Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Veprova streva

Nalezeno 9 produktů

Vepřová střívka kalibr 30/32 svazek 20 m (Střeva na klobásky)

Vepřová střívka kalibr 30/32 Vzhled: Vepřová střeva zasolená v kalibru 30/32, svazek 20 m. Použití: Na klobásky. Postup přípravy: Střeva opláchneme a namočíme na den do studené vody. Poté svazek rozebereme a namočíme do vlažné vody. Můžeme začít narážet. Střeva, která zbydou přesolíme, necháme okapat a uschováme do chladu. Skladovací teplota by měla být do 10°C. V případě...

Doprava: neudáno
Dostupnost: skladem
Více informací

Vepřová střívka kalibr 36/38 EU svazek 91,4 m (Střeva na jelita a točený salám)

Vepřová střívka kalibr 36/38 Vzhled: Vepřová střeva zasolená v kalibru 36/38, svazek 91,4 m. Použití: Na jelita a točený salám. Postup přípravy: Střeva opláchneme a namočíme na den do studené vody. Poté svazek rozebereme a namočíme do vlažné vody. Můžeme začít narážet. Střeva, která zbydou přesolíme, necháme okapat a uschováme do chladu. Skladovací teplota by měla být do ...

Doprava: neudáno
Dostupnost: skladem
Více informací

Profikoření - Vepřová střívka kalibr 30/32

Vepřová střívka kalibr 30/32 Vzhled: Vepřová střeva zasolená v kalibru 30/32, svazek 91,4 m. Použití: Na párky a klobásy. Na 1 kg masa spotřebujete cca 2 m střívek. Postup přípravy: Střeva opláchneme a namočíme na den do studené vody. Poté svazek rozebereme a namočíme do vlažné vody. Můžeme začít narážet. Střeva, která zbydou přesolíme, necháme okapat a uschováme do chlad...

Doprava: neudáno
Dostupnost: skladem
Více informací

Profikoření - Vepřová střívka kalibr 32/34

Vepřová střívka kalibr 32/34 Vzhled: Vepřová střeva zasolená v kalibru 32/34, svazek 91,4 m. Použití: Na párky a klobásy. Postup přípravy: Střeva opláchneme a namočíme na den do studené vody. Poté svazek rozebereme a namočíme do vlažné vody. Můžeme začít narážet. Střeva, která zbydou přesolíme, necháme okapat a uschováme do chladu. Skladovací teplota by měla být do 10°C. ...

Doprava: neudáno
Dostupnost: skladem
Více informací

Profikoření - Vepřová střívka kalibr 34/36

Vepřová střívka kalibr 34/36 Vzhled: Vepřová střeva zasolená v kalibru 34/36, svazek 91,4 m. Použití: Na jitrnice a jelita. Postup přípravy: Střeva opláchneme a namočíme na den do studené vody. Poté svazek rozebereme a namočíme do vlažné vody. Můžeme začít narážet. Střeva, která zbydou přesolíme, necháme okapat a uschováme do chladu. Skladovací teplota by měla být do 10°C...

Doprava: neudáno
Dostupnost: skladem
Více informací

Profikoření - Vepřová střívka kalibr 28/30

Vepřová střívka kalibr 28/30 Vzhled: Vepřová střeva zasolená v kalibru 28/30, svazek 91,4 m. Použití: Na párky a klobásy. Postup přípravy: Střeva opláchneme a namočíme na den do studené vody. Poté svazek rozebereme a namočíme do vlažné vody. Můžeme začít narážet. Střeva, která zbydou přesolíme, necháme okapat a uschováme do chladu. Skladovací teplota by měla být do 10°C. ...

Doprava: neudáno
Dostupnost: do 7 dnů
Více informací

Profikoření - Vepřová střívka kalibr 38/40

Vepřová střívka kalibr 38/40 Vzhled: Vepřová střeva zasolená v kalibru 38/40, svazek 91,4 m. Použití: Na jitrnice a jelita. Postup přípravy: Střeva opláchneme a namočíme na den do studené vody. Poté svazek rozebereme a namočíme do vlažné vody. Můžeme začít narážet. Střeva, která zbydou přesolíme, necháme okapat a uschováme do chladu. Skladovací teplota by měla být do 10°C...

Doprava: neudáno
Dostupnost: skladem
Více informací

Profikoření - Vepřová střívka kalibr 30/32

Vepřová střívka kalibr 30/32 Vzhled: Vepřová střeva zasolená v kalibru 30/32, svazek 91,4 m. Použití: Na párky a klobásy. Na 1 kg masa spotřebujete cca 2 m střívek. Postup přípravy: Střeva opláchneme a namočíme na den do studené vody. Poté svazek rozebereme a namočíme do vlažné vody. Můžeme začít narážet. Střeva, která zbydou přesolíme, necháme okapat a uschováme do chlad...

Doprava: neudáno
Dostupnost: skladem
Více informací

Profikoření - Vepřová střívka kalibr 32/34

Vepřová střívka kalibr 32/34 Vzhled: Vepřová střeva zasolená v kalibru 32/34, svazek 91,4 m. Použití: Na párky a klobásy. Postup přípravy: Střeva opláchneme a namočíme na den do studené vody. Poté svazek rozebereme a namočíme do vlažné vody. Můžeme začít narážet. Střeva, která zbydou přesolíme, necháme okapat a uschováme do chladu. Skladovací teplota by měla být do 10°C. ...

Doprava: neudáno
Dostupnost: skladem
Více informací

Pro vyhledávací frázi Veprova streva jsme na našem vyhledávači našli 9 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Veprova streva trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!