Vestavna trouba pro kombinaci

Pro vyhledávací frázi Vestavna trouba pro kombinaci jsme na našem vyhledávači našli 2297 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Vestavna trouba pro kombinaci trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 2297 produktů

Beko vestavná mikrovlnná trouba BMOB20231BG - rozbaleno

Vestavná mikrovlnná trouba s objemem 20 l a elektronickým ovládáním. Beko BMOB20231BG disponuje automatickými programy, které připraví jídlo podle jeho typu váhy a funkcí vaření ve více krocích pro přípravu zmraženého jídla.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Beko vestavná mikrovlnná trouba BMCB25433X - rozbaleno

Vestavná mikrovlnná trouba s grilem a horkovzduchem s objemem 25 l a elektronickým ovládáním. Beko BMCB25433X disponuje automatickými programy, které připraví jídlo podle jeho typu váhy a funkcí vaření ve více krocích pro přípravu zmraženého jídla.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch vestavná mikrovlnná trouba BFL623MB3 - zánovní

Vestavná mikrovlnná trouba v černém provedení s objemem 20 l, šířkou 59,5 cm a LED displejem pro intuitivní ovládání a kontrolu. Bosch BFL623MB3 disponuje 7 přednastavenými programy AutoPilot7, čištěním Cleaning Assistance a perfektním LED osvětlením vnitřního prostoru.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Siemens vestavná kompaktní parní trouba CD634GAS0

Vestavná parní trouba v nerezovém provedení s objemem 38 l. Siemens CD634GAS0 nabízí funkci cookControol20 s automatickými programy pro nejlepší výsledky, TFT displej s výbornou čitelností, halogenové osvětlení a jemné otevírání dvířek softMove.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amica vestavná trouba TXB 118 TCKGX

Vestavná trouba v energetické třídě A a nerezovém provedení s objemem 77 l. Amica TXB 118 TCKGX disponuje katalytickými samočistícími deskami a má systém BakingPro pro dokonalé a rovnoměrné upečení pokrmu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Mora vestavná elektrická trouba VT 522 CX

Vestavná elektrická trouba v energetické třídě A a nerezovém provedení s objemem 77 l, 10 programy a závěsnými rošty. Mora VT 522 CX nabízí HomeMade tvar, zasouvací knoflíky pro nastavení teploty a způsobu ohřevu a funkci ekologického čištění ECO CLEAN.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Candy vestavná trouba FCP 602X E0E/1

Vestavná trouba v energetické třídě A+ s objemem 70 l. Candy FCP 602X E0E/1 je vybavena Wifi+Bluetooth připojením pro snadné připojení do aplikace, recepty v aplikaci, otočnými knoflíky a LED kontrolkami.

Více informací
Dostupnost: neudáno

HAIER vestavná trouba HWO60SM2P8XH + záruka 5 let

Vestavná multifunkční elektrická trouba v energetické třídě A s celkovým objemem 70 l a 7 programy pečení včetně programu na rozmrazování. Haier HWO60SM2P8XH má možnost připojení k aplikaci hOn, která umožňuje spravovat, ukládat a hledat nové recepty, trouba navíc disponuje programem pro pyrolytické čištění.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Vestavná mikrovlnná trouba CONCEPT KTV-4444

Vestavná kombinovaná trouba CONCEPT KTV-4444 Moderní a elegantní design, úspora místa a velké množství funkcí - přesně takhle by se dala popsat vestavná kombinovaná trouba CONCEPT KTV-4444. Bez problémů zvládne zastoupit místo jak mikrovlnné, tak i horkovzdušné trouby. I přes své kompaktní rozměry se pyšní extra objemem 44 litrů. Díky tomuto prostornému nerezovému vnitřku...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Vestavná mikrovlnná trouba Siemens CM 656GBS1

Vestavná trouba Siemens CM 656GBS1 Parní trouby jsou nejlepším pomocníkem pro přípravu chutných a zároveň zdravých pokrmů. Tato vestavná trouba Siemens CM 656GBS1​​ vás již na první pohled zaujme nadčasovým provedením s designovým madlem, díky kterému dodá osobitý vzhled každé moderní kuchyni. Její objem činí až 45 litrů, takže vás nikdy nezklame. Vše řídíte pomocí čiteln...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Vestavná trouba Mora VT 548 BX

