Načítám galerii...
Předchozí
Další

Jiří Hanák: Historie českého puškařství a zdroje mysliveckých tradic


Koupit za 156 Kč
Dostupnost: Skladem
Autor této knihy ing. Jiří Hanák, MSC., je znám a mezinárodně uznáván jako expert v oboru loveckých zbraní a střeliva. Stejné renomé si získal i v oblasti, kde bez loveckých zbraní nelze dát ani ránu, v myslivosti. Sám aktivní myslivec zcestovalý po krajinách několika kontinentů a nesčetných loveckých revírech (včetně Austrálie) se o své rozsáhlé odborné znalosti a praktické zkušenosti dělí již ... celý popis

Podobné produkty

Popis produktu

Autor této knihy ing. Jiří Hanák, MSC., je znám a mezinárodně uznáván jako expert v oboru loveckých zbraní a střeliva. Stejné renomé si získal i v oblasti, kde bez loveckých zbraní nelze dát ani ránu, v myslivosti. Sám aktivní myslivec zcestovalý po krajinách několika kontinentů a nesčetných loveckých revírech (včetně Austrálie) se o své rozsáhlé odborné znalosti a praktické zkušenosti dělí již řadu let se všemi mysliveckými profesionály i neprofesionálními zájemci především publikační formou. Tuto nejnovější publikaci určil těm, kdo se zajímají o historii vývoje loveckých zbraní a s nimi těsně související historii lovu v lidských dějinách. Kdo chtějí vědět, co obnáší les a zvěř, proč se má o ně pečovat a jak se to dělá tak, aby se to dělalo co nejlépe. Popisuje tradice loveckého, resp. mysliveckého života od nejtemnějších historických počátků až do naší současnosti, líčí, jak se lovilo dříve a dnes, vysvětluje zevrubně zásady chování v lese i v myslivecké společnosti, specifické obřady a úkony spjaté s mysliveckým životem. A vše doplňuje slovníkem svérázné a barvité myslivecké mluvy a odborných termínů. V Nakladatelství TeMi CZ dosud od něj vyšly publikace Myslivecké střelectví (2009), Náboje do loveckých kulovnic (2010) a prozaická sbírka Povídání u krbu nejen pro myslivce (2011).

Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK