Předchozí
Další
Sonnentor Vanilka lusky 4g
Vanilka – „černé tečky s nárokem na smyslnost“ Tyto černé tečky si zaslouží pozornost. Co by to byl za vanilkový puding,
mléčnou rýži nebo tvarohový krém bez vanilky? Pravá vanilka propůjčuje lahůdkám něco smyslného. Smetanově sladké aroma
s tóny lékořice se v západní kuchyni používá téměř výhradně na mléčné pokrmy. Ti, kteří mléko příliš nemusí, mohou rozřezaný
vanilkový lusk položit také na ...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Sonnentor Vanilka lusky 4g
Parametry
Výrobce | Sonnentor |
Popis Sonnentor Vanilka lusky 4g
Vanilka – „černé tečky s nárokem na smyslnost“ Tyto černé tečky si zaslouží pozornost. Co by to byl za vanilkový puding,
mléčnou rýži nebo tvarohový krém bez vanilky? Pravá vanilka propůjčuje lahůdkám něco smyslného. Smetanově sladké aroma
s tóny lékořice se v západní kuchyni používá téměř výhradně na mléčné pokrmy. Ti, kteří mléko příliš nemusí, mohou rozřezaný
vanilkový lusk položit také na nakrájené ovoce a to pak s troškou másla upéct v troubě. Použití vanilky na slaná nebo ostrá jídla
je v našich zeměpisných šířkách téměř nepředstavitelné. Ale přesto bychom doporučovali to vyzkoušet: silné aroma se výborně
hodí do mexických fazolových pokrmů, ke kuřeti a mušlím. Přátelům experimentování doporučujeme použít trošku vanilky také
do zeleného curry. Tip: Vyškrabanou vanilku dejte do sklenice s cukrem, který jemné vanilkové aroma natáhne a poté sám osladí
dezerty.
Skladovat v suchu a chladu....
mléčnou rýži nebo tvarohový krém bez vanilky? Pravá vanilka propůjčuje lahůdkám něco smyslného. Smetanově sladké aroma
s tóny lékořice se v západní kuchyni používá téměř výhradně na mléčné pokrmy. Ti, kteří mléko příliš nemusí, mohou rozřezaný
vanilkový lusk položit také na nakrájené ovoce a to pak s troškou másla upéct v troubě. Použití vanilky na slaná nebo ostrá jídla
je v našich zeměpisných šířkách téměř nepředstavitelné. Ale přesto bychom doporučovali to vyzkoušet: silné aroma se výborně
hodí do mexických fazolových pokrmů, ke kuřeti a mušlím. Přátelům experimentování doporučujeme použít trošku vanilky také
do zeleného curry. Tip: Vyškrabanou vanilku dejte do sklenice s cukrem, který jemné vanilkové aroma natáhne a poté sám osladí
dezerty.
Skladovat v suchu a chladu....