Varna deska

Pro vyhledávací frázi Varna deska jsme na našem vyhledávači našli 4547 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Varna deska trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 4547 produktů

WHIRLPOOL Indukční varná deska WB S2560 NE

Indukční varná deska Whirlpool WB S2560 NE v černém provedení s funkcí Power Management umožňuje zvolit maximální příkon a připojit ji na napětí 230 V nebo 400 V. Disponuje 4 indukčními varnými zónami s funkcí Booster (rychloohřevu). Dvě svislé varné zóny lze spojit do jedné velké díky funkci ConnexionZone. Dotykové ovládání je umístěno vpředu. Varná deska Whirlpool WB S2...

Více informací
Dostupnost: skladem

Beko plynová varná deska HILW 64225 S

Plynová varná deska na skle se třemi hořáky a jedním WOK hořákem s integrovaným zapalováním zajistí bezpečný provoz díky pojistce proti zhasnutí plamene. Černá deska Beko HILW 64225 S dále obsahuje litinové rošty.

Více informací
Dostupnost: neudáno

GUZZANTI plynová varná deska GZ 8205

Plynová varná deska Guzzanti GZ 8205 v nerezovém provedení o šířce 58cm. Nabídne vám pro vaření 4 plynové hořáky vč. WOK hořáku. Pro stabilitu hrnců je deska vybavena kvalitními litinovými držáky. Integrované zapalování hořáků zajistí jednoduché ovládání.

Více informací
Dostupnost: neudáno

GUZZANTI plynová varná deska GZ 8208

Plynová varná deska Guzzanti GZ 8208 v černém provedení. Deska nabízí čtyři plynové hořáky se smaltovanými rošty na sklokeramickém podkladu. Hořáky se zapalují pomocí elektronického zapalování v každem knoflíku.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Beko plynová varná deska HIAW 64225 SX

Plynová varná deska disponuje WOK hořákem a litinovými rošty. Deska Beko HIAW 64225 SX zajistí maximální bezpečnost díky speciální pojistce proti zhasnutí a integrovanému zapalování. V případě zhasnutí plamene zastaví přívod plynu a tím zamezí jeho úniku.

Více informací
Dostupnost: neudáno

GUZZANTI plynová varná deska GZ 8203

Plynová varná deska Guzzanti GZ 8203 v nerezovém provedení v šířce 58cm. Nabídne vám pro vaření 4 plynové hořáky vč. rychlohořáku. Integrované zapalování hořáků zajistí jednoduché ovládání. Pro stabilitu hrnců je deska vybavena stabilními smaltovanými držáky.

Více informací
Dostupnost: neudáno

GUZZANTI plynová varná deska GZ 8204

Plynová varná deska Guzzanti GZ 8204 v nerezovém provedení o šířce 58cm. Nabídne vám pro vaření 4 plynové hořáky vč. WOK hořáku. Pro stabilitu hrnců je deska vybavena stabilními smaltovanými držáky. Integrované zapalování hořáků zajistí jednoduché ovládání.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Beko plynová varná deska HILW 64225 SW

Plynová varná deska v bílém provedení na skle se třemi hořáky a jedním WOK hořákem s integrovaným zapalováním zajistí bezpečný provoz díky pojistce proti zhasnutí plamene. Deska Beko HILW 64225 SW dále obsahuje litinové rošty.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Plynová varná deska AEG FM4300G-an

Plynová varná deska AEG FM4300G-AN. Stav produktu: Poškrábaná na více místech. Zboží z veletrhů a výstav. Obal nemusí být originální a zboží může být i lehce použito.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amica plynová varná deska DP 6413 BG

Vestavná plynová varná deska v černém provedení s mechanickým ovládáním umístěným vpředu a 4 hořáky. Amica DP 6413 BG disponuje elektrickým zapalováním v každém knoflíku, bezpečnostními pojistkami hořáků a přesnou regulací plamene Flame control.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Electrolux kombinovaná varná deska Série 300 EGE6172NOK

Vestavná kombinovaná varná deska s šířkou 58 cm, 4 varnými zónami a mechanickým ovládáním umístěným vpravo. Electrolux Série 300 EGE6172NOK disponuje plynovými hořáky i elektrickými varnými zónami, kvalitními litinovými mřížkami a snadno omyvatelným sklokeramickým povrchem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amica plynová varná deska DP 6411 LZX

