Technologie potravin i
Pro vyhledávací frázi Technologie potravin i jsme na našem vyhledávači našli 1232 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Technologie potravin i trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Technologie přípravy pokrmů 2
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 5
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 4
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1
První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom pot...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2 - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá příloham...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3 - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá příloham...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá příloham...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá příloham...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková - A4
Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezp...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání FORTUNA - JUDr. František Talián
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 86 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková
<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1, 3. vydání - Pavel Otoupal
<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání - Hana Sedláčková
<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková
<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Hana Sedláčková
<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...
Více informacíMikrovlnná trouba Severin MW 7760 Inverter, invertorová technologie, snadné ovládání,
Vlastnosti:- „EasySelect“ snadné a intuitivní ovládání - INVERTER - inovativní inverterová technologie: konstantní a přesný výkon pro rovnoměrné a jemné vaření umožňuje optimální uchování chuti i pro citlivé potraviny (jako jsou např. ryby, zelenina apod.)- vysoce kvalitní provedení z nerezové oceli s atraktivními zrcadlovými dveřmi - moderní LED dotykový displej s funkce...
Více informacíSušička potravin ETA 2302 90000 Vital Air II
Otáčející se sušicí pláty: NEPočet sušicích plátů: 10Příkon sušičky ovoce (W): 650Regulace teploty: ANOTimer/Časovač: ANOProvedení výrobku: černá barvaSušička potravin ETA Vital Air II nabízí šetrný způsob konzervace potravin a přípravy zdravého jídla. V moderním designu skrývá profesionální kvalitu plně přizpůsobenou pohodlnému domácímu použití. Ovocem to teprve začíná S...
Více informacíKlarstein Family Fry, fritéza, 3000 W, technologie Oil Drain, nerezová ocel, stříbrná
Fritéza Klarstein Family Fry splňuje všechny požadavky vaření v horkém oleji: potraviny jsou křupavé a chutnají skvěle! S výkonem 3000 W přeměňuje fritéza bramborové kousky na křupavé a čerstvé hranolky nebo studené kousky ryb na křupavé a horké rybí prsty. Velký fritovací koš podle XXL konceptu nabízí s obrovským objemem osmi litrů dostatek prostoru pro vaření velkého mn...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2 -- Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková
Anotace: Komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchován&iac...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3 -- Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková
Anotace: Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výrob...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 4 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková
Anotace: Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výrob...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)
Kniha - autor Hana Sedláčková; Pavel Otoupal, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková; Pavel Otoupal
Anotace: Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výrob...
Více informacíMikrovlnná trouba Severin, MW 7760 Inverter, invertorová technologie, snadné ovládání, gril, 10 programů, časovač, 800 / 1 000 W
Vlastnosti:- „EasySelect“ snadné a intuitivní ovládání - INVERTER - inovativní inverterová technologie: konstantní a přesný výkon pro rovnoměrné a jemné vaření umožňuje optimální uchování chuti i pro citlivé potraviny (jako jsou např. ryby, zelenina apod.)- vysoce kvalitní provedení z nerezové oceli s atraktivními zrcadlovými dveřmi - moderní LED dotykový displej s funkce...
Více informacíMikrovlnná trouba Severin, MW 7760 Inverter, invertorová technologie, snadné ovládání, gril, 10 programů, časovač, 800 / 1 000 W
Vlastnosti:- „EasySelect“ snadné a intuitivní ovládání - INVERTER - inovativní inverterová technologie: konstantní a přesný výkon pro rovnoměrné a jemné vaření umožňuje optimální uchování chuti i pro citlivé potraviny (jako jsou např. ryby, zelenina apod.)- vysoce kvalitní provedení z nerezové oceli s atraktivními zrcadlovými dveřmi - moderní LED dotykový displej s funkce...
Více informacíYden CI IR D5 Premium - infračervená sušička potravin s čidlem vlhkosti + VIP přístup (9,990Kč), + DVD Relax (349Kč), + dárek dle výběru, + Doprava ZDARMA Counter Intelligence / Yden
Counter Intelligence IR D5 Premium - infračervená sušička potravin, 5 nerez sít Velice výkonná sušička (nejen) na ovoce s 5 velkými nerez síty s automatickým ovládáním, suší pomocí solárního nebo klasického módu - sušení na slunci, ve stínu, digitální termostat, čidlo vlhkosti surovin. Kvalitní a odolné materiály zvyšují luxus této sušičky. Infračervené záření pomáhá uch...
