Předchozí
Další
Alessi Měděný kastrol La Cintura di Orione 24 cm
Kastrol La Cintura di Orione je vyroben z dvouvrstvého
silného měděného plátu, což zajišťuje perfektní tepelnou vodivost.
Vnitřní část nádobí je potažena tenkou vrstvou
nerezové oceli, která zaručuje maximální hygienu a
usnadňuje čištění aniž by to ovlivňovalo vynikající vlastnosti
mědi.
Obsah: 5,4 l
Průměr: 24 cm
Výška: 12 cm
Měděná kolekce nádobí není určená na indukci
La Ci...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Alessi Měděný kastrol La Cintura di Orione 24 cm
Parametry
Výrobce | Alessi |
Průměr | 24cm |
Typ | Sady |
Materiál | Nerezové |
Popis Alessi Měděný kastrol La Cintura di Orione 24 cm
Kastrol La Cintura di Orione je vyroben z dvouvrstvého
silného měděného plátu, což zajišťuje perfektní tepelnou vodivost.
Vnitřní část nádobí je potažena tenkou vrstvou
nerezové oceli, která zaručuje maximální hygienu a
usnadňuje čištění aniž by to ovlivňovalo vynikající vlastnosti
mědi.
Obsah: 5,4 l
Průměr: 24 cm
Výška: 12 cm
Měděná kolekce nádobí není určená na indukci
La Cintura di Orione je unikátní sada
nádobí, která kombinuje nesporné mistrovství designéra Richarda
Sappera a znalosti kulinářských osobností z Francie a Itálie. Alain
Chapel, rodina Troisgros, Raymond Thuiliere, Roger Verge, Gualtiero Marchesi a
Angelo Paracucchi jsou kuchaři, labužníci a kulinářští mistři, se
kterými Richard Sapper konzultoval optimální tvar, rozměry,
materiály a přípravu pokrmů. Za spolupráce těchto kulinářských
odborníků a designéra Richarda Sappera vznikla velmi elegantní a
praktická...
silného měděného plátu, což zajišťuje perfektní tepelnou vodivost.
Vnitřní část nádobí je potažena tenkou vrstvou
nerezové oceli, která zaručuje maximální hygienu a
usnadňuje čištění aniž by to ovlivňovalo vynikající vlastnosti
mědi.
Obsah: 5,4 l
Průměr: 24 cm
Výška: 12 cm
Měděná kolekce nádobí není určená na indukci
La Cintura di Orione je unikátní sada
nádobí, která kombinuje nesporné mistrovství designéra Richarda
Sappera a znalosti kulinářských osobností z Francie a Itálie. Alain
Chapel, rodina Troisgros, Raymond Thuiliere, Roger Verge, Gualtiero Marchesi a
Angelo Paracucchi jsou kuchaři, labužníci a kulinářští mistři, se
kterými Richard Sapper konzultoval optimální tvar, rozměry,
materiály a přípravu pokrmů. Za spolupráce těchto kulinářských
odborníků a designéra Richarda Sappera vznikla velmi elegantní a
praktická...