Vestavná plynová varná deska v nerezovém provedení s mechanickým ovládáním umístěným z boku a 4 hořáky. Amica DP 6411 LZX disponuje elektrickým zapalováním v každém knoflíku, bezpečnostními pojistkami hořáků a přesnou regulací plamene Flame control.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amica plynová varná deska DP 6403 AZX

Vestavná plynová varná deska v nerezovém provedení s mechanickým ovládáním umístěným vpředu a 4 hořáky. Amica DP 6403 AZX disponuje elektrickým zapalováním v každém knoflíku, bezpečnostními pojistkami hořáků a 2 samostatnými stabilními litinovými rošty.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Whirlpool plynová varná deska GMT 6422 AN

Vestavná plynová varná deska v provedení se smaltovaným povrchem s 4 hořáky a mechanickým ovládáním umístěným vpředu. Whirlpool GMT 6422 AN disponuje dvojkorunkovým hořákem, který zajistí velmi vysoký výkon během chvilky a rovnoměrné rozložení tepla díky dvěma plamenovým prstencům.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amica plynová varná deska DP 6410 LZWG

Vestavná plynová varná deska v bílém provedení s mechanickým ovládáním umístěným vpředu a 4 hořáky. Amica DP 6410 LZWG disponuje elektrickým zapalováním v každém knoflíku, bezpečnostními pojistkami hořáků a přesnou regulací plamene Flame control.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Siemens plynová varná deska EN6B6HB90 - rozbaleno

Vestavná plynová varná deska s povrchem ze snadno omyvatelného tvrzeného skla, 4 hořáky, mechanickým ovládáním umístěným vpředu a zapalováním v knoflíku. Siemens EN6B6HB90 disponuje Wok hořákem, který umožňuje vaření s vysokým výkonem až 3,3 kW.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amica plynová varná deska DRP 6411 ZBB

Vestavná plynová varná deska v antracitovém provedení s mechanickým ovládáním umístěným z boku a 4 hořáky. Amica DRP 6411 ZBB disponuje elektrickým zapalováním v každém knoflíku, bezpečnostními pojistkami hořáků a přesnou regulací plamene Flame control.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amica plynová varná deska DRP 6411 ZBW

Vestavná plynová varná deska v slonovinovém provedení s mechanickým ovládáním umístěným z boku a 4 hořáky. Amica DRP 6411 ZBW disponuje elektrickým zapalováním v každém knoflíku, bezpečnostními pojistkami hořáků a přesnou regulací plamene Flame control.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amica plynová varná deska DDPS 3201 LZBG

Vestavná plynová varná deska v černém provedení s mechanickým ovládáním umístěným vpředu a 2 hořáky. Amica DDPS 3201 LZBG disponuje elektrickým zapalováním v každém knoflíku, bezpečnostními pojistkami hořáků a přesnou regulací plamene Flame control.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amica plynová varná deska DP 6401 LZB

Vestavná plynová varná deska v černém provedení s mechanickým ovládáním umístěným vpředu a 4 hořáky. Amica DP 6401 LZB disponuje elektrickým zapalováním v každém knoflíku, bezpečnostními pojistkami hořáků a přesnou regulací plamene Flame control.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amica plynová varná deska DP 6411 LZBG

Vestavná plynová varná deska v černém provedení s mechanickým ovládáním umístěným vpředu a 4 hořáky. Amica DP 6411 LZBG disponuje elektrickým zapalováním v každém knoflíku, bezpečnostními pojistkami hořáků a přesnou regulací plamene Flame control.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Whirlpool plynová varná deska TKRL 660 IX

Vestavná plynová varná deska v nerezovém provedení s šířkou 58 cm, 4 hořáky a mechanickým ovládáním umístěným vpředu. Whirlpool TKRL 660 IX disponuje integrovaným zapalováním hořáků pro zjednodušení zapalování a bezpečnostními ventily.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Whirlpool plynová varná deska TKRL 650 IX

