Předchozí
Další
Kmín drcený (100g)
Koupit za 21 Kč
Dostupnost: Skladem
Kmín drcený
Použitá část rostliny: sušená semena
Vzhled a barva: drcená semena světlehnědé až hnědé barvy
Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně
Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí.
Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má asi 30 druhů. Pochází z Ev...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Kmín drcený (100g)
Kmín drcený Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: drcená semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a brambor...
+ doprava 51 Kč
= 72 Kč
= 72 Kč
Do obchodu
Dostupnost: Skladem
Přírodní jednodruhové koření.
Informace v obchodě
Možnosti dopravy
Ceny dopravy www.PROFIpotraviny.cz | |
---|---|
Osobní odběr
|
0 Kč |
Česká pošta-balíkovna
|
60 Kč |
Česká pošta-balíkovna s dobírkou
|
85 Kč |
Česká pošta-balík do ruky
|
127 Kč |
Česká pošta-balík do ruky s dobírkou
|
152 Kč |
Zásilkovna
|
41 Kč |
Zásilkovna s dobírkou
|
66 Kč |
Geis
|
100 Kč |
Do obchodu
Dostupnost: Skladem
Kmín je znám svou pronikavou vůní, jež je stejně jako chuť teplá, nahořkle sladká a ostře kořenná, s příchutí sušené pomerančové kůry a slabým nádechem anýzu. Využití v kuchyni: → Tučná a špatně stravitelná jídla, jídla z jedno...
Informace v obchodě
Do obchodu
Dostupnost: Info v obchodě
Parametry
Výrobce | Profikoření |
Typ | kmín |
Hmotnost | 100g |
Popis Kmín drcený (100g)
Kmín drcený
Použitá část rostliny: sušená semena
Vzhled a barva: drcená semena světlehnědé až hnědé barvy
Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně
Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí.
Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má asi 30 druhů. Pochází z Evropských a Asijských území. V dnešní době roste i planě v přírodě.
Zdravotní účinky: Podporuje trávení, pomáhá proti nadýmání, žaludečním křečím, nechutenství. Působí toxicky na střevní parazity a hubí je.
Náš tip: Kmín je výbornou přísadou do pečiva, zkuste si doma upéct vlastní chleba!
Recept:
Babiččin kmínový chléb
340ml vlažné vody, 2 lžičky soli, 1 lžíce cukru, olivový olej, 40dkg chlebové mouky, 205g žitné mouky, hrst drceného kmínu, 2 lžíce droždí
Tento chléb je určen pro domácí pekárnu. Pozor na poměr chlebové mouky a ž...
Použitá část rostliny: sušená semena
Vzhled a barva: drcená semena světlehnědé až hnědé barvy
Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně
Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí.
Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má asi 30 druhů. Pochází z Evropských a Asijských území. V dnešní době roste i planě v přírodě.
Zdravotní účinky: Podporuje trávení, pomáhá proti nadýmání, žaludečním křečím, nechutenství. Působí toxicky na střevní parazity a hubí je.
Náš tip: Kmín je výbornou přísadou do pečiva, zkuste si doma upéct vlastní chleba!
Recept:
Babiččin kmínový chléb
340ml vlažné vody, 2 lžičky soli, 1 lžíce cukru, olivový olej, 40dkg chlebové mouky, 205g žitné mouky, hrst drceného kmínu, 2 lžíce droždí
Tento chléb je určen pro domácí pekárnu. Pozor na poměr chlebové mouky a ž...
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou
spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies
z internetových stránek.
Více informací o použití cookies.
OK