Vestavná multifunkční trouba MORA Vestavná multifunkční trouba VT 548 BX v elegantním nerezovém provedení s praktickými zamačkávacími knoflíky, kdy vysunutím knoflíků jednoduše nastavíte požadovaný program pečení a teplotu nebo je můžete plně zasunout pro dokonalé vyčištění předního panelu. Díky digitálnímu časovému spínači s hodinami se vám již nikdy nespálí oběd. Ochran...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Siemens vestavná mikrovlnná trouba CF634AGS1 - zánovní

Vestavná mikrovlnná trouba Siemens iQ700 CF634AGS1 pro energeticky úsporné rozmrazování, ohřívání nebo přípravu jídel během velmi krátké doby. Disponuje 5 stupni výkonu s maximálním výkonem až 900 W. Dále zaujme unikátním programem cookControl 7 s automatickými programy pro pefektní výsledky vaření. Díky obrovském objemu 36 l pojme i rozměrné talíře a misky....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Vestavná mikrovlnná trouba Whirlpool AMW 1601 IX

Digitální displej Vestavná mikrovlnná trouba Whirlpool AMW 1601 IX skvěle zapadne do vaší kuchyně. Černá dvířka jsou doplněna o nerezový rámeček, který působí nadčasově. Celkový design je nenápadný, takže trouba hravě zapadne do kterékoliv kuchyně. Otočný knoflík doplněný o tlačítka zajišťuje jednoduché a srozumitelné ovládání. Přehledný displej zobrazuje zvolené nastaven...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Vestavná trouba Mora VT 536 AW

Vestavná multifunkční trouba Multifunkční trouba Multifunkční trouby mají bohatě nabitou nabídku až 15 využitelných funkcí dle modelu vaší vybrané trouby. Všechny programy byly vyvinuty na základě dlouhodobých zkušeností, tak aby vám zajistily maximální komfort při pečení. Zvolit si můžete program pro grilování, ohřívání, rychloohřev či různé programy na pečení masa. V na...

Více informací
Dostupnost: neudáno

HAIER vestavná trouba HWO60SM2B9XH + 5 let záruka

AKCE: Nakupte 4 vestavné spotřebiče značky Haier a získejte voucher v hodnotě 5000 Kč! (Akce platí do 31.12 2022). VÍCE ZDE Vestavná multifunkční elektrická trouba v energetické třídě A+ a nerezovém provedení s celkovým objemem 70 l a 8 programy pečení včetně programu na rozmrazování. Haier HWO60SM2B9XH má možnost připojení k aplikaci hOn, která umožňuje spravovat, uklád...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Concept vestavná mikrovlnná trouba MTV 3125

AKCE: Vyhrajte každý měsíc elektrokoloběžku SC2500 nebo robotický vysavač VR3510 při koupi spotřebiče Concept (akce platí do 31. 12. 2022 nebo do odvolání). Více informací naleznete ZDE. Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV 3125. Trouba je v černo-nerezovém zpracování, nabízí mikrovlnný ohřev a gril pro ohřívání nebo přípravu pokrmů. Pomocí intuitivního ovládání a disp...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Whirlpool vestavná mikrovlnná trouba AMW 4920 WH

Vestavná mikrovlnná trouba v univerzálním provedení s objemem 22 l, elektronickým ovládáním a 4 stupni výkonu. Whirlpool AMW 4920 WH umožní kromě klasického ohřívání pokrmů i grilování. Nabízí 4 stupně výkonu, 3D distribuci mikrovln nebo funkci Jet Defrost pro superrychlé rozmrazování potravin.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Whirlpool vestavná mikrovlnná trouba AMW 4920 IX

Vestavná mikrovlnná trouba v univerzálním provedení s objemem 22 l, elektronickým ovládáním a 4 stupni výkonu. Whirlpool AMW 4920 IX umožní kromě klasického ohřívání pokrmů i grilování. Nabízí 4 stupně výkonu, 3D distribuci mikrovln nebo funkci Jet Defrost pro superrychlé rozmrazování potravin.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Concept vestavná elektrická multifunkční trouba ETV7560ss

AKCE: Vyhrajte každý měsíc elektrokoloběžku SC2500 nebo robotický vysavač VR3510 při koupi spotřebiče Concept (akce platí do 31. 12. 2022 nebo do odvolání). Více informací naleznete ZDE. Elektrická vestavná trouba v energetické třídě A, o objemu 70 l nabízí 9 funkcí pečení. Concept ETV7560ss je vybavena katalytickými deskami pro snadnou a pohodlnou údržbu, teleskopickým...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Gorenje vestavná trouba BPS6747A06X PyroClean - zánovní

AKCE: Získejte malý spotrebič Gorenje s 80% slevou po koupi trouby Gorenje OptiBake (po registraci, platí 15. 9. – 15. 12. 2022), více najdete zde. Vestavná multifunkční trouba s extra párou v energetické třídě A+ s objemem 77 litrů. Gorenje BPS6747A06X PyroClean disponuje závěsem dveří SoftOpen a GentleClose, dvojitým grilovacím tělesem PerfectGrill, STEPBake krokovým p...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Mora vestavná elektrická trouba VT 312 AX

Vestavná elektrická trouba v energetické třídě A a černém a nerezovém provedení s objemem 77 l, 10 programy a závěsnými rošty. Mora VT 312 AX nabízí HomeMade tvar, ergonomické knoflíky pro nastavení teploty a způsobu ohřevu a funkci ekologického čištění ECO CLEAN.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Mora vestavná elektrická trouba VT 342 AX

Vestavná elektrická trouba v energetické třídě A a nerezovém provedení s objemem 77 l, 10 programy a závěsnými rošty. Mora VT 342 AX nabízí HomeMade tvar, zasouvací knoflíky pro nastavení teploty a způsobu ohřevu a funkci ekologického čištění ECO CLEAN. Dotykové programovatelné hodiny a odložení startu s automatickým vypnutím.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Mora vestavná elektrická trouba VTS 785 DXB

Vestavná elektrická trouba v energetické třídě A a černém provedení s objemem 77 l, 22 programy a teleskopickými rošty. Mora VTS 785 DXB nabízí HomeMade tvar, ergonomický knoflík pro potvrzení a výběr nastavení a funkci ekologického čištění ECO CLEAN. Dotykové programovatelné hodiny a odložení startu s automatickým vypnutím.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Whirlpool vestavná mikrovlnná trouba AMW 4920 NB

Vestavná mikrovlnná trouba v univerzálním provedení s objemem 22 l, elektronickým ovládáním a 4 stupni výkonu. Whirlpool AMW 4920 NB umožní kromě klasického ohřívání pokrmů i grilování. Nabízí 4 stupně výkonu, 3D distribuci mikrovln nebo funkci Jet Defrost pro superrychlé rozmrazování potravin.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Mora vestavná elektrická trouba VT 332 CX

Vestavná elektrická trouba v energetické třídě A a nerezovém provedení s objemem 77 l, 10 programy a závěsnými rošty. Mora VT 332 CX nabízí HomeMade tvar, ergonomické knoflíky pro nastavení teploty a způsobu ohřevu a funkci ekologického čištění ECO CLEAN. Dotykové programovatelné hodiny a odložení startu s automatickým vypnutím.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Mora vestavná elektrická trouba VT 354 DXB

Vestavná elektrická trouba v energetické třídě A a nerezovém provedení s objemem 77 l, 10 programy a výsuvnými teleskopickými rošty. Mora VT 354 DXB nabízí HomeMade tvar, zasouvací knoflíky pro nastavení teploty a způsobu ohřevu a funkci ekologického čištění ECO CLEAN. Dotykové programovatelné hodiny a odložení startu s automatickým vypnutím.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Mora vestavná elektrická trouba VTS 543 BW

Vestavná elektrická trouba v energetické třídě A a bílém provedení s objemem 77 l, 12 programy a závěsnými rošty. Mora VTS 543 BW nabízí HomeMade tvar, zasouvací knoflíky pro nastavení teploty a způsobu ohřevu a funkci ekologického čištění ECO CLEAN. Dotykové programovatelné hodiny a odložení startu s automatickým vypnutím.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Mora vestavná elektrická trouba VTPS 543 BX

Vestavná elektrická trouba v energetické třídě A a nerezovém provedení s objemem 77 l, 12 programy a závěsnými rošty. Mora VTPS 543 BX nabízí HomeMade tvar, zasouvací knoflíky pro nastavení teploty a způsobu ohřevu a funkci samočištění PYRO CLEAN. Dotykové programovatelné hodiny a odložení startu s automatickým vypnutím.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Mora vestavná elektrická trouba VTS 775 DX