Vestavná plynová varná deska v nerezovém provedení s šířkou 55 cm, 4 hořáky a mechanickým ovládáním umístěným vpředu. Whirlpool TKRL 650 IX disponuje integrovaným zapalováním hořáků pro zjednodušení zapalování a bezpečnostními ventily.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Electrolux indukční varná deska LIT30230C - zánovní

Vestavná indukční varná deska s šířkou 29 cm, 2 varnými zónami a dotykovým ovládáním umístěným vepředu uprostřed. Electrolux LIT30230C disponuje funkcí PowerBoost pro zajištění rychlé a intenzivní dávky tepla a nastavitelným časovačem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Electrolux plynová varná deska EGH6343ROR - zánovní

Vestavná plynová varná deska o šířce 59,5 cm s 4 hořáky a ovládáním umístěným vpředu. Electrolux EGH6343ROR disponuje úchvatným designem, stylově zkoseným rámem, vysoce účinným hořákem s výkonem 4 kW a designem prodloužených mřížek pod nádoby pro lepší stabilitu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

GUZZANTI sklokeramická varná deska GZ 8302A - použité

Vestavná sklokeramická varná deska v černém provedení o šířce 59 cm se 4 varnými zónami a elektronickým ovládáním. Guzzanti GZ 8302A disponuje 9 stupni výkonu, časovačem na 1–99 minut, senzorem teploty, ukazatelem zbytkového tepla a dětskou pojistkou.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Electrolux plynová varná deska EGH6343RON - zánovní

Vestavná plynová varná deska o šířce 59,5 cm s 4 hořáky a ovládáním umístěným vpředu. Electrolux EGH6343RON disponuje úchvatným designem, stylově zkoseným rámem, vysoce účinným hořákem s výkonem 4 kW a designem prodloužených mřížek pod nádoby pro lepší stabilitu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

GUZZANTI indukční varná deska GZ 8401W

Vestavná indukční varná deska v bílém provedení o šířce 29 cm s 2 varnými zónami a elektronickým ovládáním. Guzzanti GZ 8401W disponuje 9 stupni výkonu, časovačem na 1–99 minut, ukazatelem zbytkového tepla a dětskou pojistkou.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Whirlpool plynová varná deska GOR 625/NB

Vestavná plynová varná deska v provedení z černého tvrzeného skla s 4 hořáky a mechanickým ovládáním umístěným vpředu. Whirlpool GOR 625/NB disponuje dvojkorunkovým hořákem, který zajistí velmi vysoký výkon během chvilky a rovnoměrné rozložení tepla díky dvěma plamenovým prstencům.

Více informací
Dostupnost: neudáno

GUZZANTI plynová varná deska GZ 8201

Plynová varná deska Guzzanti GZ 8201 v nerezové barvě. Má 2 plynové hořáky s elektronickým zapalováním v knoflíku. Vlastní samostatný stabilní smaltový rošt a bezpečnostní ochranu proti úniku plynu, která uzavírá průtok plynu při zhasnutí plamene.

Více informací
Dostupnost: neudáno

AEG plynová varná deska Mastery StepPower HGB64420SM

Vestavná plynová varná deska o šířce 59,5 cm s 4 hořáky a ovládáním umístěným vpředu. AEG Mastery StepPower HGB64420SM disponuje funkcí StepPower pro přesné nastavení teploty, novou generací hořáků a optimálním plamenem pro pánev Wok.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Beko vestavná plynová varná deska HILG64220SW

Vestavná plynová varná deska v bílém provedení s šířkou 60 cm. Beko HILG64220SW disponuje 4 plynovými hořáky, ovládáním umístěným vpředu, integrovaným zapalováním, stříbrnými ovládacími knoflíky a bezpečnostní pojistkou zhasnutí plamene.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amica plynová varná deska DP 6413 LZBG

Vestavná plynová varná deska v černém provedení s mechanickým ovládáním umístěným vpředu a 4 hořáky. Amica DP 6413 LZBG disponuje elektrickým zapalováním v každém knoflíku, bezpečnostními pojistkami hořáků a přesnou regulací plamene Flame control.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch vestavná plynová varná deska PRP6A6D70

Vestavná plynová varná deska na sklokeramickém povrchu v antracitovém provedení s šířkou 60 cm, 4 plynovými hořáky a mechanickým ovládáním umístěným vpředu. Bosch PRP6A6D70 disponuje inovativní patentovanou technologií FlameSelect pro přesné řízení výkonu plynového hořáku v rozsahu 1–9 stupňů.

