Severin SOUS-VIDE SV 2447
Podobné produkty
Doporučujeme
Sous-Vide Cooker * barva nerez broušená ocel-černá * výkon: 550 W * kapacita: 6 l * provedení přístroje z nerez oceli * vyjímatelná, nepřilnavá nádoba, objem 6 l * snadné čištění * precisní ovládání teploty mezi 40-99 °C s max. ...
Elektrický hrnec Severin SV 2447 je vynikající svým sous-vide vařičem, který zvládne nízkoteplotní pečení, vaření a ohřívání se zachováním všech nutřičních vlastností potravin. Hrnec umožňuje přesné vaření s rozdílem max. 1 °C. S...
= 3 087 Kč Možnosti dopravy
Ceny dopravy MALL.CZ | |
---|---|
Osobní odběr
|
0 Kč |
Česká pošta
|
129 Kč |
Česká pošta - dobírka
|
129 Kč |
Přepravní služba (do 30 kg)
|
129 Kč |
Přepravní služba (do 30 kg) - dobírka
|
129 Kč |
Přepravní služba (nad 30 kg)
|
299 Kč |
Přepravní služba (nad 30 kg) - dobírka
|
299 Kč |
Všechny nabídky pro Severin SOUS-VIDE SV 2447
Sous-Vide Cooker * barva nerez broušená ocel-černá * výkon: 550 W * kapacita: 6 l * provedení přístroje z nerez oceli * vyjímatelná, nepřilnavá nádoba, objem 6 l * snadné čištění * precisní ovládání teploty mezi 40-99 °C s max. ...
Elektrický hrnec Severin SV 2447 je vynikající svým sous-vide vařičem, který zvládne nízkoteplotní pečení, vaření a ohřívání se zachováním všech nutřičních vlastností potravin. Hrnec umožňuje přesné vaření s rozdílem max. 1 °C. S...
= 3 087 Kč Možnosti dopravy
Ceny dopravy MALL.CZ | |
---|---|
Osobní odběr
|
0 Kč |
Česká pošta
|
129 Kč |
Česká pošta - dobírka
|
129 Kč |
Přepravní služba (do 30 kg)
|
129 Kč |
Přepravní služba (do 30 kg) - dobírka
|
129 Kč |
Přepravní služba (nad 30 kg)
|
299 Kč |
Přepravní služba (nad 30 kg) - dobírka
|
299 Kč |
Parametry
Výrobce | Severin |
Objem | 6l |
Hloubka | 28.8cm |
Šířka | 29cm |
Displej | Ano |
Výška | 23cm |
Příkon | 550W |
Popis Severin SOUS-VIDE SV 2447
Severin Sous – vide je elektrický hrnec z broušené oceli o objemu 6 litrů, který je určen pro přípravu pokrmů technikou sous – vide. Tato technika spočívá v dlouhodobé přípravě pokrmu při nízkých teplotách, pokrmy se takto vaří i několik hodin. Díky tomuto postupu si výsledný pokrm uchová lépe svoji chuť, texturu a bude šťavnatý.
Jak na sous – vide?
Technikou sous -vide je možné připravovat jak maso, tak i zeleninu nebo třeba brambory. Potraviny, které chcete dát vařit, nejprve vložíte společně s kořením nebo bylinkami do vakuových sáčků. Sáčky se následně vloží do hrnce naplněného vodou a nastaví se požadovaná teplota vaření. Přístroj zajistí, že po celou dobu vaření bude zajištěna nastavená teplota.
Kvalitní materiály pro vaření bez tuku
Hrnec je tvořen praktickou vyjímatelnou nádobou s nepřilnavým povrchem, takže se na její stěny nepřichycují kousky pokrmu během jeho přípravy ani se nepřipalují. Díky...