Předchozí
Další
Alessi Měděný rendlík La Cintura di Orione 20 cm
Kónický rendlík Sauteuse La Cintura di Orione je vyroben
z dvouvrstvého silného měděného plátu, což zajišťuje perfektní
tepelnou vodivost. Vnitřní část nádobí je potažena tenkou vrstvou
nerezové oceli, která zaručuje maximální hygienu a usnadňuje čištění
aniž by to ovlivňovalo vynikající vlastnosti mědi.
Obsah: 2 l
Průměr: 20 cm
Výška: 7,5 cm
Měděná kolekce nádobí není určená na i...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Alessi Měděný rendlík La Cintura di Orione 20 cm
Parametry
Výrobce | Alessi |
Typ | Rendlíky |
Objem | 2l |
Popis Alessi Měděný rendlík La Cintura di Orione 20 cm
Kónický rendlík Sauteuse La Cintura di Orione je vyroben
z dvouvrstvého silného měděného plátu, což zajišťuje perfektní
tepelnou vodivost. Vnitřní část nádobí je potažena tenkou vrstvou
nerezové oceli, která zaručuje maximální hygienu a usnadňuje čištění
aniž by to ovlivňovalo vynikající vlastnosti mědi.
Obsah: 2 l
Průměr: 20 cm
Výška: 7,5 cm
Měděná kolekce nádobí není určená na indukci
La Cintura di Orione je unikátní sada
nádobí, která kombinuje nesporné mistrovství designéra Richarda
Sappera a znalosti kulinářských osobností z Francie a Itálie. Alain
Chapel, rodina Troisgros, Raymond Thuiliere, Roger Verge, Gualtiero Marchesi a
Angelo Paracucchi jsou kuchaři, labužníci a kulinářští mistři, se
kterými Richard Sapper konzultoval optimální tvar, rozměry,
materiály a přípravu pokrmů. Za spolupráce těchto kulinářských
odborníků a designéra Richarda Sappera vznikla velmi elegantní a...
z dvouvrstvého silného měděného plátu, což zajišťuje perfektní
tepelnou vodivost. Vnitřní část nádobí je potažena tenkou vrstvou
nerezové oceli, která zaručuje maximální hygienu a usnadňuje čištění
aniž by to ovlivňovalo vynikající vlastnosti mědi.
Obsah: 2 l
Průměr: 20 cm
Výška: 7,5 cm
Měděná kolekce nádobí není určená na indukci
La Cintura di Orione je unikátní sada
nádobí, která kombinuje nesporné mistrovství designéra Richarda
Sappera a znalosti kulinářských osobností z Francie a Itálie. Alain
Chapel, rodina Troisgros, Raymond Thuiliere, Roger Verge, Gualtiero Marchesi a
Angelo Paracucchi jsou kuchaři, labužníci a kulinářští mistři, se
kterými Richard Sapper konzultoval optimální tvar, rozměry,
materiály a přípravu pokrmů. Za spolupráce těchto kulinářských
odborníků a designéra Richarda Sappera vznikla velmi elegantní a...