Více informací
Dostupnost: neudáno

GUZZANTI sklokeramická varná deska GZ 8301A

Vestavná sklokeramická varná deska v černém provedení o šířce 29 cm s 2 varnými zónami a elektronickým ovládáním. Guzzanti GZ 8301A disponuje 9 stupni výkonu, časovačem na 1–120 minut, senzorem teploty, ukazatelem zbytkového tepla a dětskou pojistkou.

Více informací
Dostupnost: neudáno

GUZZANTI sklokeramická varná deska GZ 8302A

Vestavná sklokeramická varná deska v černém provedení o šířce 59 cm se 4 varnými zónami a elektronickým ovládáním. Guzzanti GZ 8302A disponuje 9 stupni výkonu, časovačem na 1–99 minut, senzorem teploty, ukazatelem zbytkového tepla a dětskou pojistkou.

Více informací
Dostupnost: neudáno

GUZZANTI indukční varná deska GZ 8401A

Vestavná indukční varná deska v černém provedení o šířce 29 cm s 2 varnými zónami a elektronickým ovládáním. Guzzanti GZ 8401A disponuje 9 stupni výkonu, časovačem na 1–99 minut, ukazatelem zbytkového tepla a dětskou pojistkou.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Philco varná deska PHD 302 - zánovní

Vestavná indukční varná deska v černém provedení s dotykovým ovládáním umístěným vpředu a 2 varnými zónami. Philco PHD 302 disponuje 9 stupni nastavení výkonu, automatickou detekcí nádobí, automatickým bezpečnostním vypínáním Auto stop a dětským zámkem ovládání.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Gorenje plynová varná deska G642AB - zánovní

Vestavná plynová varná deska v černém provedení s šířkou 60 cm, 4 varnými zónami, mechanickým ovládáním umístěným vpředu a zapalováním v knoflíku. Gorenje G642AB disponuje litinovými mřížkami ProGrids a pojistkami plamene hořáků StopGas.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Whirlpool plynová varná deska GMT 6422 OW

Vestavná plynová varná deska v provedení se smaltovaným povrchem s 4 hořáky a mechanickým ovládáním umístěným vpředu. Whirlpool GMT 6422 OW disponuje dvojkorunkovým hořákem, který zajistí velmi vysoký výkon během chvilky a rovnoměrné rozložení tepla díky dvěma plamenovým prstencům.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Beko plynová varná deska HIZG 64121 SX

Beko HIZG 64121 SX je nerezová plynová varná deska se dvěma litinovými nosnými mřížkami. Ovládání s integrovaným zapalováním v otočných knoflících je umístěno z boku. Bezpečnostní pojistka – zabrání přívodu plynu do desky při zhasnutí plamene a zamezí tak jeho úniku.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Electrolux sklokeramická varná deska Série 300 EHF6342XOK

Vestavná sklokeramická varná deska s šířkou 57,6 cm, 4 varnými zónami a elektronickým ovládáním umístěným vpředu vpravo. Electrolux Série 300 EHF6342XOK disponuje dotykovým ovládáním, funkcí Stop+Go, bezpečnostním automatickým vypnutím a dětskou pojistkou.

Více informací
Dostupnost: neudáno

AMICA DP 6412Z VARNÁ DESKA PLYN.

