Předchozí
Další
Alveus Variant 110
Kuchyňský nerezový dřez se spodní montáží z kvalitního materiálu. Povrchová úprava Satin (hladká struktura). Vhodný jako doplněk ke dřezu Variant 40.
Dřez odolá vysokým teplotám a náhlým teplotním změnám, dále je odolný vůči nárazu i chemikáliím.
Jednoduché čištění, což je zárukou vysokého stupně hygieny.
Péče a údržba
K čištění nerezových ploch používejte měkké hadříky a tekuté čisticí pr...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Alveus Variant 110
Parametry
Výrobce | Alveus |
Typ | Jednodřez |
Materiál | Nerezové |
Popis Alveus Variant 110
Kuchyňský nerezový dřez se spodní montáží z kvalitního materiálu. Povrchová úprava Satin (hladká struktura). Vhodný jako doplněk ke dřezu Variant 40.
Dřez odolá vysokým teplotám a náhlým teplotním změnám, dále je odolný vůči nárazu i chemikáliím.
Jednoduché čištění, což je zárukou vysokého stupně hygieny.
Péče a údržba
K čištění nerezových ploch používejte měkké hadříky a tekuté čisticí prostředky. Nepoužívejte čistící prostředky na stříbro, drátěnky ani jiné bělící či brusné čisticí prostředky. Nepokládejte nechráněné železné předměty na nerezové části. Pokud nerezová ocel přijde do styku s kyselinou, ihned opláchněte velkým množstvím vody. Nenechávejte jídlo nebo jiné látky vyvolávající korozi (ovocná šťáva, kuchyňská sůl, ocet, hořčici, majonézu, atd.) na povrchu, čímž se vyhnete korozi a dosáhnete delší životnosti. Doporučujeme, abyste nerezové výrobky po použití otřeli suchým měkkým hadříkem a předcházeli tvorbě vodního kamene.
Technická specifika...
Dřez odolá vysokým teplotám a náhlým teplotním změnám, dále je odolný vůči nárazu i chemikáliím.
Jednoduché čištění, což je zárukou vysokého stupně hygieny.
Péče a údržba
K čištění nerezových ploch používejte měkké hadříky a tekuté čisticí prostředky. Nepoužívejte čistící prostředky na stříbro, drátěnky ani jiné bělící či brusné čisticí prostředky. Nepokládejte nechráněné železné předměty na nerezové části. Pokud nerezová ocel přijde do styku s kyselinou, ihned opláchněte velkým množstvím vody. Nenechávejte jídlo nebo jiné látky vyvolávající korozi (ovocná šťáva, kuchyňská sůl, ocet, hořčici, majonézu, atd.) na povrchu, čímž se vyhnete korozi a dosáhnete delší životnosti. Doporučujeme, abyste nerezové výrobky po použití otřeli suchým měkkým hadříkem a předcházeli tvorbě vodního kamene.
Technická specifika...