Předchozí
Další
Hopi Polévka "Ontario" 130 g
Rýži v polévce doplňuje červená čočka, fazole mungo a sušená mrkev karotka. Směs můžete použít jako základ polévky nebo jako přílohu k masu nebo rizoto. Ze směsi připravíte 6 porcí polévky nebo 2–3 porce netradiční přílohy nebo rizota. Složení: Rýže dlouhozrnná pololoupaná, čočka drobnozrnná červená, vigna zlatá (fazole mungo), zizánie vodní, sušená mrkev. Návod k přípravě: Směs přeberte, nasypte...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Hopi Polévka "Ontario" 130 g
Parametry
Výrobce | Hopi |
Druh | Polotovary a směsi |
Popis Hopi Polévka "Ontario" 130 g
Rýži v polévce doplňuje červená čočka, fazole mungo a sušená mrkev karotka. Směs můžete použít jako základ polévky nebo jako přílohu k masu nebo rizoto. Ze směsi připravíte 6 porcí polévky nebo 2–3 porce netradiční přílohy nebo rizota. Složení: Rýže dlouhozrnná pololoupaná, čočka drobnozrnná červená, vigna zlatá (fazole mungo), zizánie vodní, sušená mrkev. Návod k přípravě: Směs přeberte, nasypte na husté sítko, vyperte v horké vodě a vsypte do hrnce (směs není nutné předem namáčet). Přidejte 1,5 l vody a vařte 30 minut na mírném plameni. Ke konci vaření přisolte, popř. dochuťte zeleninovým bujonem. Je-li polévka příliš hustá, zřeďte ji během vaření teplou vodou, neboť studená voda způsobuje tvrdnutí slupky luštěnin. Na přípravu přílohy směs přeberte, nasypte na husté sítko, vyperte v horké vodě a vsypte do hrnce (směs není nutné předem namáčet). Přidejte 400 ml vody uveďte k varu a vařte 10 minut bez pokličky, poté dalších 30 minut dokud se voda nevstřebá. Kalorická hodnota/energie (...