Vestavná elektrická trouba v energetické třídě A+ a nerezovém provedení s objemem 77 l, 22 programy a teleskopickými rošty. Mora VTS 775 DX nabízí HomeMade tvar, ergonomický knoflík pro potvrzení a výběr nastavení a funkci ekologického čištění ECO CLEAN. Dotykové programovatelné hodiny a odložení startu s automatickým vypnutím.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Mora vestavná elektrická trouba VTCS 785 DB

Vestavná elektrická trouba v energetické třídě A+ a nerezovém provedení s objemem 77 l, 22 programy a teleskopickými rošty. Mora VTCS 785 DB nabízí HomeMade tvar, ergonomický knoflík pro potvrzení a výběr nastavení a funkci ekologického čištění ECO CLEAN. Dotykové programovatelné hodiny a odložení startu s automatickým vypnutím.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Whirlpool vestavná mikrovlnná trouba AMW 730 IX

AKCE: S Whirlpool vždy něco navíc! Kupte vybrané spotřebiče Whirlpool a získejte dárky v hodnotě až 4 500 Kč (akce platí do 31. 12. 2022)! Více informací ZDE. Vestavná multifunkční mikrovlnná trouba Whirlpool AMW 730 IX s technologií 6. smyslu zaručuje dokonalou přípravu vašich pokrmů díky senzorům, sledujícím průběh úpravy jídla. Jedinečný Crisp talíř, systém 3D distrib...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Vestavná mikrovlnná trouba AEG Mastery MBE2658SEM

Vestavná mikrovlnná trouba AEG Mastery MBE2658SEM Klíčové specifikace Systém tepelné úpravy: Mikrovlny Mikrovlnný výkon (W): 900 Počet výkonových stupňů pro mikrovlnný ohřev: 5 Prostor pro instalaci VxŠxH (mm): 450x562x500 Příkon (W): 1400 Instalace: Výhradně vestavný spotřebič Rozměry (mm): 459x596x404 Specifikace Mikrovlnná trouba určená pro plno...

Více informací
Dostupnost: skladem

Samostatná vestavná parní trouba Electrolux Intuit EOD3H50TX

Klíčová specifikace Typ výrobku: Vestavná pečící trouba Série: Direct Steam Systém tepelné úpravy: Ventilátor + kruhové topné těleso Čištění trouby: Hladký smalt/čištění vodou Prostor pro instalaci VxŠxH (mm): 600x560x550 Vnitřní objem (l): 72 Rozměry (mm): 594x596x569 Specifikace Vestavná trouba Topné kruhové těleso, podporující multifunkci trouby Fu...

Více informací
Dostupnost: skladem

Samostatná vestavná trouba Philco POB 698 MX

Vestavná multifunkční trouba POB698MX v nerezovém provedení o objemu 69 litrů má až 8 funkcí, lze ji nastavit v teplotním rozsahu 50 - 250°C. Díky 5 úrovním pro umístění plechů a funkci spodního ohřevu a ventilátoru se můžete pustit do pečení sladkých pokrmů. Součástí příslušenství trouby je rošt, hluboký a mělký plech. Technické parametry: Vlastnosti Typ: Samostatná...

Více informací
Dostupnost: skladem

Vestavná mikrovlnná trouba Mora VMT 325 X

Vestavná mikrovlnná trouba MORA VMT 325 X v nerezovém provedení je neocenitelným pomocníkem v každé domácnosti. Mechanické ovládání s 5 výkonovými stupni potěší svou jednoduchostí. V nerezovém vnitřku trouby o objemu 20 l je umístěn otočný talíř s průměrem 245 mm. Neustálé otáčení otočného talíře umožňuje mikrovlnám efektivně a rovnoměrně ohřívat jídlo, které připravujete...

Více informací
Dostupnost: skladem

Vestavná trouba Mora VT 422 AX

Špičkové vlastnosti Vestavná multifunkční trouba Mora VT 422 AX se s elegantním nerezovým designem bude skvěle hodit do každé moderní kuchyně. Je vybavena 8 funkcemi, které vám usnadní a urychlí celou přípravu všech pokrmů. Celkový vnitřní objem činní 61 l, takže bez potíží připravíte jídlo pro celou rodinu. Díky své nízké energetické spotřebě se řadí do skupiny spotřebič...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Vestavná mikrovlnná trouba Gorenje BM 251 S7XG

Gril Vestavná mikrovlnná trouba Gorenje BM 251 S7XG je díky svým funkcím skvělým pomocníkem při přípravě různých pokrmů. Díky svému provedení z nerezové oceli, skleněnému čelnímu panelu a dekorativnímu rámečku se navíc bude skvěle hodit do každé moderní kuchyně. Objem trouby činí 25 litrů a její šířka je 59,9 cm. K dispozici máte 6 stupňů výkonu. Mezi způsoby ohřevu patří...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Vestavná trouba Beko BIM 25801 XMS

CleanZone snadné čištění Vestavná trouba Beko BIM 25801 XMS vlastní celoskleněné dveře se speciální nano úpravou pro snadnější čištění. Jednoduše sklo očistěte navlhčeným hadříkem a bude jako nové, bez chemikálií a námahy navíc. Booster rychlé předehřátí trouby Funkce Booster aktivuje všechna topná tělesa v troubě a zkrátí dobu předehřátí na požadovanou teplotu až o 35%. ...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Vestavná mikrovlnná trouba Amica TKI 44 AIX

Hledáte výkonnou a zároveň stylovou mikrovlnou troubu? V tom případě je tu pro vás vestavná mikrovlnná trouba Amica TKI 44 AIX v nerezovém provedení s objemem 44 litrů. Výkon spotřebiče činí 900 W, nicméně vybrat si můžete až mezi pěti úrovněmi výkonu. Na ukončení programu vás upozorní akustický signál. Elektronické ovládání Velká výhoda tohoto řešení spočívá v možnosti p...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Vestavná trouba Mora VT 101 BX

Špičkové vlastnosti Vestavná elektrická trouba Mora VT 101 BX se s elegantním nerezovém designem bude skvěle hodit do každé moderní kuchyně. Je vybavena 4 funkcemi, které vám usnadní a urychlí celou přípravu všech pokrmů. Celkový vnitřní objem činní 65 l, takže bez potíží připravíte jídlo pro celou rodinu. Díky své nízké energetické spotřebě se řadí do skupiny spotřebičů ...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Vestavná trouba Mora VT 303 AX

Špičkové vlastnosti Vestavná multifunkční trouba Mora VT 303 AX se s elegantním nerezovým designem bude skvěle hodit do každé moderní kuchyně. Je vybavena 9 funkcemi, které vám usnadní a urychlí celou přípravu všech pokrmů. Celkový vnitřní objem činní 61 l, takže bez potíží připravíte jídlo pro celou rodinu. Díky své nízké energetické spotřebě se řadí do skupiny spotřebič...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Vestavná trouba Mora VT 402 AB

Špičkové vlastnosti Vestavná multifunkční trouba Mora VT 402 AB se s elegantním černým designem bude skvěle hodit do každé moderní kuchyně. Je vybavena 8 funkcemi, které vám usnadní a urychlí celou přípravu všech pokrmů. Celkový vnitřní objem činní 61 l, takže bez potíží připravíte jídlo pro celou rodinu. Díky své nízké energetické spotřebě se řadí do skupiny spotřebičů s...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Vestavná trouba Mora VT 433 BW

Špičkové vlastnosti Vestavná multifunkční trouba Mora VT 433 BW se s elegantním bílým designem bude skvěle hodit do každé moderní kuchyně. Je vybavena 8 funkcemi, které vám usnadní a urychlí celou přípravu všech pokrmů. Celkový vnitřní objem činní 61 l, takže bez potíží připravíte jídlo pro celou rodinu. Díky své nízké energetické spotřebě se řadí do skupiny spotřebičů s ...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Vestavná trouba Mora VT 437 BX

Špičkové vlastnosti Vestavná multifunkční trouba Mora VT 437 BX se s elegantním nerezovým designem bude skvěle hodit do každé moderní kuchyně. Je vybavena 8 funkcemi, které vám usnadní a urychlí celou přípravu všech pokrmů. Celkový vnitřní objem činní 65 l, takže bez potíží připravíte jídlo pro celou rodinu. Díky své nízké energetické spotřebě se řadí do skupiny spotřebič...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Vestavná trouba Mora VT 778 AB

