Předchozí
Další
Kardamon zrno (500g)
Kardamon zrno
Použitá část rostliny: zrno
Vzhled a barva: světle až tmavě hnědá zrna kardamonu
Použití v kuchyni a průmyslu: Výroba perníku, čokolády a jiných cukrovinek, používá se v likérnictví a tabákovém průmyslu. Ve voňavkářství, nebo přidáváním do masa.
Historie a současnost: Pochází z Indie, ale pěstuje se také na Srí Lance a Jávě.
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Kardamon zrno (500g)
Parametry
Výrobce | Profikoření |
Popis Kardamon zrno (500g)
Kardamon zrno
Použitá část rostliny: zrno
Vzhled a barva: světle až tmavě hnědá zrna kardamonu
Použití v kuchyni a průmyslu: Výroba perníku, čokolády a jiných cukrovinek, používá se v likérnictví a tabákovém průmyslu. Ve voňavkářství, nebo přidáváním do masa.
Historie a současnost: Pochází z Indie, ale pěstuje se také na Srí Lance a Jávě.
Použitá část rostliny: zrno
Vzhled a barva: světle až tmavě hnědá zrna kardamonu
Použití v kuchyni a průmyslu: Výroba perníku, čokolády a jiných cukrovinek, používá se v likérnictví a tabákovém průmyslu. Ve voňavkářství, nebo přidáváním do masa.
Historie a současnost: Pochází z Indie, ale pěstuje se také na Srí Lance a Jávě.