Více informacíYden CI IR D5 - infračervená sušička potravin s čidlem vlhkosti, 5 nerez sít, digitální časovač + e-book Zdraví a sušené plody (449Kč), + doprava ZDARMA Counter Intelligence / Yden
Counter Intelligence IR D5 Premium - infračervená sušička potravin, 5 nerez sít Výkonná sušička s 5 velkými nerez síty, s automatickým ovládáním, suší pomocí solárního nebo klasického módu - sušení na slunci, ve stínu, čidlo vlhkosti surovin. Kvalitní a odolné materiály zvyšují luxus této sušičky. Infračervené záření pomáhá uchovat v potravinách veškeré vitaminy, výživné...
Více informacíYden CI IR D5 - infračervená sušička potravin s čidlem vlhkosti, 5 nerez sít, digitální časovač + VIP přístup (9.990Kč), + eBook Zdravi a sušené plody (490Kč), + Doprava ZDARMA Counter Intelligence / Yden
Counter Intelligence IR D5 Premium - infračervená sušička potravin, 5 nerez sít Velice výkonná sušička (nejen) na ovoce s 5 velkými nerez síty s automatickým ovládáním, suší pomocí solárního nebo klasického módu - sušení na slunci, ve stínu, digitální termostat, čidlo vlhkosti surovin. Kvalitní a odolné materiály zvyšují luxus této sušičky. Infračervené záření pomáhá uch...
Více informacíTruhlicový mrazák Philco PCF 1002 i
Truhlicový mrazák PCF1002i, čistý objem mrazáku 100 l, en. třída E, energetická spotřeba 0,37 kWh/24h, mrazící výkon 8 kg/24 hod, klimatická třída SN, N, ST, T, LED osvětlení, ovládání mikrospínači, inverterový kompresor, rukojeť, drátěný košík, zámek. Inovativní technologie FrostProtection umožnuje správné fungování mrazničky až do -15°C okolní teploty Technické paramet...
Více informacíPhilco PCF 1002 i pultový mrazák
Pro truhlicový mrazák Philco PCF 1002 i s objemem 98 litrů jistě najdete to správné místo ve své domácnosti. Díky jeho rozměrům získáte velké množství prostoru pro skladování potravin, které je třeba uchovávat v mrazu kvůli delší trvanlivosti. Nakupte si do zásoby maso, ryby, ovoce, zeleninu, hr...
Více informacíPHILCO PCF 1002 i + Záruka 3 roky ZDARMA
+ Záruka 3 roky ZDARMA po registraci! PHILCO nabízí Bezplatný servis v délce 3 let nad rámec poskytnuté záručn&iac...
Více informacíKombinovaná lednice s mrazákem dole Gorenje NRK 6192 GHW, A++
Technologie NoFrost Plus Kompletně vylepšený systém NoFrost, který nejenom odstraňuje led z mrazničky, ale rovněž brání vysychání potravin v chladničce. Technologie IonAir Díky této vychytávce je zajištěno mikroklima, které prodlužuje trvanlivost a čerstvost potravin a zároveň je zničena většina bakterií uvnitř spotřebiče. Už vás nebude otravovat žádný nepříjemný zápach z...
Více informacíPultový mrazák WHIRLPOOL WHE39352 FO
Energetická třída A++ Volně stojící mrazák Whirlpool WHE39352 FO vám pomůže zamrazit a uchovat velké množství potravin. Nadchne vás svým elegantním bílým designem a nabízí velký objem 390 l. Spadá do nízké energetické třídy A++, která je šetrná k životnímu prostředí i k vašim výdajům. Technologie 6. Smysl Mraznička je vybavena unikátní technologií 6. Smyl, která vám zajis...
Více informacíSENCOR SFD 6500WH (SFD 6500WH)
Sušička ovoce a zeleniny - příkon 500 W, pro sušení masa, hub, bylinek, čaje, ořechů, semínek, těstovin, sušenek, placek, 6 plat, průměr plat 33 cm, digitální ovládání, možnost automatického vypnutí, s časovačem, regulovatelná teplota od 35 do 75 °C, přednastavené programy, s ochranou proti přehřátí, s displejem, technologie Air Flow, horizontální prouděn...
Více informacíETA Nutri Vital 079090000 - použité
Nutriční váha Eta Nutri Vital zváží hmotnost potravin a surovin a zároveň spočítá jejich nutriční hodnoty. U každé suroviny ze seznamu více jak 470 položek vám zobrazí obsah bílkovin, tuku, sacharidů, vlákniny, soli a energetickou hodnotu. Do seznamu lze ukládat i vlastní potraviny. Hodnoty se přenášejí do mobilní aplikace pomocí Bluetooth technologie....
Více informacíSvačinový box 0,5L Eldom Promis TM 95Z se lžičkou a přihrádkou
Svačinový box Eldom Promis TM-95, se lžičkouVelmi praktická dvoukomorová krabička na jídlo s veselým potiskem. Ideální pro zdravé stravování dětí ve škole, nebo pro jídlo v zaměstnání. Hermeticky uzavíratelný pro přenášení i servírování potravin. Celkový objem svačinového boxu je 0,5 litru. Vyroben z vysoce kvalitního plastu určeného pro styk s potravinami, bez BPA - bisf...