Plynová varná deska Bezpečnostní pojistky hořáků u desky Litinové rošty Elektrické zapalování v knoflíku Barva nerez Rozměry: (V x Š x H) 5,2 x 59 x 52 cm

Více informací
Dostupnost: skladem

Bosch Serie 6 PVS651FC5E indukční varná deska

indukční varná deska, 60 cm, 4 indukční varné zóny, z toho 1 CombiZone, ovládání DirectSelect, MoveMode, PerfectFry Sensor, PowerBoost, dětská pojistka, 2stupňový ukazatel zbytkového tepla pro každou varnou zónu, příkon: 6,9 kW, U-fazeta

Více informací
Dostupnost: skladem

Bosch Serie 6 PVS651FC5E indukční varná deska

indukční varná deska, 60 cm, 4 indukční varné zóny, z toho 1 CombiZone, ovládání DirectSelect, MoveMode, PerfectFry Sensor, PowerBoost, dětská pojistka, 2stupňový ukazatel zbytkového tepla pro každou varnou zónu, příkon: 6,9 kW, U-fazeta

Více informací
Dostupnost: skladem

Indukční varná deska Mora VDIT 653 C

Vestavná indukční varná deska Indukční vestavná sklokeramická deska MORA VDIT 653 C s broušenými hranami je vybavená 4 indukčními zónami, které zahřívají pouze dno nádoby a z důvodu nízké teploty povrchu desky nedojte k připálení a deska se velmi snadno čistí. Indukční vaření je nejenom rychlé, úsporné, ale i velmi bezpečné. Větší zóna pro vaření Varná deska disponuje ext...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Plynová varná deska Mora VDP 645 GX1

Plynová vestavná skleněná deska Plynová varná deska Mora VDP 645 GX1 v černé barvě na skleněném tvrzeném podkladu a v nerezovém rámu splňuje nejvyšší nároky vaření na plynu a bezproblémové údržby. Varná deska je vybavena čtyřmi hořáky a masivní litinovou mřížkou, která poskytne dostatečný prostor a oporu pro vaše nádobí. Otočné knoflíky slouží nejen k regulaci hořáků, ale...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Indukční varná deska Siemens EX 375FXB1E

Fazetový design Indukční varná deska Siemens EX375FXB1E poskytuje inovativní funkce pro větší flexibilitu během vaření. Funkce powerMove Plus umožňuje intuitivní ovládání stupňů výkonu na varné desce pouhým pohybem nádoby. Varná deska z řady Domino, která je specifická fazetovým designem, vám umožňuje si vytvořit varný set dle vašich přání a požadavků. Řada Domino zahrnuj...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Plynová varná deska Siemens EP 7A6SB20

Wok hořák Plynová varná deska Siemens EP7A6SB20 o šířce 75 cm má celkem k dispozici 5 plynových hořáků. Jedním z nich je výkonný hořák Wok. Je nedílnou součástí pro přípravu asijských pokrmů. Tak, aby byli využité všechny vlastnosti hluboké litinové pánve, je potřeba silného otevřeného ohně, který právě Wok hořák poskytuje. Jeho výkon je 4 kW. Varná deska vás nezklame ani...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Indukční varná deska Siemens EX 375FXB1E

Důvod zařazení do bazarového zboží – vybaleno/vyzkoušeno. Fazetový design Indukční varná deska Siemens EX375FXB1E poskytuje inovativní funkce pro větší flexibilitu během vaření. Funkce powerMove Plus umožňuje intuitivní ovládání stupňů výkonu na varné desce pouhým pohybem nádoby. Varná deska z řady Domino, která je specifická fazetovým designem, vám umožňuje si vytvořit v...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Indukční varná deska ELECTROLUX EHH 6240 ISK

Indukční technologie Indukční varné desky jsou v současnosti těmi nejefektivnějšími a nejbezpečnějšími pomocníky při přípravě pokrmů. Patří mezi ně i varná deska Electrolux EHH6240ISK. Díky indukční technologii nedosahuje povrch varné desky nikdy vysokých teplot. Rozlitá jídla se proto nepřipečou a desku lze vyčistit krátkým otřením. Zůstává tak vždy dokonale čistá. Dětsk...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Sklokeramická varná deska AEG HK 654070I-B

Varná deska HK654070IB Varná deska HK654070IB v černém provedení disponuje systémem DirectControl pro přesné nastavení teploty jednotlivých ploten pouhým dotykem prstu na podsvíceném ukazateli. Funkce OptiHeat vám dovoluje sledovat zbytkové teplo na každé varné zóně, což vám umožní optimalizovat spotřebu energie a naplno využít zbývající teplo, třeba pro udržení jídla tep...

