Předchozí
Další
Bylinkové máslo (5kg)
Bylinkové máslo
Vzhled a barva: sypká směs žlutozelené barvy
Složení: sůl (max. 38%), glutaman sodný E621, cibule, česnek, pažitka, rozmarýn
Použití v kuchyni: K dochucení majonézy, polévek, omáček, salátů a k výrobě bylinkového másla.
Náš tip: Už jste ochutnali tuto směs koření s rybou? Vyzkoušejte koření skvělé chuti!
Recept:
Treska s bylinkovým máslem
600g filé z tresky, 60g másla, 2 lžičky sm...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Bylinkové máslo (5kg)
Parametry
Výrobce | Profikoření |
Hmotnost | 5000g |
Popis Bylinkové máslo (5kg)
Bylinkové máslo
Vzhled a barva: sypká směs žlutozelené barvy
Složení: sůl (max. 38%), glutaman sodný E621, cibule, česnek, pažitka, rozmarýn
Použití v kuchyni: K dochucení majonézy, polévek, omáček, salátů a k výrobě bylinkového másla.
Náš tip: Už jste ochutnali tuto směs koření s rybou? Vyzkoušejte koření skvělé chuti!
Recept:
Treska s bylinkovým máslem
600g filé z tresky, 60g másla, 2 lžičky směsi koření Bylinkové máslo, cuketa, 4 rajčata, ½ citronu, olivový olej, sůl, pepř
Do másla vmícháme koření Bylinkové máslo. Máslo přeložíme na nepromastitelný papír, srolujeme a necháme v lednici ztuhnout. Nakrájíme cuketu a rajčata, česnek rozmačkáme. Vše smícháme a osolíme. Filé se zeleninou orestujeme, na talíři položíme kousek másla.
Vzhled a barva: sypká směs žlutozelené barvy
Složení: sůl (max. 38%), glutaman sodný E621, cibule, česnek, pažitka, rozmarýn
Použití v kuchyni: K dochucení majonézy, polévek, omáček, salátů a k výrobě bylinkového másla.
Náš tip: Už jste ochutnali tuto směs koření s rybou? Vyzkoušejte koření skvělé chuti!
Recept:
Treska s bylinkovým máslem
600g filé z tresky, 60g másla, 2 lžičky směsi koření Bylinkové máslo, cuketa, 4 rajčata, ½ citronu, olivový olej, sůl, pepř
Do másla vmícháme koření Bylinkové máslo. Máslo přeložíme na nepromastitelný papír, srolujeme a necháme v lednici ztuhnout. Nakrájíme cuketu a rajčata, česnek rozmačkáme. Vše smícháme a osolíme. Filé se zeleninou orestujeme, na talíři položíme kousek másla.