Více informacíPrincess 492983, 0,7l (8713016102287)
Sada dóz , 2 ks, materiál sklo, objem 0,7 l, vakuová, materiál víka plast, vhodné do mikrovlnné trouby, mrazničky , vhodné do myčky, datumové kolečko Chcete, aby vaše potraviny zůstaly co nejdéle čerstvé a dalo se s nimi manipulovat? V tom případě byste měli zvážit koupi dóz Princess 492983, 0,7l. Dózy s objemem až 0,7 l se postarají o uchování potravin či ostatních ingr...
Více informacíBionaire V2860 černá/nerez
* Vakuová svářečka fólií FoodSaver V2860 * používá se pro domácí i profesionální uchovávání potravin-masa, ryb, ovoce, zeleniny, hotových jídel, cukroví, pečiva, uzenin a sýrů v ledničce nebo mrazničce * nová technologie vysokého vakua a speciální drážkovaná fólie prodlužuje životnost a čerstvost potravin až pětinásobně oproti obvyklým mrazicím sáčkům nebo fól...
Více informacíBosch KGN36VICT
NoFrostKombinovaná lednice, která se obejde bez odmrazování.Zapomeňte na otravné odmrazování. Technologie NoFrost udržuje v kombinované lednici stabilní cirkulaci suchého vzduchu a brání tak tvorbě námrazy. Znamená to konec doby ledové i potíží s odmrazováním. Inteligentní invertorová technologieInteligentní invertorová technologie zajišťuje inteligentní interakci mezi se...
Více informacíDO353VD Digitální sušička ovoce DOMO
Digitální sušička ovoce DOMO DO353VD Díky průhlednému víku, nastavitelnému časovači a regulaci teploty budete mít vždy sušení ovoce i jiných potravin plně pod kontrolou. Během sušení můžete i snadno dvířka vysunout jen na výšku prvního sušícího plata a zkontrolovat jak sušení probíhá bez úniku tepla. Technologie sušení rozvodem vzduchu ze zadní části přístroje velkým vent...
Více informacíIndukční varná deska Whirlpool SMO 604OF/NE
Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek má škrábanec, 1mm, na hraně desky (bok). Objevujte kouzlo indukční technologie Nyní se mistrem kuchyně můžete stát i vy. Nová indukční varná deska Whirlpool SMO 604OF/NE vám přináší rychlý a především rovnoměrný ohřev potravin. Nabízí oslnivé spojení vysoce estetických vlastností, příjemného uživatelského rozhraní a kombinaci p...
Více informacíIndukční varná deska Whirlpool SMO 604OF/NE
Důvod zařazení do bazarového zboží – vybaleno/vyzkoušeno. Objevujte kouzlo indukční technologie Nyní se mistrem kuchyně můžete stát i vy. Nová indukční varná deska Whirlpool SMO 604OF/NE vám přináší rychlý a především rovnoměrný ohřev potravin. Nabízí oslnivé spojení vysoce estetických vlastností, příjemného uživatelského rozhraní a kombinaci praktických funkcí usnadňují ...
Více informacíKombinovaná lednice s mrazákem dole Siemens KG 36NHI32, A++
Kombinovaná chladnička Siemens KG 36NHI32 Kombinovaná chladnička Siemens KG 36NHI32 v sobě spojuje elegantní design a moderní technologie. Stane se vašim nenahraditelným pomocníkem ve skladování potravin. Nabízí celkový objem 320 l, takže pohodlně pojme i větší nákup. Díky kvalitnímu nerezovému provedení se bude skvěle vyjímat v každé kuchyni a snadnou údržbu dovolí speci...
Více informacíKombinovaná lednice s mrazákem dole Siemens KG39FPB45, A+++
Kombinovaná chladnička Siemens KG 36NHI32 Kombinovaná chladnička Siemens KG 36NHI32 v sobě spojuje elegantní design a moderní technologie. Stane se vašim nenahraditelným pomocníkem ve skladování potravin. Nabízí celkový objem 343 l, takže pohodlně pojme i větší nákup. Díky kvalitnímu černému nerezovému provedení se bude skvěle vyjímat v každé kuchyni a snadnou údržbu slib...
Více informacíAEG SCZ 71800F1
S vestavnou chladničkou AEG SCZ71800F1 můžete uchovávat vaše potraviny až 3x déle. Uvnitř chladničky se nachází 2 zásuvky LongFresh, uvnitř které se teplota pohybuje okolo 0 °C. Díky tomu je uvnitř vytvořeno skvělé prostředí pro uchovávání masa, ryb, ovoce a zeleniny. Navíc lze nezávisle regulovat stupeň vlhkosti podle druhu uložených potravin. Celý vnitřní prostor je dok...
Více informacíVESTFROST VR-BF27912H1S + DOPRAVA ZDARMA
Vestavná mraznička je pohodlným řešením, které Vám umožňuje zařídit si kuchyň, podle vlastního vkusu.Kromě toho, jsou spotřebiče vybavenynepřeberným množstvím technologií, zajišťujících optimální a pohodlné skladování, Vašich potravin. Jistě oceníte, snadno použitelný výrobník kostek ledu. Navíc, i ty nejvyšší zásuvky jsou velmi praktické. NoFrost Chladicí technologie, k...
Více informacíVestavná jednodvéřová chladnička Whirlpool ARG 18081 A++
Vestavná jednodvéřová chladnička Whirlpool ARG 18081 A++ se senzorovou technologií 6. smysl Fresh Control je zařazena do energetické třídy A++. Ovládání je elektronické zajištěné pomocí tlačítek. K dispozici je i alarm dveří a dětská pojistka. Dveře chladničky jsou ploché s hranami v bílé barvě se zaměnitelným otevíráním. Chladnička s automatickým odmrazováním, funkcí sup...
Více informacíPanasonic EW1311, Mundpflege
Panasonic ústní sprcha EW1311G845 Výkonná vodní tryska s ultrazvukovou technologií odplaví ukryté bakterie v periodontu váccích, které zpusobují parodontózu. Ústní sprcha - irigátor, pulsní režim, nádobka na vodu 130 ml, 3 stupně nastavení - jemnější a silnější proud vody (max. 590kPa), režim air jet - mikrobublinky vzduchu pomáhají odstranit bakterie, pomáhá odstraňovat...
Více informacíPanasonic EW1311, Mundpflege
Panasonic ústní sprcha EW1311G845 Výkonná vodní tryska s ultrazvukovou technologií odplaví ukryté bakterie v periodontu váccích, které zpusobují parodontózu. Ústní sprcha - irigátor, pulsní režim, nádobka na vodu 130 ml, 3 stupně nastavení - jemnější a silnější proud vody (max. 590kPa), režim air jet - mikrobublinky vzduchu pomáhají odstranit bakterie, pomáhá odstraňovat...
Více informacíF. Dick Santoku se speciálním výbrusem Red Spirit (8174218K)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 18 cm, japonský nůž, materiál rukojeti plast Japonský nůž Santoku F. Dick ze série Red Spirit s 18 cm dlouhou čepelí a speciálními výbrusy proti ulpívání potravin, se kterým budete rádi krájet, sekat i drtit maso, zeleninu i mořské plody.Japonský typ nože vhodný pro zpracování mořských plodů, masa i zeleniny ze...
Více informacíGorenje RK6192LW4 bílá
Kombinovaná chladnička RK6192LW4 Technologie IonAir Zajišťuje mikroklima, které prodlužuje trvanlivost a čerstvost potravin • ničí většinu bakterií uvnitř spotřebiče • prodlužuje trvanlivost a čerstvost potravin • bez nepříjemného zápachu z aromatických potravin AdaptTech Chladnič...
Více informacíPodobné fráze: technologie ii zdenka krupalova | technologie iii l polivka a kol | emerging technologies in sport | k p janak kral technologie i | vyrobni technologie ii obrabeni | italske potraviny | swis aqua technologies ipskxbg64 ipskxbg64 | swis aqua technologies ipskxbg54 ipskxbg54 | balicek potravin kdp i | box na potraviny love i | insekticid potraviny | krupalova zdenka technologie iii 3 roc sou | nejlevnejsi technologie ii pro uo kadernik | jan pour informacni systemy a technologie | wolters kluwer informacni technologie | hrdlickova d strojirenska technologie iii | technologie iii pro ucebni obor kadernik | bothe otakar strojirenska technologie iv | technologie iii ladislav polivka | strojirenska technologie i otakar bothe | cisco mobilni ip technologie a aplikace | l polivka a kol technologie i kadernik | informacni systemy a technologie | technologie ii kadernik polivka l | strojirenska technologie iv bothe otakar | informacni technologie lenka turnerova | technologie i pro uo kadernik 5 vydani | xml technologie irena mlynkova a kol | technologie i pro 1 rocnik uo kadernik | dr otakar bothe strojirenska technologie i | strojirenska technologie ii otakar bothe | liska r macik j technologie iii lakyrnik | nejlevnejsi alois uhlir technologie ii | ladislav polivka technologie iii | technologie iii pro 3 rocnik uo kadernik