Více informací
Dostupnost: neudáno

MPM MKE-14 Indukční varná deska

MPM MKE-14 Indukční varná deska Počet varných zón: 1 Barva: Černá Obálka: Ne Typ varné desky: Indukční Volně stojící talíř MPM MKE-14 Indukční varná deska s jednou horkou varnou deskou MKE-14 je velmi funkční zařízení, které se perfektně hodí do malého prostoru, jako vybavení kuchyně pro hosty nebo vybavení chaty. Zabere málo místa a přitom vám umožní vařit stejně pohodl...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Plynová varná deska Whirlpool GOR 625/NB1

Plynová varná deska Whirlpool GOR 625/NB1 v černém provedení nabízí 4 plynové hořáky s různými výkony a průměry. Hořáky mají bezpečnostní ventily, které v případě náhodného zhasnutí uzavřou přívod plynu. Ovládání je umístěno vpředu pomocí 4 otočných knoflíků. Varná deska má litinové rošty. Stylový černý design Pokud hledáte moderní spotřebič, který je nejen výkonný, a...

Více informací
Dostupnost: skladem

Indukční varná deska Sharp KH-9I26CT00

Indukční varná deska ze skla Schott Ceran. Sharp KH-9I26CT00 nabízí 5 zón a ukazatel zbytkového tepla. Deska umožňuje přerušovat vaření díky funkci STOP & GO, přičemž ovládání je dotykové se zabudovaným zámkem. Varné zóny 5 varných zón Zámek tlačítek Kontrolka zámku tlačítek Časovač Pozastavení Nastavení snížení/zvýšení ohřevu Vlastnosti Indukční varná deska...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Sklokeramická varná deska Candy CH 64 DXT

Moderní a elegantní provedení Sklokeramická varná deska Candy CH 64 DXT vás potěší nejen výkonem, spolehlivostí a bezpečností, ale i svým designem. V elegantním černém provedení a jednoduchém moderním designu s rovnými hranami a nerezovou lištou vpředu se bude vyjímat i ve vaší kuchyni. Čelo varné desky tvoří tenká nerezová lišta. Připravte chutné obědy a večeře na výkon...

Více informací
Dostupnost: skladem

Plynová varná deska Philco PGI 6402

Vestavná plynová deska Philco PGI 6402 Plynová varná deska PHILCO PGI 6402 s integrovaným zapalováním a termoelektrickou pojistkou. Deska je vyrobena  z chirurgické nerezové oceli s dvěma odolnými kovovými podpěrami. Čtyři plynové hořáky SABAF  usnadňují a urychlují přípravu jakýchkoliv teplých pokrmů. Plynová varná deska PHILCO PGI 6402 má otočné ovladače, ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Plynová varná deska Philco PGI 64 C

Vestavná plynová deska Philco PGI 64 C Plynová varná deska PHILCO PGI 64 C s integrovaným zapalováním a termoelektrickou pojistkou. Deska je vyrobena  z chirurgické nerezové oceli s dvěma odolnými litinovými podpěrami. Čtyři plynové hořáky SABAF  usnadňují a urychlují přípravu jakýchkoliv teplých pokrmů. Plynová varná deska PHILCO PGI 64 C má otočné ovladače...

Více informací
Dostupnost: skladem

Plynová varná deska Philco PGG 75 W

Vestavná plynová deska Philco PGG 75 W Plynová varná deska nabízí k dispozici čtyři hořáky s různými výkony. Ovládání je zajištěno pomocí otočných ovladačů. Jsou umístěny v čele hořáků, tím je usnadněna manipulace při přípravě pokrmů. Varná deska je rozdělena dvěmi litinovými podpěrami. PHILCO nabízí prodlouženou záruku 5 let na všechny produkty, neboť si...

Více informací
Dostupnost: skladem

Plynová varná deska Philco PGG 64 W

Vestavná plynová deska Philco PGG 64 W Plynová varná deska nabízí k dispozici čtyři hořáky s různými výkony. Ovládání je zajištěno pomocí otočných ovladačů. Jsou umístěny v čele hořáků, tím je usnadněna manipulace při přípravě pokrmů. Varná deska je rozdělena dvěmi litinovými podpěrami. PHILCO nabízí prodlouženou záruku 5 let na všechny produkty, neboť si uvěd...

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK