Předchozí
Další
Čubrica zelená (50g)
Koupit za 25 Kč
Dostupnost: Skladem
Čubrica zelená
Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, zelené barvy
Složení: česnek, petrželka, sůl, pískavice, bazalka, saturejka
Použití v kuchyni: k dochucení mletého masa, zapékaných zeleninových pokrmů a různých mas, do hustých zeleninových polévek, luštěninových jídel, zvláště fazolových, na rožnění masa, sýr, do slané tvarohové pomazánky nebo na plátky slaniny.
Historie a současnost: Čubric...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Čubrica zelená (50g)
Čubrica zelená Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, zelené barvy Složení: česnek, petrželka, sůl 32%, pískavice, bazalka, saturejka, řepkový olej Použití v kuchyni: k dochucení mletého masa, zapékaných zeleninových pokrmů a růz...
+ doprava 51 Kč
= 76 Kč
= 76 Kč
Do obchodu
Dostupnost: Skladem
Parametry
Výrobce | Profikoření |
Hmotnost | 50g |
Popis Čubrica zelená (50g)
Čubrica zelená
Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, zelené barvy
Složení: česnek, petrželka, sůl, pískavice, bazalka, saturejka
Použití v kuchyni: k dochucení mletého masa, zapékaných zeleninových pokrmů a různých mas, do hustých zeleninových polévek, luštěninových jídel, zvláště fazolových, na rožnění masa, sýr, do slané tvarohové pomazánky nebo na plátky slaniny.
Historie a současnost: Čubrica je nepálivá kořenící směs původem z balkánské kuchyně, hodně se používá v Bulharsku.
Alergen: Obsahuje alergeny oxidu siřičitého. Může obsahovat stopové množství hořčice a celeru.
Náš tip: čubrica se hodí na netradiční pokrmy balkánské kuchyně, vyzkoušejte!
Recept:
Kebabčata s lilkovou pastou
400g mletého vepřového ořezku, římský kmín, čubrica, sůl, mletý pepř, slunečnicový olej, lilek, 1 červená kapie, 4 stroužky česneku
Mleté maso ochutíme kořením a s trochou studené vody tvarujeme šišky, které opékáme na grilu nebo grilovací pán...
Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, zelené barvy
Složení: česnek, petrželka, sůl, pískavice, bazalka, saturejka
Použití v kuchyni: k dochucení mletého masa, zapékaných zeleninových pokrmů a různých mas, do hustých zeleninových polévek, luštěninových jídel, zvláště fazolových, na rožnění masa, sýr, do slané tvarohové pomazánky nebo na plátky slaniny.
Historie a současnost: Čubrica je nepálivá kořenící směs původem z balkánské kuchyně, hodně se používá v Bulharsku.
Alergen: Obsahuje alergeny oxidu siřičitého. Může obsahovat stopové množství hořčice a celeru.
Náš tip: čubrica se hodí na netradiční pokrmy balkánské kuchyně, vyzkoušejte!
Recept:
Kebabčata s lilkovou pastou
400g mletého vepřového ořezku, římský kmín, čubrica, sůl, mletý pepř, slunečnicový olej, lilek, 1 červená kapie, 4 stroužky česneku
Mleté maso ochutíme kořením a s trochou studené vody tvarujeme šišky, které opékáme na grilu nebo grilovací pán...