Předchozí
Další
Excalibur bez časovače - 9 táců
Popis produktu
Sušička ovoce Excalibur s 9-ti tácy
Při využití všech táců získáváte sušící plochu o obsahu 0,3 m2 (1 tác = 0,077 m2).
Sušička ovoce Excalibur funguje na principu odstraňování vody prostřednictvím nepřetržité cirkulace horkého vzduchu, jehož teplotu kontroluje termostat. Pomocí sušičky ovoce Excalibur lze sušit širokou paletu nejrůznějších potravin, od obilovin ...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Excalibur bez časovače - 9 táců
Parametry
Výrobce | Excalibur |
Počet táců | 1ks |
Příkon | 600W |
Popis Excalibur bez časovače - 9 táců
Popis produktu
Sušička ovoce Excalibur s 9-ti tácy
Při využití všech táců získáváte sušící plochu o obsahu 0,3 m2 (1 tác = 0,077 m2).
Sušička ovoce Excalibur funguje na principu odstraňování vody prostřednictvím nepřetržité cirkulace horkého vzduchu, jehož teplotu kontroluje termostat. Pomocí sušičky ovoce Excalibur lze sušit širokou paletu nejrůznějších potravin, od obilovin až po prstence sladkého ananasu.
Zemědělské plodiny však zdaleka nejsou jedinými potravinami, které lze uchovávat pomocí dehydratace v sušičce! Proužky hovězího masa, kuřete, ryby nebo dokonce zvěřiny je možné marinovat v různých omáčkách s kořením a nasušit na domácí „jerky“ (čti džerky) – sušené kořeněné maso vhodné k přímé konzumaci. Také například jogurt, který v silné vrstvě uložíte na alobal se po usušení změní ve svěže zbarvenou přesnídávku s karamelovou příchutí.
Provozní náklady vaší sušičky ovoce Excalibur jsou přibližně 0,50 – 1 korunu za hodinu. ...
Sušička ovoce Excalibur s 9-ti tácy
Při využití všech táců získáváte sušící plochu o obsahu 0,3 m2 (1 tác = 0,077 m2).
Sušička ovoce Excalibur funguje na principu odstraňování vody prostřednictvím nepřetržité cirkulace horkého vzduchu, jehož teplotu kontroluje termostat. Pomocí sušičky ovoce Excalibur lze sušit širokou paletu nejrůznějších potravin, od obilovin až po prstence sladkého ananasu.
Zemědělské plodiny však zdaleka nejsou jedinými potravinami, které lze uchovávat pomocí dehydratace v sušičce! Proužky hovězího masa, kuřete, ryby nebo dokonce zvěřiny je možné marinovat v různých omáčkách s kořením a nasušit na domácí „jerky“ (čti džerky) – sušené kořeněné maso vhodné k přímé konzumaci. Také například jogurt, který v silné vrstvě uložíte na alobal se po usušení změní ve svěže zbarvenou přesnídávku s karamelovou příchutí.
Provozní náklady vaší sušičky ovoce Excalibur jsou přibližně 0,50 – 1 korunu za hodinu. ...