (08949L)

Stolní lampa - LED, moderní styl, dětská, do chodby, do ložnice, do obývacího pokoje, do pracovny, bílá barva, se stmívačem, na noční stolek a na psací stůl, neutrální bílé, studené bílé světlo, chromatičnost 6000 K, příkon 7 W, s dotykovým ovládáním, rozměry 40 × 6,5 × 9 cm (V׊×D), minimální výška 9 cm Immax Leather White je hezčí a užitečnější než kterákol...

Více informací
Dostupnost: skladem

Stolní LED lampička Solight WO31-B

Dotyková stolní lampička Solight WO31-B s LED světelným zdrojem je spolehlivou, elegantní, výkonnou a snadno obsluhovatelnou alternativou pro váš pracovní stůl. Sotva seženete praktičtějšího pomocníka při noční práci, pro školáka či do kanceláře! Pouhým dotekem můžete lampičku zapínat, vypínat, a měnit intenzitu jasu, přičemž regulace je plynulá, takže vám nehrozí náhlé o...

Více informací
Dostupnost: neudáno

LED stmívatelná stolní lampička, bílá Nipeko 9900212

Flexibilní stolní lampa oživí nejeden kancelářský stůl. Integrovaný LED modul lampičky lze ovládat pomocí dotykového ovládání. Díky tomu si můžete teplotu barvy regulovat dle vašich požadavků a plynule stmívat. Stačí si vybrat od teplé bílé barvy, která vám zaručí útulnou atmosféru, přes denní světlo, až po studenou bílou barvu, která zajistí větší ko...

Více informací
Dostupnost: skladem

LED stmívatelná stolní lampička, šedá Nipeko 9900214

Flexibilní stolní lampa oživí nejeden kancelářský stůl. Integrovaný LED modul lampičky lze ovládat pomocí dotykového ovládání. Díky tomu si můžete teplotu barvy regulovat dle vašich požadavků a plynule stmívat. Stačí si vybrat od teplé bílé barvy, která vám zaručí útulnou atmosféru, přes denní světlo, až po studenou bílou barvu, která zajistí větší ko...

Více informací
Dostupnost: skladem

Stolní lampička Nowodvorski 8448 ROCKET šedá

Stolní lampička Nowodvorski ROCKET - novinka 2022 od předního výrobce na svítidla Nowodvorski. Toto svítidlo Nowodvorski má základnu z přírodního dřeva s textilním stínidlem. Vypínač je na přívodním kabelu, ve vzdálenosti cca 25 cm od lampičky. Přívodní kabel má délku 110 cm. Designová lampička využívá jednu klasickou žárovku E27 s výkonem max. 40 W, která není součástí ...

Více informací
Dostupnost: skladem

EGLO Lampička stolní FABIO Eglo 81262

Stolní lampička na Váš stůl doma v pracovně či do kanceláře jako výkonný pomocník při práci za snížených světelných podmínek. Výrobcem této lampičky je firma EGLO, konkrétně jde o produkt typu INDOOR (k vnitřnímu použití), výrobcem zařazené do řady s názvem: FABIO. Svítidlo je možné provozovat pomocí zdroje s paticí E14. Příkon svítidla je výrobcem uváděn na maximálně 1x4...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Lampička stolní SOLO 1 Eglo 87256

Stolní lampička na Váš stůl doma v pracovně či do kanceláře jako výkonný pomocník při práci za snížených světelných podmínek. Výrobcem této lampičky je firma EGLO, konkrétně jde o produkt typu INDOOR (k vnitřnímu použití), výrobcem zařazené do řady s názvem: SOLO 1. Svítidlo lze osadit zdrojem s paticí E14. Odběr energie u tohoto svítidla záleží na zdrojích, které k jeho ...

Více informací
Dostupnost: skladem

EGLO Lampička stolní BANKER Eglo 90967

Stolní lampička na Váš stůl doma v pracovně či do kanceláře jako výkonný pomocník při práci za snížených světelných podmínek. Výrobcem této lampičky je firma EGLO, konkrétně jde o produkt patřící do série svítidel zvané: BANKER , řady interiérových svítidel. Pro vlastní osvětlení byl výrobcem definován zdroj patice E27. Odběr energie u tohoto svítidla záleží na zdrojích, ...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stolní lampa BAYMAN Eglo 91971

Stolní lampička na Váš stůl doma v pracovně či do kanceláře jako výkonný pomocník při práci za snížených světelných podmínek. Výrobcem této lampičky je firma EGLO, konkrétně jde o produkt s možností použití jako samostatného svítidla nebo použitím v řadě svítidel stejné série s názvem:BAYMAN. Svítidlo využívá patici E27. Maximální příkon svítidla je deklarován výrobcem na...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stolní lampička RIVATO Eglo 92743

Se stolní lampičkou Rivato si posvítíte na stůl u vás doma, ve firmě či podniku, případně v kanceláři. Lampička je vyrobená ze skla s chromovou ozdobou.Do lampičky patří žárovka s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Žárovka není součástí svítidla, tu si kupujete samostatně.Lampička má krytí IP20, napájíte ji napětím 220-240V a spadá pod třídu ochrany II. Pokud vás zajíma...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Stolní lampička EU2429WH bílá DESK PARTNERS Searchlight

Designová stolní lampička pochází z dílny anglického výrobce Searchlight.Díky otočné hlavici a otočnému rameni si nastavíte lampičku tak, aby vám vyhovoval dopad světla. Skvěle se hodí do pracovny , nebo na stolek do dětského pokojíčku.Svítidlo je určeno pro LED žárovku s paticí E27, limitováni jste pouze příkonem 1x7W. Vypínač najdejte na kabelu.Kombinujte s ostatními la...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

EGLO Stolní lampička HORNWOOD 43047 Eglo

Stolní lampička z řady HORNWOOD, ke které je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 28W. Světelný zdroj není součástí balení. Přepínač je umístěn na přívodním kabelu pro snadné ovládání. Lampička je vyrobena z oceli a dřeva, lakována do černé barvy zvenčí a krémové uvnitř. Průměr podstavce je 18cm. Délka stínidla je 15cm a průměr je 13cm. Náklopné je s...

Více informací
Dostupnost: skladem

Stolní lampička Solight WO37-W, stmívatelná

Jas stmívatelné lampičky Solight WO37 je možné regulovat pouhým dotykem. Při jejím používání máte na výběr ze 4 barev světla - teplá bílá, neutrální bílá, bílá a studená bílá. Světelný tok 700 lumenů a maximální příkon 9W zařadili lampičku do energetické třídy A+. Kromě regulování úrovně jasu si přizpůsobíte lampičku i pomocí otočné základny a výklopného ohybného ramene. ...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Stolní lampička Solight WO37-B

Jas stmívatelné lampičky Solight WO37 je možné regulovat pouhým dotykem. Při jejím používání máte na výběr ze 4 barev světla - teplá bílá, neutrální bílá, bílá a studená bílá. Světelný tok 700 lumenů a maximální příkon 9W zařadili lampičku do energetické třídy A+. Kromě regulování úrovně jasu si přizpůsobíte lampičku i pomocí otočné základny a výklopného ohybného ramene. ...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Stolní designová lampa ALBERTO, béžová Clx ALBERTO

Designové provedení lampičky ALBERTO rozzáří váš interiér a dodá mu tak perfektní vzhled. Netradiční tvar svítidla tvoří kovová chromovaná konstrukce spolu s béžovou textilií. Ke svítidlu je zapotřebí zakoupit žárovka s paticí E27 s maximálním příkonem 60W. Doporučujeme vybrat úsporné LED světelné zdroje. Krytí IP20 je vhodn...

Více informací
Dostupnost: do 51 dnů

Stolní designová lampa ALBERTO, bronzová Clx ALBERTO

Designové provedení lampičky ALBERTO rozzáří váš interiér a dodá mu tak perfektní vzhled. Netradiční tvar svítidla tvoří kovová bronzová konstrukce spolu s hnědou textilií. Ke svítidlu je zapotřebí zakoupit žárovka s paticí E27 s maximálním příkonem 60W. Doporučujeme vybrat úsporné LED světelné zdroje. Krytí IP20 je vhodné p...

Více informací
Dostupnost: do 51 dnů

EGLO Lampička stolní SOLO 1 Eglo 85104

Lampička, která vyjma své funkční povinnosti splní i účel zajímavého doplňku Vašeho interiéru. Výrobcem lampičky je firma EGLO, konkrétně jde o produkt s možností použití jako samostatného svítidla nebo použitím v řadě svítidel stejné série s názvem: SOLO 1.Pro osvětlení použijte zdroj do patice E14, kterou je svítidlo vybaveno. Maximální příkon svítidla je deklarován výr...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Lampička stolní RONDO Eglo 85264

Lampička, která vyjma své funkční povinnosti splní i účel zajímavého doplňku Vašeho interiéru. Výrobcem lampičky je firma EGLO, konkrétně jde o produkt ze série: RONDO, kterou lze doplnit i dalšími svítidly stejného stylu. Provoz svítidla je zabezpečen díky zdroji s paticí E27. Odběr energie u tohoto svítidla záleží na zdrojích, které k jeho provozu použijete. Maximálně t...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Lampa stolní SOLIGHT WO52-B

Lampa stolní SOLIGHT WO52-B Moderní stolní lampička s pokročilou LED technologií. Tato moderní LED technologie vám zajistí přírodní měkké, ale zároveň silné světlo bez blikání a oslnění, což vám zajistí opravdu komfortní používání této lampičky. - stmívatelná: 3-stupňové stmívání - spínání a změna jasu dotykem prstu - LED zdroj nelze měn...

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK