Kde jsem:  CoChceš.cz  >  Kosmetika a lifestyle  >  Nápoje a potraviny  >  Koření  >  Bruselská paštika (1kg) (Směs koření, Standardizované - stále ve stejné kvalitě)
Načítám galerii...
Předchozí
Další

Bruselská paštika (1kg) (Směs koření, Standardizované - stále ve stejné kvalitě)

Bruselská paštika - směs koření bez vanilínu Složení: bramborový škrob, dextróza, koření, glukozový sirup, zahušťovadlo E412, rostlinný protein, kuchyňská sůl, kořenící extrakty, antioxidant E316 Dávkování: 28g na 1 kg díla Recept: Suroviny na 10 kg díla: 2,8 kg vepřových jater, 5 kg vařených vepřových laloků, 2,2 kg vývaru Přísady na 1 kg: 15 g dusitanové solící směsi, 28g směsi na bruselskou pa... celý popis

Podobné produkty

Všechny nabídky pro Bruselská paštika (1kg) (Směs koření, Standardizované - stále ve stejné kvalitě)

Tento produkt nebyl v tuto chvíli nalezen v žádném z e-shopů.

Parametry

Výrobce Profikoření
Hmotnost 1000g

Popis Bruselská paštika (1kg) (Směs koření, Standardizované - stále ve stejné kvalitě)

Bruselská paštika - směs koření bez vanilínu
Složení: bramborový škrob, dextróza, koření, glukozový sirup, zahušťovadlo E412, rostlinný protein, kuchyňská sůl, kořenící extrakty, antioxidant E316
Dávkování: 28g na 1 kg díla
Recept:
Suroviny na 10 kg díla: 2,8 kg vepřových jater, 5 kg vařených vepřových laloků, 2,2 kg vývaru
Přísady na 1 kg: 15 g dusitanové solící směsi, 28g směsi na bruselskou paštiku
Postup: játra rozmixujeme na jemno, až se začnou na tovrchu tvořit bubliny. Přidáme 2/3 solící směsi a mělníme do úplné vaznosti jater. Přidáme zbylé suroviny a přísady. Vše důkladně promícháme, příp. mixujeme. Vaříme v hrnci nebo páře při teplotě 75°C nebo zapékáme v troubě při teplotě cca 90°C na teplotu jádra 78°C.
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK