Předchozí
Další
Bruselská paštika (1kg) (Směs koření, Standardizované - stále ve stejné kvalitě)
Bruselská paštika - směs koření bez vanilínu
Složení: bramborový škrob, dextróza, koření, glukozový sirup, zahušťovadlo E412, rostlinný protein, kuchyňská sůl, kořenící extrakty, antioxidant E316
Dávkování: 28g na 1 kg díla
Recept:
Suroviny na 10 kg díla: 2,8 kg vepřových jater, 5 kg vařených vepřových laloků, 2,2 kg vývaru
Přísady na 1 kg: 15 g dusitanové solící směsi, 28g směsi na bruselskou pa...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Bruselská paštika (1kg) (Směs koření, Standardizované - stále ve stejné kvalitě)
Parametry
Výrobce | Profikoření |
Hmotnost | 1000g |
Popis Bruselská paštika (1kg) (Směs koření, Standardizované - stále ve stejné kvalitě)
Bruselská paštika - směs koření bez vanilínu
Složení: bramborový škrob, dextróza, koření, glukozový sirup, zahušťovadlo E412, rostlinný protein, kuchyňská sůl, kořenící extrakty, antioxidant E316
Dávkování: 28g na 1 kg díla
Recept:
Suroviny na 10 kg díla: 2,8 kg vepřových jater, 5 kg vařených vepřových laloků, 2,2 kg vývaru
Přísady na 1 kg: 15 g dusitanové solící směsi, 28g směsi na bruselskou paštiku
Postup: játra rozmixujeme na jemno, až se začnou na tovrchu tvořit bubliny. Přidáme 2/3 solící směsi a mělníme do úplné vaznosti jater. Přidáme zbylé suroviny a přísady. Vše důkladně promícháme, příp. mixujeme. Vaříme v hrnci nebo páře při teplotě 75°C nebo zapékáme v troubě při teplotě cca 90°C na teplotu jádra 78°C.
Složení: bramborový škrob, dextróza, koření, glukozový sirup, zahušťovadlo E412, rostlinný protein, kuchyňská sůl, kořenící extrakty, antioxidant E316
Dávkování: 28g na 1 kg díla
Recept:
Suroviny na 10 kg díla: 2,8 kg vepřových jater, 5 kg vařených vepřových laloků, 2,2 kg vývaru
Přísady na 1 kg: 15 g dusitanové solící směsi, 28g směsi na bruselskou paštiku
Postup: játra rozmixujeme na jemno, až se začnou na tovrchu tvořit bubliny. Přidáme 2/3 solící směsi a mělníme do úplné vaznosti jater. Přidáme zbylé suroviny a přísady. Vše důkladně promícháme, příp. mixujeme. Vaříme v hrnci nebo páře při teplotě 75°C nebo zapékáme v troubě při teplotě cca 90°C na teplotu jádra 78°C.