Špičkové vlastnosti Vestavná multifunkční trouba Mora VT 778 AB se s elegantním černým designem bude skvěle hodit do každé moderní kuchyně. Je vybavena 15 funkcemi, které vám usnadní a urychlí celou přípravu všech pokrmů. Celkový vnitřní objem činní 65 l, takže bez potíží připravíte jídlo pro celou rodinu. Díky své nízké energetické spotřebě se řadí do skupiny spotřebičů ...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Gorenje vestavná trouba BOS6737E09X Extra Steam

AKCE: Získejte malý spotrebič Gorenje s 80% slevou po koupi trouby Gorenje OptiBake (po registraci, platí 15. 9. – 15. 12. 2022), více najdete zde. Vestavná multifunkční trouba s extra párou v energetické třídě A s objemem 77 litrů. Gorenje BOS6737E09X Extra Steam disponuje závěsem dveří SoftOpen a GentleClose, dvojitým grilovacím tělesem PerfectGrill, HomeMade Plus tvar...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Samostatná vestavná trouba Amica TR 16 MB

Samostatná vestavná trouba Amica TR 16 MB Energetická třída: A Objem: 65 l 6 funkcí pečení Boční závěsné lišty plechů Snadno čistitelný smalt T programátor - umožňuje nastavit aktuální čas a umožňuje plně automatické ovládání. Po naprogramování můžete nastavit počáteční a konečný čas pro automatické pečení. Horní topné těleso: 900 W Spodní topné těleso: 1100 W ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Samostatná vestavná trouba Amica TR 16 MW

Samostatná vestavná trouba Amica TR 16 MW Energetická třída: A Objem: 65 l 6 funkcí pečení Boční závěsné lišty plechů Snadno čistitelný smalt T programátor - umožňuje nastavit aktuální čas a umožňuje plně automatické ovládání. Po naprogramování můžete nastavit počáteční a konečný čas pro automatické pečení. Horní topné těleso: 900 W Spodní topné těleso: 1100 W ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Vestavná mikrovlnná trouba Philco PMD 178 BIX

Vestavná mikrovlnná trouba PMD178BiX o objemu 17 litrů je vhodná pro montáž i do horní skříňky, má 8 automatických programů s možností rychlého vaření a kombinovaného vaření s grilem. Objem trouby 17 l 8 automatických programů 5 úrovní výkonu Červený LCD display Rychlé vaření, 3x kombinované vaření Rozmrazování podle hmotnosti Signál ukončení vaření Průměr talíř...

Více informací
Dostupnost: skladem

Vestavná mikrovlnná trouba AEG Mastery MBB1756SEM

Popis: Funkční mikrovlnná trouba patří v dnešní době mezi základní výbavu kdejaké moderní kuchyně. Mikrovlnná trouba AEG Mastery MBB1756SEM pracuje s maximálním výkonem 800 W, je opatřena zároveň i velkým otočným talířem o průměru 27,2 cm. Mikrovlnná trouba může nabídnout vnitřní prostor o objemu 17 l, díky čemuž můžete ohřívat i více jídla najednou. Mikrovlnka není jen ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Samostatná vestavná trouba Candy FIDC N100

vestavná pečicí trouba • energetická třída A • objem 70 l • otočné knoflíky • gril • 2 bezpečnostní skla • plech a rošt • V × Š × H: 59,5 × 59,5 × 56,8 cm Candy FIDC N100, černá S vestavnou pečicí troubou Candy FIDC N100 se budete moct pustit do tvorby rozmanitých receptů. Spotřebič se jednoduše ovládá pomocí dvou otočných knoflíků, prostřednictvím kterých si nasta...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kompaktní vestavná trouba Electrolux Intuit EVK6E40Z

Typ výrobku: Vestavná pečící trouba Série: No Systém tepelné úpravy: Integrovaný mikrovlnný Čištění trouby: Hladký malt Prostor pro instalaci VxŠxH (mm): 450x560x550 Rozměry (mm): 455x595x567 Max. příkon (W): 2,0 Specifikace Kompaktní vestavná trouba Mikrovlnný výkon: 1000 W Funkce trouby: Gril, Mikrovlny Automatická nabídka teplot Dětská bezpečnostní po...

Více informací
Dostupnost: skladem

Samostatná vestavná trouba Philco POB 698 X

Vestavná multifunkční trouba POB698X v nerezovém provedení o objemu 69 litrů s funkcí minutky a bílým displejem má až 8 funkcí, lze ji nastavit v teplotním rozsahu 50- 250 °C. Díky 5 úrovním pro umístění plechů a funkci spodního ohřevu a ventilátoru se můžete pustit do pečení sladkých pokrmů. Součástí příslušenství trouby je rošt, hluboký a mělký plech. Objem 69 l Ene...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kompaktní vestavná trouba AEG Mastery KMK968000M

Kompaktní vestavná trouba AEG Mastery KMK968000M Klíčové specifikace Typ výrobku: Vestavná pečící trouba Systém tepelné úpravy: Mikrovlny/Multifunkční Čištění trouby: Hladký smalt Prostor pro instalaci VxŠxH (mm): 450x560x550 Vnitřní objem (l): 43 Rozměry (mm): 455x595x567 Max. příkon (W): 3,0 Specifikace Kompaktní vestavná trouba Druh trouby: kompaktní m...

Více informací
Dostupnost: skladem

Samostatná vestavná parní trouba AEG Mastery BCK455350M

Klíčové specifikace Typ výrobku: Vestavná pečící trouba Systém tepelné úpravy: Ventilátor + kruhové topné těleso Čištění trouby: Katalytický povrch Prostor pro instalaci VxŠxH (mm): 590x560x550 Vnitřní objem (l): 71 Rozměry (mm): 594x595x567 Max. příkon (W): 3500 Specifikace Vestavná trouba Topné kruhové těleso, podporující multifunkci trouby Barva: nerez...

Více informací
Dostupnost: skladem

Vestavná mikrovlnná trouba Philco PMD 3410 BIX

Vestavná mikrovlnná trouba PMD3410BiX Vám nabídne mnohem víc než klasická mikrovlnná trouba. Je unikátní nejen svým vnitřním objemem 34 litrů, ale i funkcemi. Pro kulinářské nadšence nabídne Horkovzdušné pečení a Konvekční vaření. I tento model má maximální průměr talíře neuvěřitelných 31,5 cm. Objem trouby 34 l 10 automatických programů (Automatický ohřev, Brambory,...

Více informací
Dostupnost: skladem

ETV5560 Elektrická multifunkční trouba vestavná 60 cm

Rovnoměrné pečení Objem 70 l Design Rovnoměrné pečení Vestavná trouba ETV5560 je vybavena 8 funkcemi pečení včetně grilu. Díky ventilátoru, který rozhání horký vzduch uvnitř trouby, je dosaženo rychlejšího a rovnoměrnějšího pečení. Předností této trouby je i to, že ji nemusíte předehřívat a můžete v ní péct více pokrmů najednou. Velký objem s nízkou spotřebou Troub...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Candy vestavná trouba FCP605XL - ECH64CC - zánovní

Set vestavné trouby Pop Evo a sklokeramické desky nabízí 65litrový objem a čtyři varné zóny. Nerezová trouba a varná deska Candy FCP605XL – ECH64CC tvoří praktický set do každé kuchyně. Trouba disponuje sedmi programy včetně speciálního programu Cook Light pro zdravé pečení a parním čištěním trouby AquaActiva.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV 3020

Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV 3020 Concept MTV3020 Mikrovlnná trouba vestavná 20 l včetně rámečku Důvody, proč se rozhodnout právě pro vestavnou mikrovlnnou troubu MTV-3020: Vzhledem k velkému vnitřnímu objemu 20 l nemusíte přemýšlet o tom, které jídlo na ohřev nebo rozmrazení můžete do této mikrovlnné trouby vložit. Možnost kombinované...

Více informací
Dostupnost: skladem

Samostatná vestavná parní trouba Electrolux Intuit EOD5C71X

Klíčová specifikace Typ výrobku: Vestavná pečící trouba Série: Direct Steam Systém tepelné úpravy: Ventilátor + kruhové topné těleso Čištění trouby: Katalytický povrch Prostor pro instalaci VxŠxH (mm): 600x560x550 Vnitřní objem (l): 72 Rozměry (mm): 594x596x569 Specifikace Vestavná trouba Topné kruhové těleso, podporující multifunkci trouby Funkce tro...

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK